24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
wartos jelema kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pariwisata dina waktos Kacau

Pariwisata dina waktos Kacau
kiruh pariwisata

Teori rusuh

Rusuh mangrupikeun istilah anu dianggo pikeun ngajelaskeun dunya nalika teu aya anu asup akal; nalika 2 + 2 henteu sami sareng 4, nyésakeun urang lengkep sareng bingung pisan. Kadang-kadang "pangaruh kukupu" dipaké pikeun ngajelaskeun fénoména: ideu na nyaéta ngepakkeun jangjang kukupu di Argentina tiasa nyababkeun puting beliung di Texas tilu minggu ka hareup. Sugan, dina waktos ayeuna, langkung saé pikeun ningalian Aristoteles sareng tiori na "katergantungan sénsitip" dimana anjeunna niténan yén, "simpangan awal pangleutikna tina bebeneran dikali engké rébuan" (Aristoteles LAIN, 271b8).

Hanjakalna, urang hirup di alam semesta dimana kabohongan sareng satengah-bebeneran parantos dinormalisasi; naon anu urang tampi salaku rasional sareng nyata kamari, henteu deui mawa hasil anu sami; naon anu urang lakukeun pikeun nyiptakeun kasaimbangan dina kahirupan propésional sareng pribadi urang henteu ngagaduhan deui hasil anu nyugemakeun atanapi bermanfaat.

Persiapan Pra-musibah

Otomatis Ngiringan

Industri hotél, perjalanan sareng pariwisata parantos dikritik janten teu siap pikeun krisis ieu sareng bencana ékonomi. Nembongan yén pamimpin bisnis sareng pamaréntahan ogé politikus henteu dina kaayaan siap kalayan réspon anu bakal ngirangan pangaruh tina acara COVID-19 nalika mekar.

Sababaraha nunjukkeun yén panilitian résiko kedah janten bagian tina prosés manajemén sareng dumasar kana analisis skénario, rencana kontingensi anu dikembangkeun saluyu sareng kaayaan anu dianggap dipikaresep kajadian. Ieu téori anu saé pisan; tapi, kajaba kajadian anu tangtu, nyaéta badai di Karibia, krisis pariwisata henteu bisa diprediksi dina kajadianana, épolusi jeung pangaruhna. Sanaos sababaraha kategori krisis anu lega, sapertos serangan teroris, panginten protokol na tiasa ditetepkeun, kanyataanana, krisis sareng bencana lumangsung tanpa peringatan sareng meryogikeun réaksi gancang.

Kumalayang dina Tepi Kalainan

Ketidakstabilan sareng parobihan mangrupikeun bagian karakteristik industri pariwisata. Komo upami aya konsistén sareng kasaimbangan dina sababaraha waktos, kasaimbangan ieu teras-terasan teu kabeuratan. Aya bahaya gangguan anu kantos aya. Tilepan deui kana "épék kukupu," dina industri, kajadian anu tétéla récéh tiasa ngagentoskeun sakumpulan kajadian anu ngarah kana krisis gedé. Salaku conto, awan lebu tina letusan Eyjafjallajökull di Islandia (2010), henteu ngan ukur mangaruhan industri penerbangan global, éta nyababkeun gangguan anu signifikan pikeun perorangan sareng usaha di panjuru dunya gumantung kana penerbangan internasional. Upami urang ngémutan lintasan COVID-19 - tina hiji kajadian di Cina anu dititénan tapi henteu dianggap penting, parantos ngakibatkeun krisis pandemi sareng ékonomi global.

Pokokna pikeun téori kiruh nyaéta urutan anu bakal muncul tina kaayaan kacau; nanging, kedah aya "pulau stabilitas" pikeun aya nalika huru-hara anu lumangsung. Dina sababaraha kasus, éta mangrupikeun instansi pamaréntah sapertos National Guard sareng FEMA. Aya kabutuhan rasa umum, strategi atanapi sistem nilai anu ngadorong jalma-jalma pikeun ngahontal tujuan anu sami. Ti saprak lahirna COVID-19 - teu acan aya lembaga, organisasi atanapi jalma anu tiasa nyayogikeun tangan panungtun anu manpaat pikeun mingpin industri kana resolusi masalah sareng awal anu énggal. Dunya kedah nyanghareupan virus sareng runtuhna ékonomi kuarantina sareng isolasi, ngandelkeun média sosial sareng berita tipi pikeun inpormasi, anu sering dipayungan ku kabohongan, satengah bebeneran sareng hiperbola anu mandiri.

