Air Korea pikeun melak tatangkalan di Mongolia

0a1a1a-4
0a1a1a-4

Koréa Air parantos ngiringan nyalametkeun Bumi ku sukwan pikeun 14 taun berturut pikeun melak tangkal di Mongolia.

Ti tanggal 15 Méi dugi ka 26 Méi, langkung ti 200 karyawan Air Korea bakal damel babarengan sareng 600 warga satempat pikeun melak tatangkalan di Mongolia. Kegiatan ieu mangrupikeun bagian tina 'Global Planting Project' Koréa Air anu tujuanna pikeun nyegah panyusunan kota sareng nyalametkeun lingkungan. Anu tadina mangrupikeun daérah gurun ayeuna gaduh langkung ti 110,000 tatangkalan anu dipelak sareng diganti nami 'Korea Air Forest'. Leuweung ieu ayana di Baganuur, kota 150 kilométer wétaneun Ulaanbaatar, ibukota Mongolia.

'Leuweung Hawa Koréa' ngalangkungan lega 440,000 méter pasagi sareng diwangun utamina tina tangkal poplar, laut buckthorn sareng elm Siberia. Daging buah tina buckthorn laut dianggo salaku bahan inuman vitamin. Maka penanaman tangkal henteu ngan ukur ngajantenkeun kota langkung héjo tapi ogé nyumbang kana kanaékan penghasilan penduduk lokal. Maskapai ieu fokus kana ngajaga sumur leuweung sareng parantos nyewa ahli lokal pikeun ngurus éta sareng ngalatih warga satempat dina pengawasan.

Sumawona, Korea Air parantos nyumbangkeun bahan pendidikan sapertos komputer, méja sareng korsi ka sakola lokal anu ngiringan maskapai dina kagiatan melak tangkal. Hatur nuhun kana usaha Korea Air anu teras-terasan, tekad warga pikeun nyalametkeun lingkungan parantos tumuh pisan sareng aranjeunna parantos janten pendukung anu rajin dina kagiatan penanaman taunan.

Salian ti penanaman tangkal, Korean Air parantos kalibet dina sababaraha program di pasar anu béda-béda dimana éta ngapung ngabantosan komunitas anu peryogi. Ngagunakeun jaringan global anu éksténsif, maskapai éta parantos nyayogikeun barang bantuan ka nagara-nagara sapertos Myanmar, Nepal, Jepang sareng Peru nalika aranjeunna katerap ku bencana alam. Korea Air bakal teras ngagulung program tanggung jawab sosial perusahaan di jero sareng luar negeri, pikeun ngadukung mayungan lingkungan, ngajaga pangwangunan anu berkelanjutan sareng ngadukung komunitas lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN