24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Berita Aruba Breaking Warta Breaking Brasil Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil wartos Warta Breaking Panama piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Perusahaan Sewa-A-Mobil dibuka di Aruba, Panama, ngalegaan di Brazil

Perusahaan Sewa-A-Mobil dibuka di Aruba, Panama, ngalegaan di Brazil
Perusahaan Sewa-A-Mobil dibuka di Aruba, Panama, ngalegaan di Brazil
Ditulis ku Harry S. Johnson

Perusahaan Holdings ngumumkeun dinten ieu yén andalannya Perusahaan Sewa-A-Mobil mérek parantos muka lokasi anu kahijina di Aruba sareng Panama, ogé 25 cabang tambahan di Brazil. Lokasi énggal - anu parantos nyandak reservasi - gabung kana merek Rental Mobil Nasional sareng Alamo Rent A Car di sadaya tilu nagara. Enterprise Holdings ngagaduhan sadayana tilu mérek.

Cabang Perusahaan Rent-A-Car di Panama ayana di Bandara Internasional Tocumen di Kota Panama - salah sahiji bandara pangsibukna di Amérika Tengah sareng tujuan konci pikeun seueur pelancong bisnis. Di Aruba, salah sahiji tujuan utama pikeun wisatawan luang ti Amérika Serikat, lokasi énggalna aya di Bandara Internasional Queen Beatrix di Oranjestad.

Cabang-cabang anyar di Brazil ningkatkeun ayana Perusahaan Rent-A-Car di nagara éta janten 77 lokasi. Merk na parantos naék pesat di Brazil, pasar panggedéna Amérika Kidul; sadaya lokasi ieu parantos dibuka ti saprak peluncuran Brasil di 2019.

Bukaan sadayana mangrupikeun bagian tina ékspansi perusahaan di Amérika Latin sareng Karibia. Perusahaan Rent-A-Car damel debut di Karibia di 2014 sareng ngalegaan ka Amérika Latin teu lami saatosna.

Palanggan anu ngumbara ka Aruba sareng Panama tiasa nampi langkung seueur hadiah sareng hadiah ku ékspansi dua program kasatiaan: Enterprise Plus ngalangkungan mérek Enterprise Rent-A-Car, sareng Emerald Club anu meunang penghargaan ku mérek Sewa Mobil Nasional.

"Aruba, Panama sareng Brazil mangrupikeun bagian anu penting pikeun kamekaran global anu teras-terasan, sabab urang ngupayakeun ngaladénan para wisatawan bisnis sareng pelesir dimana waé dimana waé aranjeunna aya di dunya," saur Peter A. Smith, wakil presiden waralaba global di Enterprise Holdings. "Kusabab tujuan ieu dibuka deui pikeun penerbangan internasional, kami didedikasikan pikeun nyayogikeun konsumén kami prosés sewa anu aman, merenah sareng dikuatkeun ku layanan palanggan kelas dunya kami. Sareng, nalika palanggan ngawitan ngumbara deui, nambihan kasadiaan Enterprise Plus sareng Emerald Club mangrupikeun salah sahiji cara deui pikeun hatur nuhun pikeun bisnis na. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.