Rusuh maskapai

Klise pikeun kasusah anu ngaliputan bagian ageung jagad raya nunjukkeun yén "urang sadayana aya dina ieu babarengan." Ieu bahkan henteu caket kana bebeneran (dina waktu anu kabeneran aya dina harga premium). Industri maskapai maénkeun brinkmanship sareng panumpangna, pagawé, instansi pamaréntah sareng bank. Industri nyéépkeun artos anu ageung ngamajukeun ideu yén ngalayang aman bari data nunjukkeun yén panumpang katépaan COVID-19, gering sareng nyanghareupan panyakit jangka panjang sareng / atanapi maot. Pusat Kontrol Kasakit (CDC) nyatakeun, "Kami nyimpulkeun yén résiko pangiriman on-board tina SARS-CoV-2 salami hiber panjang nyata sareng berpotensi nyababkeun gugus COVID-19 ukuran ageung, bahkan di kelas bisnis setting -like sareng susunan tempat duduk anu lega jauh teuing jarak anu ditetepkeun pikeun ngahartikeun hubungan anu caket dina kapal terbang. "

Pusat Panilitian sareng Kawijakan Penyakit Inféksi (CIDRAP) (Séptémber 21, 2020) nyebatkeun tilu studi anu ngajelaskeun transmisi COVID-19 dina hiber sareng anu ngalibatkeun panumpang gejala anu sigana katépaan sahenteuna 12 anu sanés nalika hiber internasional.

Otomatis Ngiringan

Hiji studi, diterbitkeun dina Emerging Infectious Diseases, marios hiber Vietnam 10 jam ti London ka Hanoi, Vietnam tanggal 1 Maret anu nyababkeun 15 jalma gering salian ti pasién indéks, nyiptakeun tingkat serangan 62 persén dina 274 - pesawat korsi. Tina 12 panumpang anu kaserang kelas bisnis, 8 (67 persén) dikaluarkeun gejala saatos median 8.8 dinten saatos sumping di Hanoi. CIDRAP nangtang timuan industri maskapai, "Transmisi dina penerbangan VN54 dikempelkeun di kelas bisnis, dimana korsi parantos langkung lega dibanding di kelas ékonomi, sareng inféksi nyebar langkung jauh tibatan aturan 2-baris atanapi 6.6 kaki anu disarankeun pikeun COVID -19 pencegahan dina pesawat sareng angkutan umum anu sanés bakal néwak ”( https://www.cidrap.umn.edu/ ). Tanggal 20 Oktober 2020, Rachel DeSantis ngalaporkeun 25 Juli 2020 COVID-19 pupusna awéwé Texas (dina umur 30-an), anu maot dina pesawat nalika linggih dina tarmac ngantosan lepas landas.

TSA ngalaporkeun yén 271 pagawé parantos diidéntifikasi ku inféksi COVID-19 aktip. Saprak awal pandemi, 2,204 pagawé féderal dités positip sareng 8 pagawé sareng 1 kontraktor skrining maot tina virus (tsa.gov/coronavirus).

Otomatis Ngiringan

Numutkeun ka McKinsey.com, pendapatan maskapai parantos turun sareng 2/3 tina armada pesawat dunya parantos diparkir ku 18 maskapai anu ngiringan kabangkrutan dina sababaraha sasih terakhir. Dina dasar global, diperkirakeun industri bakal kaleungitan $ 315 milyar dina pendapatan panumpang di 2020. Ngan tilu maskapai, China Airlines, Korean Air sareng Asiana Airlines parantos ngalaporkeun kauntungan dina kuartal kadua kusabab kapercayaanna kana kargo.

Upami dibandingkeun sareng taun sateuacanna, pendapatan Q2 anu disaluyukeun ku Delta nolak 91 persén nalika kapasitas sistem turun ku 85 persén. United Airlines ngalaporkeun yén perusahaan kaleungitan artos $ 40 juta per dinten. Lufthansa ngadaptar penurunan pendapatan langkung sataun langkung tina 89 persén sedengkeun pendapatan pikeun Air France / KLM turun ku 82 persén atanapi $ 6.6 milyar dibandingkeun sareng kuartal kadua 2019.

