Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Pasukan Inggris siapkeun tugas Sierra Leone Ebola

0a11_3389
0a11_3389
Ditulis ku jelema nu nyunting

LONDON, Inggris - Menteri Angkatan Bersenjata Mark Francois parantos muji tanaga militér anu ngalangkungan latihan médis pikeun ngabantosan Ebola di Afrika kulon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

LONDON, Inggris - Menteri Angkatan Bersenjata Mark Francois parantos muji tanaga militér anu ngalangkungan latihan médis pikeun ngabantosan Ebola di Afrika kulon.

Langkung ti 100 anggota Rumah Sakit Lapang 22 Angkatan Darat Inggris nuju siap-siap nyayogikeun unit pangobatan 12-ranjang pikeun pagawé Podomoro di Sierra Leone.

Dinten ieu, Mr Francois nyaksian latihan misi di pendaptaran Layanan Médis Angkatan Darat di Strensall, anu dirancang pikeun ngembangkeun sareng nganalisis prosedur klinis sareng organisasi anu diperyogikeun.

Personil ngalaksanakeun bagian latihan dina alat pelindung pribadi di hangar anu dirobih janten rumah sakit lapangan mock-up, ngubaran korban simulasi pikeun niron kaayaan anu aranjeunna ngarepkeun nalika aranjeunna nyebarkeun.

Mr Francois nyarios:

Virus Ebola ngagambarkeun ancaman global pikeun kaséhatan masarakat sareng urang moal cicing waé. Inggris parantos payun dina ngaréspon wabah sareng médis urang bakal neraskeun pagawéan hébat anu parantos dilaksanakeun ku insinyur militér, perencana, DFID sareng perwakilan FCO sareng LSM.

Operasi ieu bakal ngalibatkeun sababaraha tantangan anu unik, tapi kuring yakin yén médik militér kami, anu urang bangga pisan, ngagaduhan kamampuan pikeun masihan dukungan ka Organisasi Kaséhatan Dunya dina ngabantosan wabah éta.

Personil militér badé dikintunkeun ka Sierra Leone minggu payun dimana aranjeunna bakal ngiringan insinyur militér sareng perencana anu parantos ampir sabulan di nagara, ngawas pangwangunan fasilitas médis.

Komandan 2 Brigade Médis, Brigadir Kevin Beaton, nyarios:

Kami parantos nyiptakeun mock-up rinci ngeunaan lingkungan anu kami bakal operasi sakali dikerahkan, ngamungkinkeun tanaga kami pikeun ngabiasakeun prosedur anu aranjeunna kedah ngalaman sareng alat pelindung pribadi, damel dina kaayaan anu nangtang.

Kami yakin ieu mangrupikeun misi anu pantes dilakukeun, sareng résiko anu pantes dijaga pikeun nangtayungan jalma-jalma nalika ngungkulan Ebola.

Fasilitas 12-ranjang mangrupikeun hiji untaian komitmen Inggris pikeun ngungkulan Ebola. Ngagunakeun kaparigelan Inggris sareng kontraktor gedong lokal, Inggris parantos ngajanjikeun pikeun ngawangun infrastruktur fisik sakitar 700 ranjang.

Tim anu ngagaduhan langkung 40 tanaga militér, kalebet logistik, perencana sareng insinyur, ayeuna nuju lemah di Sierra Leone kanggo ngawas pangwangunan fasilitas Inggris caket Freetown sareng ngembangkeun situs kanggo fasilitas énggal.

Inggris bakal ngawangun sahenteuna 4 fasilitas pangobatan Ebola anyar caket pusat kota kalebet Port Loko, Freetown, Makeni sareng Bo.

Nyitak Friendly, PDF & Email