Duta Kolombia nampilkeun kredensial ka Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO)

AmbdCOl
AmbdCOl

Duta Besar Kolombia, DIA Mr Alberto Jacobo Furmanski Goldstein, parantos nyayogikeun kredensialna ka Sekretaris Jénderal Organisasi Pariwisata Dunya (UNWTO), Taleb Rifai, ngakreditasi anjeunna salaku Perwakilan Permanén nagarana pikeun UNWTO. UNWTO mangrupikeun agénsi khusus PBB pikeun pariwisata sareng dumasarkeun di Madrid, Spanyol. Nalika rapat, Rifai nyatakeun ka Duta Besar Furmanski tekad Organisasi sareng komitmen pikeun terus nguatkeun hubungan caket na sareng Kolombia.

Kolombia nampi kadatangan wisatawan internasional 3.3 juta di 2016; tambah 11%, ngahasilkeun 4.7 milyar dolar AS dina kuitansi. Kolombia parantos janten Nagara Anggota UNWTO ti saprak 1975.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.