Maskapai parantos milarian jaminan pamaréntah sareng sacara global industri parantos nampi bantosan jumlahna $ 123 milyar. Uang kas na sakitar 1/5 taun panghasilan 2019; satengah tina bantuan, $ 67 milyar, asalna dina bentuk pinjaman atanapi tanggungan anu sanés anu bakal dibayar, kalayan bunga. Sababaraha artos kanggo dialihkeun ka padamel; Nanging, Serikat janji pikeun mayar pagawé dugi ka Séptémber teras ngirangan jumlah pagawé. JetBlue nyandak artos bailout tapi mutuskeun henteu mayar gajih pinuh pikeun para padamel, nyimpen artos kanggo nyalira sareng sadaya padamel JetBlue diperyogikeun nyandak 24 dinten waktos teu dibayar antara tanggal 20 April sareng 30 Séptémber 2020; artos anu dikaluarkeun ku Kongrés pikeun pagawé parantos dialihkeun pikeun ningkatkeun ekuitas pemegang saham (viewfromthewing.com).                 

McKinsey henteu ningali pamulihan paménta perjalanan udara global dugi ka 2024, sanaos panginten dipimpin ku Asia - Pasifik di 2023 kalayan Amérika Kalér sareng Éropa ngahontal tingkat precrisis di 2024. Skénario anu optimis henteu nunjukkeun pamulihan paménta hawa pinuh sateuacan 2022. Jangka Pendek , konsumén sigana bakal nguntungkeun harga anu langkung handap; jangka panjang, kusabab turunna persaingan, kabutuhan pikeun mayar deui pinjaman pamaréntah sareng langkah-langkah operasional anu aya hubunganana sareng kasihatan poténsial, sigana bakal naék harga tikét.

Kamar di panginepan

Otomatis Ngiringan

Kalayan seueur jalmi anu dikarantina, wates dikonci, sareng rapat anu diayakeun di Zoom, aya sakedik alesan atanapi kasempetan pikeun palancong ngadamel reservasi hotél. McKinsey henteu ngira yén tingkat padumukan bakal ngahontal tingkat 2019 dugi ka 2023 sareng pendapatan per rohangan anu sayogi (REV PAR) moal rebound dugi ka 2024. Séktor anu ngembang kalayan gancang nyaéta ékonomi sareng tempat hiburan sareng ranté anu pangageungna. Survei ku American Hotel and Lodging Association (AHLA) mendakan yén salapan tina sapuluh hotél Amérika Serikat parantos mecat atanapi ngagaleuh staf sareng langkung ti 8000 hotél tiasa dipaksa nutup panto, salamina. Warta di luar Amérika pasti langkung saé. Di London, 80 persén hotél parantos dibuka deui bari hotél di Asia gaduh gambar anu langkung cerah kalayan 86 persén hotél di Shanghai dibuka sareng 92 persén hotél Hong Kong parantos dibuka deui.

Asistén Profesor Andria Rusk, spesialis panyakit tepa di Florida International University's College of Public Health and Social Work mendakan yén, "Sapertos tempat umum naon waé, aya résiko transmisi di hotél. Résiko ieu asalna tina hubungan sareng fomites - naon anu urang sebut objék atanapi permukaan anu sigana tiasa inféksi - atanapi sareng jalma anu katépaan. "

Résiko pangiriman anu paling gedé nyaéta hubungan anu caket sareng jalma anu teu dikenal, sareng masalah utama di hotél nyaéta pagawé sareng tamu sanésna sareng sadaya daérah anu aya parapatan antara sadayana.

Para ahli satuju yén henteu sadayana jalma anu ngagaduhan COVID-19 nunjukkeun gejala sahingga aya hubungan antara tamu sareng karyawan anu cicingeun nyebarkeun virus. Kusabab kitu, penting pisan pikeun henteu antaré sareng karyawan hotél anu henteu nganggo panutup wajah sareng alat pelindung pribadi (PPE) sanés.

Pikeun ngajantenkeun hotél langkung ngaregepkeun, fasilitas babarengan sareng ruang umum langkung bahaya tibatan kamar hotél pribadi. Lobi tiasa rame nalika buru-buru énjing ngariksa, bahkan kolam renang sareng spa tiasa mendakan jalma-jalma dina rorompok. Lift nawiskeun résiko nalika tamu ngabagi ruang tertutup kalayan pasokan udara anu diwatesan. Penting pikeun dicatet yén virus tiasa hirup dina permukaan anu heuras, teu porous dugi ka tilu dinten (kalebet plastik sareng stainless steel) (New England Journal of Medicine). Bahkan beberesih anu jero tiasa gagal ngaleungitkeun virus tina sadaya permukaan. Bahkan mungkin partikel virus reureuh dina hawa tina tamu samemehna ogé liren dina permukaan anu aranjeunna keuna.

