Sendal sareng Resor Pantai nampi 9 Panjat Pinang beuleum

Sendal sareng Resor Pantai nampi 9 Panjat Pinang beuleum
Sandals® sareng Resort di Beaches®

sendal® jeung Pantai® resorts, bumi sababaraha resor beuleum sadaya-inklusif di Karibia, parantos terjun ka Oktober ku pengumuman awal salapan penghargaan ti Neuleum skuba Majalah urang 2021 Pamiarsa Pilihan Pamiarsa pikeun Karibia. Unggal taun, Neuleum skuba Pamiarsa majalah dipénta pikeun meunteun resor beuleum anu aranjeunna parantos nganjang, diantarana katégori anu sanés, ngeunaan rupa-rupa mata pelajaran mimitian ti kualitas kamar sareng kualitas réstoran dugi ka kualitas pagawé, pangalaman anu paling ramah pikeun kulawarga sareng seueur deui.

Opat méwah kaasup Resort® di handapeun portopolio unggul Sandals Resorts International (SRI) ayeuna reueus ngagungkeun penghargaan ieu: 

  • #1 Quality of the Resort – Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort (Gros Islet, St. Lusia)
  • #1 Quality of the Rooms – Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort (Gros Islet, St. Lusia)
  • #1 Quality of the Restaurant – Sandals Grenada Resort & Spa (St. George’s, Grenada)
  • #2 Quality of the Rooms – Sandals Grenada Resort & Spa (St. George’s, Grenada)
  • #2 Quality of the Restaurant – Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort (Gros Islet, St. Lusia)
  • #2 Best Family-Friendly Experiences – Beaches Turks & Caicos Resort Villages & Spa (Providenciales, Kapuloan Turks & Caicos)
  • Top 5 Quality of Staff – Sandals Grande St. Lucian Spa & Beach Resort (Gros Islet, St. Lucia)
  • Top 10 Quality of Staff – Sandals Grenada Resort & Spa (St. George’s, Grenada)
  • Top 10 Quality of Restaurant – Sandals Negril Beach Resort & Spa (Negril, Jamaica)

"Laut Karibia mangrupikeun sababaraha terumbu karang anu paling indah sareng kahirupan akuatik janten sacara alami, diving scuba parantos janten kagiatan anu populer di dieu sareng parantos narik seueur para penyelam anu resep cicing di resort kami," saur Adam Stewart, Wakil Pupuhu Sendal Resort Internasional.

"Salami sababaraha sasih ka pengker, urang leres-leres ningali jalan terjun diving. Teuleum sinonim sareng jarak sosial, sareng kagiatan éta ngecék kotak pikeun pasangan anu ngajajah cai indah urang siang sareng mundur ka kamar pribadi na sapeupeuting, "lanjut Stewart.

Dipeunteun ku PADI® salaku salah sahiji Top 5 Operasi beuleum di Hémisfér Kulon, nawiskeun Sendal sareng Pantai sertifikasi PADI® ahli sareng palatihan ka tamu anu tetep di Resort sareng parantos ngaluarkeun langkung ti 100,000 sertifikasi PADI dugi ka ayeuna. Sendal sareng Pantai boga program anu komprehensif anu ngalebetkeun scuba diving sapopoé pikeun penyelam anu disertifikasi, sareng parantos ngalaman pisan PADI® staf bersertifikat anu damel kerjasama sareng DAN® pikeun nyangking pangalaman beuleum anu teu aya tandingna di situs aheng ti karang anu spektakuler sareng bangkai kapal dugi ka lungsur-langsar sareng guha jero cai. Sémah anu cicing di Sandal atanapi Pantai Resort naon waé ogé ngagaduhan aksés kana alat-alat anu paling luhur ku sadayana ti régulator, BCD, topéng, snorkel, sirip sareng tank dugi ka kapal canggih Newton diesel - sadayana kalebet .

Kalayan minat diving dina naékna diantara wisatawan, Sendal sareng Pantai Resorts parantos ngalaksanakeun ampir 1,000 kursus pikeun sadaya tingkatan sertifikasi, nunjukkeun kanaékan 28% dina sértipikasi menyelam ti bulan Juli dugi ka Séptémber 2020, dibandingkeun sareng 2019. Numutkeun ka PADI, Séptémber Angka 2020 nunjukkeun kamekaran sertipikasi beuleum anyar anu dikaluarkeun, kalayan paningkatan kursus anu parantos réngsé ku 57% pikeun Éntri-Level sareng ku 125% pikeun jinis sertifikasi Neruskeun-Pendidikan di sadaya Sandal sareng Pantai Resep terbuka, dibandingkeun sareng taun saméméhna.

Kalayan protokol kaséhatan sareng kaamanan anu ketat anu ditetepkeun dina Sendal Platinum Protokol Kabersihan, sémah tiasa ngaraos betah di-Resort sareng di jero cai terang yén sadaya alat leres-leres dibersihkeun kalebet masker, wetsuits, fins sareng jaket salaku tambahan kana sanitization of the pool pool beuleum, tank sareng korsi, diantara ukuran-ukuran anu disempurnakeun sanés.

Dipikawanoh pikeun liburan méwah Kalebet® na, Sendal sareng Pantai Resorts nyayogikeun 5-Star Global Gourmet ™ tuang dugi ka 21 réstoran anu béda-béda per Resort, akomodasi mewah, kalebet sababaraha suite Karibia anu paling diperyogikeun, lahan sareng cai olahraga anu henteu aya tungtungna, unggal wengi hiburan sareng seueur deui.

Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan resor anu meunang penghargaan atanapi pikeun mesen tinggal anjeun salajengna, mangga buka: https://www.sandals.com/resorts/ or https://www.beaches.com/resorts/. Kanggo diajar langkung seueur ngeunaan tawaran khusus pikeun kelompok beuleum, mangga buka: https://www.sandals.com/group-specials/

Langkung seueur warta ngeunaan Sendal

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

eTurboNews | TravelIndustry News