24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Israél Ngabobol Warta wartos tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Berita Breaking UAE Rupa-rupa Berita

Abu Dhabi - Penerbangan Tel Aviv dina Etihad Airways

Etihad ngadamel sajarah kalayan hiber panumpang anu mimiti ti GCC ka Israel
Etihad ngadamel sajarah kalayan hiber panumpang anu mimiti ti GCC ka Israel

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, bakal janten operator GCC munggaran anu ngoperasikeun penerbangan panumpang komérsial ka sareng ti Israél, anu nyandak pamimpin perjalanan sareng pariwisata luhur Israél ka UAE.

Hiber bersejarah éta, kabayang kalayan Maman Group, bakal angkat ka Tel Aviv dina 19 Oktober, dioperasikeun ku pesawat Etihad Boeing 787 Dreamliner pikeun perjalanan tilu satengah jam ti Israél ka UAE. Perjalanan balik bakal angkat Abu Dhabi tanggal 21 Oktober.

Salaku misi dagang perjalanan, hiber bakal nyandak sakumpulan pamimpin industri pariwisata, pembuat kaputusan perusahaan utama, agén perjalanan, sareng agén kargo, sareng média pikeun ngalaman Abu Dhabi sareng UAE anu langkung lega, ku uleman Etihad Airways sareng wawakil Industri pariwisata Abu Dhabi.

Ieu mangrupikeun pangwangunan pangénggalna dina kerjasama anu maju antara dua nagara saatos ngadegkeun hubungan diplomatik, sareng ditandatanganan Perjanjian Abraham antara UAE sareng Israél di Washington DC dina 15 Séptémber. Éta ogé nuturkeun hiber komérsial maskapai nasional Israél El Al antara Tel Aviv sareng Abu Dhabi dina 31 Agustus.

Paduka Mohamed Mubarak Fadhel Al Mazrouei, Pupuhu, Etihad Aviation Group, nyarios: "Penerbangan dinten ieu mangrupikeun kasempetan bersejarah pikeun pamekaran hubungan anu kuat di dieu di UAE, sareng di Israél, sareng Etihad salaku maskapai nasional, resep pisan ngarah jalanna. Kami ngan ukur mimiti ngajajah poténsial jangka panjang tina hubungan anu nembé dijalin ieu, anu bakal pastikeun bakal nguntungkeun ékonomi duanana nagara, khususna dina bidang perdagangan sareng pariwisata, sareng pamustunganana jalma-jalma anu nyebut daérah anu rupa-rupa ieu di bumi. "

Salaku fasilitator penting perdagangan, penerbangan antara Tel Aviv sareng Abu Dhabi ogé bakal nyandak kargo komérsial anu sumberna, sareng anu dituju pikeun, poin dina jaringan global Etihad, salian ti tamu komérsial.

Cocog sareng penerbangan komersial munggaran sareng ngarayakeun perjanjian perdamaian anu anyar antara UAE sareng Israél, Etihad parantos janten maskapai non-Israél munggaran di Wétan Tengah anu ngaluncurkeun halaman wéb khusus pikeun pasar Israél dina basa Ibrani. Ogé sayogi dina basa Inggris, versi Israél halaman wéb maskapai maskapai éta ngandung kontén digital kalebet inpormasi lengkep ngeunaan operasi, produk, jasa, sareng jaringan Etihad. Situs ogé kalebet panduan tujuan Abu Dhabi.

Salaku maskapai nasional UAE, Etihad Airways mangrupikeun salah sahiji maskapai terkenal di dunya, diakui pikeun jasa anu teu aya tandinganna, industri ngarah kabinét, sareng silaturahmi asli Arab.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov