24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional kabudayaan wartos Somalia Ngabobol Warta kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Etihad Tamu ngaluncurkeun kampanye Ramadhan sareng Émirat Sabit Merah pikeun ngadukung Somalia

0a1a-89
0a1a-89

Pikeun ngarayakeun Taun Méré, Etihad Tamu parantos ngaluncurkeun kampanye ramé khusus sareng Émirat Red Crescent kanggo nyayogikeun rébuan tuangeun kulawarga sareng murangkalih anu peryogi di Somalia.

Anggota program kasatiaan anu meunang penghargaan Etihad Airways tiasa nyumbangkeun milna pikeun réspon darurat di nagara Afrika, kalayan 750 Etihad Tamu Miles nyayogikeun hiji tuang. Tujuan tina kampanye nyaéta ngahontal 15 juta mil sumbangan anu bakal nyayogikeun 20,000 tuangeun.

Kemitraan Tamu Etihad sareng Émirat Sabit Merah mangrupikeun salah sahiji seueur unsur kontribusi Etihad Airways 'kana program UAE's of Giving.

Yasser Al Yousuf, Diréktur Ngatur, Etihad Tamu, nyarios: "Kami nanyakeun ka anggota kami pikeun masihan pernyataan anu gampang tapi penting dina bulan ieu ku ngantep mil jarakna ngabédakeun rébuan barudak sareng kulawarga anu peryogi di Somalia.

"Pesenna saderhana: langkung seueur sumbangan anu urang tampi, langkung seueur jalma Émirat Sabit Beureum tiasa tuang. Kami ngagaduhan tujuan anu ambisius pikeun nyayogikeun 20,000 tuangeun sareng kami ngarepkeun yén anggota Etihad Tamu bakal ngiringan sareng kami dina ngadukung tujuan penting ieu. "

Ngalaksanakeun inisiatif kamanusaan sareng pamekaran Etihad Airways, HE Mohammed Yousef Al Fahim, Wakil Sekretaris Jénderal pikeun Jasa Pendukung di Émirat Red Crescent, nyarios: "Maskapai ieu parantos minuhan tanggung jawab sosial perusahaan sabab terus maénkeun peran penting dina ngadukung ékonomi nasional. The Emirates Red Crescent bangga tina kerjasama sareng Etihad Airways, anu mangrupikeun léngkah pikeun nguatkeun usaha babarengan pikeun masihan langkung ati-ati pikeun jalma anu dirojong ku Émirat Crescent Beureum di UAE sareng luar negeri. Kami yakin yén prakarsa Tamu Etihad bakal nyandak kerja sama ieu ka jangkung anyar. "

Anggota Tamu Etihad tiasa nyumbangkeun jumlah naon anu aranjeunna pikahoyong pikeun jalma anu hoyong nyumbang langkung ti 750 mil, 3,000 Etihad Tamu Mil bakal masihan kulawarga anu opat sareng 37,500 Etihad Tamu Mil bakal tuang komunitas anu aya lima puluh urang. Tautan dina halaman wéb Etihad Tamu (etihadguest.com) ngagaduhan mékanisme anu saderhana pikeun anggota pikeun nyumbang mil sakedap tombol.

Baheula dina taun éta, Etihad Airways ngumumkeun yén éta bakal nyumbang hiji dirham tina unggal tikét hiber anu dijual di UAE salami 2017 ka proyek kamanusaan lokal sareng internasional Émirat Red Crescent.

Maskapai nasional UAE ogé parantos ngalukis salah sahiji pesawat unggulan Airbus A380 na ku Taun Méré lambang pikeun ngamajukeun kampanye di tujuan-tujuan na di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov