Copa Airlines sareng Turkish Airlines ngaluncurkeun penerbangan codeshare antara Éropa sareng Amérika Latin

0a1-37
0a1-37

Copa Airlines, cabangna Copa Holdings, SA, sareng Turkish Airlines, duanana anggota Star Alliance, jaringan maskapai global terkemuka, nandatanganan Perjanjian Codeshare anu bakal nawiskeun panumpang langkung seueur pilihan hiber kalayan sambungan anu lancar ngalangkungan Hub Copa Amérika, di Kota Panama , sareng gerbang seamless Turki ka Éropa ngalangkungan Hub perusahaan, di Istanbul, Turki.
Hub strategis Amérika of Copa Airlines, di Kota Panama, bakal ngijinkeun panumpang anu sumping ti Istanbul gancang sareng épisién nyambung ka 74 tujuan di Amérika sareng Karibia, kalebet kota-kota anu paling penting di daérah éta. Ogé ku perjanjian codeshare ieu, panumpang Amérika Latin anu ngumbara sareng Turkish Airlines ngalangkungan hub anu diposisikan sacara unik, Istanbul, anu jembatan Wétan sareng Kulon, bakal ngagaduhan langkung seueur pilihan éntri ka Éropa ogé Afrika, Asia / Jauh Jauh sareng Wétan Tengah.
Pedro Heilbron, CEO Copa Airlines nyarios; "Perjangjian ieu antara Copa Airlines sareng Turkish Airlines ngagaduhan penting pisan kumargi éta nyumbang pikeun nguatkeun hubungan antara Amérika Latin sareng Istanbul sareng sésana Éropa. Panumpang ti dua beulahan bumi bakal nguntungkeun tina jasa kelas dunya sareng sambungan anu lancar ngalangkungan hub tina mitra codeshare. "
Mimitina, Turki bakal nempatkeun kode na kana penerbangan Copa antara Kota Panama sareng David di Panama; Porto Alegre, Rio de Janeiro, Manaus, Belo Horizonte sareng Sao Paulo di Brazil; Santo Domingo sareng Punta Cana di Républik Dominika; Guayaquil sareng Quito di Ékuador; San Salvador di El Salvador; Asuncion di Paraguay; Lima di Peru. Di sisi anu sanésna, Copa bakal nempatkeun kode na kana penerbangan anu dioperasikeun Turki antara Panama sareng Istanbul. Kamajuan, nalika persetujuan pamaréntah dikabulkeun, Turki ogé bakal nempatkeun kode na dina penerbangan Copa ka Cancun, Mexico City, sareng Guadalajara di Mexico; Managua di Nikaragua; San Jose di Kosta Rika sareng Montevideo di Uruguay dina raraga ngalegaan kisaran penerbangan codeshare ieu ka daérah.

"Kami resep ngamimitian kerjasama codeshare sareng Copa Airlines, anu bakal ningkatkeun kamitraan urang salaku mitra Star Alliance sareng ogé nyayogikeun kasempetan perjalanan anu unik pikeun panumpang ngalangkungan jaringan hiber anu jauh tina duanana maskapai. Utamana, ku penerbangan kami ka Kota Panama dioperasikeun ti hub anu teu dibandingkeun, Istanbul, panumpang bakal resep ngumbara di sakitar buana kalayan penerbangan Copa Airlines ti Kota Panama. ” saur Bilal Ekşi, Wakil Ketua & CEO Turki Airlines.
Perjanjian ieu, anu ngalengkepan sareng ngalegaan jaringan rute duanana maskapai ogé konéktipitas antara buana, ogé bakal ningkatkeun sareng ngamajukeun kasempetan bilateral pikeun pengembangan pariwisata sareng komérsial antara dua nagara.

Panumpang ti Copa sareng Turki bakal nampi sababaraha manpaat anu ditawarkeun ku Star Alliance, kalebet timbal balik antara program sering flyer duanana maskapai sareng pangakuan global status Star Alliance Gold sareng Silver ngalangkungan jaringan rute ageung anu kalebet 1,300 bandara di 190 nagara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN