Idul Al Adha: Waktos sibuk pikeun Etihad Airways

Lebaran
Lebaran
Ditulis ku jelema nu nyunting

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, ngarepkeun ngangkut langkung ti 230,000 tamu salami Idul Adha anu bakal datang, paningkatan ampir 20 persén dina période anu sami taun ka tukang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Etihad Airways, maskapai nasional UAE, ngarepkeun ngangkut langkung ti 230,000 tamu salami Idul Adha anu bakal datang, paningkatan ampir 20 persén dina période anu sami taun ka tukang.

Antara 45,000 jeung 50,000 sémah bakal ngarambat salila Idul Adha jeung poé lalampahan pangsibukna diperkirakeun Saptu, 26 September.

Tujuan utama pikeun perjalanan salami periode nyaéta London, Bangkok, Manila, Sydney, New Delhi, Paris, New York, Melbourne sareng Munich.

Peter Baumgartner, Kapala Perwira Komersial Etihad Airways, nyarios: "Kami resep tiasa ngapungkeun seueur tamu salami periode Idul Adha, ngalangkungan tujuan ti sakumna penjuru jaringan global kami".

"Taun ieu kami geus diwanohkeun lima ruteu anyar, kalawan tambahan Kolkata, Madrid, Entebbe, Edinburgh jeung Hong Kong kana jaringan kami, nyadiakeun sémah urang leuwih pilihan perjalanan," ceuk Bapak Baumgartner.

Sémah didorong pikeun pariksa-in online 24 jam sateuacan penerbangan angkat sareng dugi ka bandara sahenteuna tilu jam sateuacan angkat ti Abu Dhabi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaktur pikeun eTurboNew nyaéta Linda Hohnholz. Anjeunna dumasar di markas eTN di Honolulu, Hawaii.