24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Dénmark Breaking News Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Dénmark ngabunuh jutaan minks kusabab takwa coronavirus

Dénmark ngabunuh jutaan minks kusabab takwa coronavirus
Dénmark ngabunuh jutaan minks kusabab takwa coronavirus

Otoritas Denmark, hariwang ngeunaan mutasi coronavirus, mutuskeun pikeun ngancurkeun sadaya minks di nagara éta. Nasib sapertos kitu ngantosan sakitar 17 juta sato. Kaputusan pamaréntah Denmark diumumkeun ku Perdana Menteri Mette Frederiksen. Numutkeun ka PM Denmark, virus éta mutasi diantara minks sareng katépaan ka manusa.

Vérsi anu dimutasi tina coronavirus Sars-CoV-2 parantos kapendak dina dua belas urang di Jutlandia Kalér, numutkeun aparat kaséhatan Denmark. Bahayanya nyaéta mutasi ieu tiasa ngahambat pangaruh vaksin kahareup sareng ningkatkeun résiko virus nyebarkeun henteu ngan ukur ka bagian sanés Dénmark, tapi ka sadaya Éropa.

Dénmark mangrupikeun penghasil bulu mink pangageungna di dunya. Ayeuna, aya langkung ti sarébu peternakan mink di nagara éta. Langkung ti 200 kebon parantos didiagnosis nganggo kasus coronavirus, numutkeun ka otoritas Denmark. Dina sapertilu diantarana, ingon-ingon ingon-ingon sato buluan parantos ditumpes lengkep. Kompensasi dibayar ka produsen mink.

Dina Juni, saatos wabah inféksi di Walanda, otoritas nagara ieu maréntahkeun karuksakan sadaya sato anu buluan di kebon anu kapangaruhan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov