24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan rental mobil Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Urang Amerika henteu cicing di bumi pikeun liburan

Urang Amerika henteu cicing di bumi pikeun liburan
Urang Amerika henteu cicing di bumi pikeun liburan
Ditulis ku Harry S. Johnson

Pandemi parantos nyéépkeun luang sareng perjalanan bisnis taun ayeuna, tapi survey industri pang anyarna mendakan yén industri perjalanan sigana bakal ngadorong signifikan nalika liburan.

Survei, anu naroskeun urang Amérika anu ngarencanakeun perjalanan dina genep bulan ka payun, mendakan yén satengahna réspondén badé angkat-angkatan antawis Nopémber sareng awal Januari, kalayan 25% iinditan pikeun Thanksgiving, 31% ngumbara pikeun liburan Désémber sareng 15% kanggo Taun Anyar perayaan. 

Usum liburan nuju disambut ku optimismeu, sabab 67% jalma anu bakal ngumbara nunjukkeun yén aranjeunna sumanget pikeun perjalanan anu bakal datang. Kaseueuran sumanget éta ti wisatawan Millennial - generasi anu langkung saé tara langkung lami. Tilu puluh lima persén Millennial bakal ngarambat pikeun Thanksgiving, dibandingkeun ngan ukur 23% Gen X, 18% Boomers ngora sareng 8% Boomer langkung lami. Pikeun liburan Désémber, Millennial ogé mingpin generasi sanésna kalayan 43% ngarencanakeun perjalanan, bari ngan 26% Gen X, 19% Boomers ngora sareng 8% Boomers langkung lami bakal ngumbara.

Liburan biasana mangrupikeun waktos dimana kulawarga babarengan, janten teu heran yén 45% wisatawan liburan ngarencanakeun didatangan ku kulawarga sareng babaturan. Pikeun akomodasi, 42% wisatawan ngaharepkeun cicing sareng kulawarga sareng réréncangan anu aranjeunna sumping. Sanaos kitu, aya sababaraha warta anu saé pikeun industri panginepan sabab 36% wisatawan maksudna cicing di hotél, 20% di Resort, sareng 17% dina ranjang sareng sarapan atanapi dina sewa jangka pondok.

Sajumlah penting warga Amerika badé nyandak perjalanan saluareun kunjungan ka bumi réréncangan sareng kulawarga. Jinis perjalanan anu direncanakeun sanésna sapertos liburan pasangan (23%), liburan solo (20%), liburan liburan kulawarga (25%) sareng perjalanan multigenerasional (15%). Sanaos jinis perjalanan ieu bénten-bénten, seuseueurna ageung nyaéta perjalanan AS di bumi (88%) sedengkeun ngan 20% nyarios yén aranjeunna bakal ngadatangan tujuan internasional. Ngeunaan perjalanan domestik, 52% ngawaler yén aranjeunna bakal ngarambat antara 100 sareng 499 mil ti bumi, sareng 27% bakal ngumbara antara 500 sareng 999 mil pikeun liburan. 

Kandaraan swasta tetep janten modél transportasi anu pikaresep (45% kandaraan pribadi, kandaraan nyewa 16% sareng 11% RV / kémping). Nanging, aya kapercayaan anu ningkat dina kaamanan angkutan umum, kalayan 38% milih buku hiber, 14% milih karéta sareng 13% naék beus pikeun perjalanan liburan.

Sanaos aya minat anu jelas dina perjalanan, 50% réspondén anu ngarepkeun tetep tetep dina liburan nyebatkeun masalah ngeunaan kasihatan nyalira (38%), kaséhatan kulawarga sareng réréncangan anu biasana bakal ngumbara (33%), sareng kasihatan kulawarga sareng réréncangan anu diarepkeun aranjeunna didatangan (28%) salaku alesan luhurna pikeun henteu ngumbara. Dampak sosial ékonomi tina pandemi éta kirang dipikahariwang, kalayan ngan 5% anu janten musafir nyatakeun masalah ngeunaan kaamanan padamelan sareng 14% nyarioskeun aranjeunna prihatin ngeunaan kauangan rumah tangga. Utamana, 11% réspondén yakin yén bakal aya pangalaman nganjang anu ngirangan dina tujuan anu biasana didatangan. 

Dilaksanakeun unggal 90 dinten ti saprak Maret 2007, survey néwak kabiasaan musafir sareng ngukur niat perjalanan ka hareup bari ningali kana lensa pamekaran ékonomi, sosial sareng politik anu muncul. Gelombang survey pang anyarna dilakukeun dina 12-25 Oktober 2020, diantara 1,073 réspondén Amérika anu ngarencanakeun nyandak sahenteuna hiji perjalanan luang salami genep bulan ka payun.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson parantos damel di industri perjalanan salami 20 taun. Anjeunna ngamimitian karir perjalanan salaku pramugari pikeun Alitalia, sareng ayeuna, parantos damel di TravelNewsGroup salaku éditor salami 8 taun ka pengker. Harry mangrupikeun pangumbara anu gemar globetrotting.