Tumuwuhna pariwisata Bahamas 2015 ngabalukarkeun rata-rata rata-rata dunya

bahama fir - Copy_1
bahama fir - Copy_1
Ditulis ku jelema nu nyunting

NASSAU, BAHAMAS - The Islands Of The Bahamas anu ngarah dina sagala aspek kamekaran pariwisata di 2015, kalayan kauntungan diarepkeun, bakal mingpin Karibia, Amérika sareng rata-rata Dunya, numutkeun laporan pangénggalna

Nyitak Friendly, PDF & Email

NASSAU, BAHAMAS – The Islands Of The Bahamas are leading in all aspects of tourism growth in 2015, with gains expected, to lead the Caribbean, Americas and World averages, according to latest report released by the World Travel & Tourism Council (WTTC). This reaffirms the recent announcement by The Bahamas Ministry of Tourism, of statistics showing double digit increases in air arrivals and hotel performance for the month of January.

The WTTC Report predicting growth in 2015 shows The Bahamas leading in Travel and Tourism’s Contribution to GDP at 6.7%, more than double the Americas’ average; with 5% growth in Employment, almost double the Americas’ average; 7.8% growth in Visitor Exports, more than 7 times the Americas’ average; 6.2% and 7.1% growth in leisure and business spending respectively, both more than double the Americas’ average.

"Sadaya tanda nunjukkeun yén 2015 mangrupikeun taun penting pikeun pariwisata di Bahama, ngalangkungan 2012, anu sateuacanna ditingali salaku taun parobihan pikeun pariwisata Bahama," saur Menteri Pariwisata, Hon. Obie Wilchcombe. "Ieu warta anu saé henteu ngan ukur pikeun urang anu penting pisan ti sakumna dunya, tapi ogé pikeun masarakat Bahamian, kalayan persentase anu ningkat sacara signifikan dina pertumbuhan padamelan sareng PDB nagara urang. Kami ngarepkeun ngabagéakeun sadayana anu datang taun ayeuna, sareng dina taun-taun ka payun, sareng nyayogikeun aranjeunna silaturahmi asli Bahamian anu bakal diarep-arep sareng dipikacinta ku para pengunjung, ogé pangalaman anu aranjeunna pasti moal hilap. "

Visitors to the Bahamas this year will have much to look forward to, including the Junkanoo Carnival in April and May, the IAAF World Relays and the long anticipated Baha Mar resort opening in May, as well as many planned sporting events and festivals. This is in addition to the multitude of resorts, fabulous cuisine, picturesque white beaches and turquoise waters that await visitors to the Islands year-round.

Ngeunaan Kapuloan Bahama:

Kapuloan Bahama ngagaduhan tempat anu cerah pikeun sadayana ti Nassau sareng Paradise Island dugi ka Grand Bahama dugi ka The Abaco Islands, The Exuma Islands, Harbor Island, Long Island sareng seueur deui. Unggal pulau ngagaduhan kapribadian sareng atraksi nyalira pikeun sababaraha jinis gaya liburan sareng sababaraha golf terbaik sadunya, scuba diving, fishing, sailing, sareng boat, ogé, balanja sareng tuang. Tujuanna nawiskeun plancongan tropis anu gampang diakses sareng nyayogikeun wisatawan pikeun pre-clearance ngalangkungan bea cukai sareng imigrasi AS, sareng dolar Bahamian saluyu sareng dolar AS. Ngalakukeun sadayana atanapi henteu ngalakukeun nanaon, ngan émutan Éta Langkung Hadé di Bahama. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan paket perjalanan, kagiatan sareng akomodasi, nelepon 1-800-Bahama atanapi buka halaman wéb na.

Milarian Bahama dina wéb dina:

Facebook
Twitter
YouTube

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.