Otomatis Ngiringan

Di seueur kota, hotél sareng motel dianggo pikeun individu tanpa perumahan, nyayogikeun aranjeunna tempat anu aman pikeun panyumputan nalika pandemi coronavirus. Dina awal April, Gubernur Gavin Newson (California) ngaluncurkeun Project Roomkey sareng tujuan nyayogikeun 15,000 kamar hotél sareng motel pikeun jalma-jalma anu teu gaduh bumi. Kamar diutamakeun pikeun anu ngagaduhan coronavirus, anu panginten parantos kakeunaan sareng anu rentan kusabab umur atanapi kaséhatanana. Program dijadwalkeun nampi 75 reimbursement ti Badan Darurat Federal Federal (FEMA) kalayan sesa biaya anu dibayar ku instansi pamaréntah nagara sareng lokal. Riverside County nuju ditagih $ 2 juta (dugi ka Méi 2020) kalayan artos anu diarahkeun ka hotél, tuangeun sareng pambayaran kanggo padamelan anu tanggel waler sareng ngahubungkeun individu kana jasa sosial.

Program ieu mangrupikeun kameunangan pikeun hotérén nalika aranjeunna nganggo program pikeun kéngingkeun arus kas bari upami henteu ditutup atanapi diwatesan ku saha waé anu tiasa dilayanan. Nalika dipenta pikeun ngaidentipikasi hotél anu ngiringan dina program éta, kabupatén sareng nagara nolak masihan nami pasipatan éta, kalayan unggeuk hormat pikeun privasi masarakat dina program voucher sareng kaamanan harta bumi (Melissa Daniels, 18 April 2020, desertsun. com). Henteuna ayana panyingkepan lengkep ngeunaan nami sareng lokasi pasipatan éta nyiptakeun tantangan pikeun turis, henteu pasti naha kamar hotél anu aranjeunna simpen tiasa janten ruang anu dibagikeun sareng pasén COVID-19.

Pandemi ieu parantos ngajantenkeun hotél tempat-tempat bahaya pikeun padamelan ogé tamu. Wynn Las Vegas parantos ngangkut ampir 500 kasus pandemi positip sareng tilu maotna diantara pagawé saprak Resort dibuka Juni. Gawe sareng Pusat Médis Universitas, perusahaan nyusun 15,051 tés kalayan tujuan pikeun ngaidentipikasi pagawé positip pikeun virus tapi asimtomatik; 548 kasus diuji positip (laju 3.6 persén). Tina total, 51 kasus positip kacatet pre-opening sareng 497 kasus post-opening. Kusabab hotél dibuka, genep tamu parantos positip.

gawir Grogol

Sadaya indikator ékonomi ngabuktoskeun réalitas anu parah yén industri pariwisata parantos diaraosan - sanés kusabab aya kasalahan anu dilakukeun ku sadaya séktor industri, tapi sanésna ku teu maliré kana sarat dasar anu aya dina posisi kapamimpinan pamaréntah sareng swasta (kapilih, diangkat sareng dipilih ) saleresna ngagaduhan tanggung jawab ngajaga warga, panumpang, tamu, sareng padamel, henteu paduli kana pujukan politik.

Hasil tina non-réspon kana pandemi Di Amérika Serikat, nyaéta industri pariwisata terus tahan karugian, sasih demi sasih. Dina Oktober 2020, sektor pariwisata USA ngalaman rugi hiji bulan $ 41 milyar, setara sareng karugian dina bulan Séptember 2020. Belanja perjalanan turun 41 persén handapeun tingkat 2019 (rugi $ 9.1 milyar). Dina awal Maret, COVID-19 mangrupikeun panyabab $ 415 milyar karugian kumulatif pikeun ékonomi perjalanan AS. Hawaii, DC New York, Massachusetts sareng Illionis teras ngalaman karugian langkung ti 50 persén. Tingkat perbelanjaan perjalanan anu déprési teras-terasan parantos nyababkeun rugi $ 53.3 milyar dina pendapatan pajak féderal, propinsi sareng lokal saprak 1 Maret 2020 (ustravel.org/toolkit/covid-19-travel-industry-research).

