Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Kapuloan Cayman ngaluncurkeun Program Concierge Warga Global

Kapuloan Cayman Ngaluncurkeun Program Concierge Warga Global
Kapuloan Cayman ngaluncurkeun Program Concierge Warga Global
Ditulis ku Harry S. Johnson

Sedengkeun perbatasan ka Kapuloan Cayman tetep katutup pikeun pangangkut udara sareng lalu lintas pelayaran dina waktos ayeuna, Kapuloan Cayman resep sacara resmi ngumumkeun peluncuran Program Concierge Warga Global (GCCP), prakarsa pariwisata anu dirancang pikeun perantau digital anu hoyong ngamangpaatkeun kalenturan anu disayogikeun ku padamelan jarak jauh. Nalika rébuan korporasi milih ngajaga padamelanna di bumi pikeun masa depan, para profesional sareng kulawarga anu layak tiasa ningkatkeun kantor di bumi sacara signifikan, ku milih cicing sareng damel jarak jauh di Kapuloan Cayman dugi ka dua taun ku kéngingkeun Sértipikat Warga Global . Resmi diluncurkeun dina 21 Oktober 2020 sareng difasilitasi ku Dinas Pariwisata Cayman Islands (CIDOT) ditéang sareng Kamenterian Pariwisata sareng ngadukung departemén pamaréntah, GCCP bakal nyayogikeun standar layanan pribadi anu paling luhur pikeun tamu jangka panjang sareng warga global ti kadatangan mangkat.

"Global Citizen Concierge nyayogikeun kasempetan anu sampurna pikeun pagawé jarak jauh pikeun hirup dina impianana di sisi basisir urang sareng di antara urang Caymankind," saur Hon. Wakil Perdana Menteri sareng Menteri Pariwisata, Moses Kirkconnell. "Pamaréntah Kami parantos suksés dina nyanghareupan krisis kaséhatan global sareng kami muncul salaku tempat anu aman di Karibia. Ayeuna langkung ti heula, bisnis nganut kalenturan ayana digital, kalayan seueur pagawé milarian parobihan pamandangan sareng gaya hirup. Pagawe jarak jauh ayeuna tiasa nyéépkeun dugi ka dua taun cicing sareng damel di Kapuloan Cayman - ngahirupkeun deui jadwal salapan-ka-lima na sareng Caymankindness sareng ningkatkeun kasaimbangan kahirupan-kahirupan sareng matahari, pasir, laut sareng kaamanan di Cayman. "  

Di sakumna dunya, korporasi utama parantos nyoko kana kabijakan kerja anu fleksibel, ngamungkinkeun para padamelna damel dimana waé aranjeunna tiasa produktif. Kalayan infrastruktur kelas dunya sareng fasilitas tingkat munggaran, Kapuloan Cayman mangrupikeun tujuan anu saé pikeun nomaden digital. Warga global tiasa ngamimitian dintenna ku jalan-jalan di sapanjang Pantai Seven Mile, snorkel sareng pari pariukan di perairan Karibia salami tuang siang sareng janten "bumi kanggo tuangeun" kalayan tawaran ti Ibukota Kuliner ti tempat-tempat anu paling saé Karibia. Henteu kakantun, pagawé jarak jauh gaduh kasempetan unik pikeun leres-leres neuleumkeun diri kana kaajaiban kahirupan pulau di Kapuloan Cayman.

Wisatawan anu resep kéngingkeun Sertifikat Warga Global diondang pikeun ngalamar online. Kriteria pikeun GCCP nyatakeun ieu:

  1. Ngalamar kedah nyayogikeun serat anu nunjukkeun buktina padamelan sareng badan di luar Kapuloan Cayman anu nyatakeun jabatan sareng gaji taunan. Syarat gaji minimum sapertos kieu:
  • Ngalamar individu kedah nyayogikeun panghasilan minimum rumah tangga tina US $ 100,000 kanggo rumah tangga tunggal.
  • Ngalamar sareng pasangan anu ngiringan / pasangan sipil kedah ngasilkeun pendapatan rumah tangga minimal $ 150,000 kanggo dua rumah tangga.
  • Ngalamar sareng pasangan / pasangan sipil sareng gumantung * murangkalih atanapi murangkalih kedah ngasilkeun pendapatan rumah tangga minimal $ 180,000.
  • Ngalamar sareng murangkalih gumantung atanapi murangkalih kedah ngahasilkeun pendapatan rumah tangga minimum US $ 180,000.
  1. Gambar halaman poto paspor anu sah sareng visa, upami aya hubunganana pikeun sadaya anu ngalamar di pésta. Punten pencét Ieuh pikeun milarian inpormasi visa anu paling diénggalan.
  2. Rujukan bank anu notaris.
  3. Bukti sinyalna asuransi kaséhatan ayeuna pikeun sadaya pelamar di pésta anjeun.
  4. Ngalamar sareng tanggungan sawawa kedah nyayogikeun clearance / catetan pulisi atanapi dokuméntasi anu sami dumasar kana nagara asal pelamar.

          * Anu gumantung dianggap salaki, tunangan / tunangan, pasangan sipil, kolot, nini-nini, duduluran, atanapi murangkalih dugi ka pendaptaran pendidikan tinggi. Barudak kedah didaptarkeun di sakola swasta lokal atanapi didaptarkeun di homeschooling.  

Waragad Sértipikat Warga Global

  • Biaya Sértipikat Warga Global dugi ka Pésta 2 jalmi: US $ 1,469 per taun
  • Biaya Sertifikat Warga Global pikeun masing-masing tanggungan: US $ 500 per tanggungan, per taun
  • Fee Ngolah Kartu Kiridit: 7% tina total biaya aplikasi
Nyitak Friendly, PDF & Email