Kuwait Airways nyandak pangiriman dua Airbus A330neos kahijina

Kuwait Airways nyandak pangiriman dua Airbus A330neos kahijina
Kuwait Airways nyandak pangiriman dua Airbus A330neos kahijina
Ditulis ku Harry S. Johnson

Kuwait Airways, maskapai nasional Kuwait, parantos nampi dua heula Airbus Pesawat A330neo. Pesawat ieu mangrupikeun anu munggaran tina dalapan A330neos anu dipesen ku maskapai. Pamawa ayeuna ngoperasikeun armada 15 pesawat Airbus anu diwangun ku tujuh A320ceos, tilu A320neos sareng lima A330ceos.

Acara ieu ogé nandaan pangiriman A330-800 munggaran Airbus. Pesawat widebody generasi anyar mangrupikeun tambahan pangénggalna pikeun lini produk Airbus, nyorot strategi perusahaan pikeun tetep nawiskeun palanggan maskapai na ékonomi anu teu aya tandingan, ningkat efisiensi operasional sareng kenyamanan panumpang anu unggul kalayan platform téknologi pang anyarna. Hatur nuhun kana kapasitas ukuran tengahna anu disaluyukeun sareng jajaran kagunaan anu saé pisan, A330neo dianggap pesawat idéal pikeun dijalankeun salaku bagian tina pamulihan pasca COVID-19.

Pupuhu Kuwait Airways, Kaptén Ali Mohammad Al-Dukhan nyatakeun: "Kuwait Airways bangga kana hubungan anu tetep sareng kerjasama sareng Airbus salami opat dasawarsa ka tukang.

Pangiriman dua A330neos munggaran mangrupikeun tonggak penting pikeun Kuwait Airways nalika urang maju nuju tujuan sareng palaksanaan strategi pangembangan armada urang, "saur Al-Dukhan. "Perkenalan A330neos kana armada ngembangna kami nguatkeun posisi Kuwait Airways salaku maskapai terkenal di sektor penerbangan regional sareng global. Nalika kami teras-terasan mariksa sarat panumpang urang pikeun nyayogikeun jasa anu saé, digabungkeun sareng kanyamanan sareng kaamanan salami unggal hiber, kadatangan A330neos ngamimitian fase énggal dina jasa anu kami pasihkeun ka panumpang dina kapal, salian ti transportasi udara anu épisién sareng nyaman jasa sareng Kuwait Airways ”, tambah Al-Dukhan. 

A330neo Kuwait Airways bakal nyaman nampung 235 panumpang, nampilkeun 32 ranjang sapinuh datar di Kelas Bisnis sareng 203 korsi lega di Kelas Ékonomi bari nawiskeun wadah kargo ageung anu sanggup nampung sangu koper panumpang anu bageur.

"A330neo mangrupikeun pesawat anu pas pikeun Kuwait Airways dina waktos anu sesah ieu. Produk unik ieu cocog sareng cita-cita Kuwait Airways pikeun ngalegaan jaringan na ku cara anu épisién sareng serbaguna, ”saur Christian Scherer, Chief Officer Komérsial Airbus. "Ku Airspace kabin kelas paling saé kelasna pesawat bakal gancang janten karesep panumpang. Hatur nuhun kana tingkat kamiripan sareng kauntungan anu luhur, A330neo bakal gampang sareng épisién ngahijikeun kana armada A320s Kuwait Airways, A330 sareng armada A350s kahareup na ”saurna.

A330neo mangrupikeun pesawat generasi anyar anu leres, ngawangun fitur A330 populér sareng ngamanfaatkeun téknologi anu dikembangkeun pikeun A350. Didukung ku mesin Rolls-Royce Trent 7000 pangénggalna, sareng nampilkeun jangjang énggal kalayan ningkatna bentang sareng A350 XWB-terinspirasi Sharklets, A330neo nyayogikeun tingkat épisién anu saacanna - kalayan ngabeuleum suluh 25% langkung handap per korsi tibatan pesaing generasi saméméhna. Dilengkepan kabin Airspace, A330neo nawiskeun pangalaman panumpang unik kalayan rohangan anu langkung pribadi sareng sistem hiburan dina-hiber generasi terakhir sareng konektipitas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.

eTurboNews | eTN