Dina bulan Agustus 2020, Alison Durkee (Forbes.com) ngalaporkeun yén ringkes kawijakan PBB nyatakeun pangaruh pandemi dina industri pariwisata bakal nambihan ampir $ 1 triliun karugian, ngancam 100 juta padamelan di sakumna dunya. Karugian dina sektor pariwisata diproyeksikan bakal ngirangan PDB global 1.4 - 2.8 persén. Perlambatanana négatip mangaruhan nagara-nagara paling henteu maju di dunya, (nyaéta, Afrika) sareng nagara-nagara berkembang di pulau leutik dimana pariwisata nyatakeun perséntase langkung luhur PDBna, ogé awéwé sareng nonoman anu ngadominasi tanaga kerja dina pariwisata

Dupi Aya Rencana

Otomatis Ngiringan

Airlines nganggo manuver kauangan sareng inpormasi hubungan masarakat anu tetep pikeun hirup bari hotél parantos nyobian tetep operasional ku gabung sareng instansi pamaréntah, nyayogikeun fasilitas pikeun jalma anu katépaan ku virus sareng karantina; Nanging, dina jangka panjang, éta bakal janten téknologi otomatisasi, robot sareng kecerdasan buatan anu bakal ngaktipkeun fasilitas pikeun ngirangan biaya tetep sareng reboot.

Jelas yén turunna paménta bakal ngaleutikan perusahaan di sektor pariwisata. Hasil tina parobihan ieu bakal kalebet kanaékan harga bertahap ku artos anu diarahkeun kana sanitasi anu ditingkatkeun anu diperyogikeun ku peraturan anu aya hubunganana sareng pangurangan kapasitas (panginten jarak sosial).

Jangka pondok, perusahaan bakal fleksibel dina nangtoskeun harga, istilah sareng kaayaan pikeun ngirangan sababaraha résiko kauangan. Sanaos sababaraha strategi harga bakal mamingan konsumén ka hiber sareng hotél, jangka panjang éta bakal nganggur ngarobih persépsi (sareng kabutuhan) kaamanan sareng kaamanan. Éta kamungkinan yén industri kedah ngarobih kagiatan operasional sareng pamasaran, kalayan fokus kana paningkatan beberesih sareng panyucian, panggunaan PPE anu katingali, sareng renovasi tempat kalayan fokus kana lantai kayu tibatan karpét. Syarat anyar pikeun maskapai sareng hotél bakal fokus kana sistem HVAC anu ningkat sareng saringan HEPA, desain gedong énggal kalayan rohangan anu langkung kabuka, jandéla kabuka sareng sistem HVAC anu misah pikeun kamar sareng rohangan umum sasarengan sareng ngagantian jalma anu gaduh robot.

Salaku tambahan:

- Pamilon industri bakal ngalih jauh tina interaksi pribadi kana téknologi sahingga ngawatesan kontak sareng kamungkinan panularan

- Batesan bakal ditempatkeun dina jumlah jalma anu diidinan berkumpul di rohangan umum

- Téhnik sareng sistem énggal bakal dirancang pikeun nyiapkeun sareng nganteurkeun tuangeun sareng inuman

- Kontrol inventaris kamar bakal balik ka hotél tibatan ngandelkeun pihak katilu

- Outsourcing jasa bakal nyayogikeun kalenturan anu langkung ageung sareng ngabatesan résiko

- Kawijakan asuransi tambihan sareng rupa-rupa bakal ngirangan pangaruh bahaya ngadadak / teu kaduga.

Lampu sareng Torowongan

Kapercayaan yén ngumbara moal nyababkeun gering atanapi maot bakal nyandak waktos janten bagian tina jalma anu ngumbara. Éta dugi ka sektor publik sareng swasta, damel babarengan, ngawangun deui kapercayaan ieu. Wisatawan bakal nempatkeun nilai anu langkung luhur dina kabersihan nalika milih tujuan, perjalanan, akomodasi, pilihan tuang sareng tempat wisata.

Otomatis Ngiringan

Éta sadayana saé pisan sareng ngagaduhan padamel anu pikaresepeun jogét ngalangkungan gang-gang maskapai sareng aula hotél; Nanging, nalika ieu tiasa ngajantenkeun anu gaduhna, éta TEU ngayakinkeun ka anu ngumbara. Bakal butuh waktos pikeun ngayakinkeun kapamimpinan industri yén 2019 teu aya deui sareng 2020 ampir réngsé. Taun énggal peryogi pola pikir énggal, sareng kapamimpinan énggal; saha anu teu acan muncul.

Otomatis Ngiringan

"Tés karakterna henteu pengkuh nalika anjeun ngarepkeun lampu di tungtung torowongan. Tés anu leres nyaéta performa sareng kegigihan nalika ningali cahaya henteu datang. ” - James Arthur Ray

© Dr. Elinor Garely. Tulisan hak cipta ieu, kalebet poto, henteu tiasa dihasilkeun tanpa idin tinulis ti panulis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Dr. Elinor Garely - khusus pikeun eTN sareng editor dina kapala, wines.travel