24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Breaking Ghana Kenya Ngabobol Warta Spanyol Breaking News piknik trending Ayeuna

Putusan eTN: Nominasi Sekretaris Jéndral UNWTO Zurab Pololikashvili kaliru tina nyogok!

GE1
GE1

eTurboNews pamiarsa parantos nyarios. eTN ngahontal ka pejabat pamaréntah sareng pamimpin sanés dina industri perjalanan sareng pariwisata pikeun tanggepan ngeunaan tuduhan nyogok ngalibetkeun nominasi anu énggal disarankeun ti Georgia pikeun jabatan Sekretaris Jénderal UNWTO, Zurab Pololikashvili.

Kedubes Georgia di Madrid dina arahan ti duta besar na Zurab Pololikashvili, anu ogé calon Sékretaris Jénderal UNWTO, ngondang delegasi pamilih pikeun ngiringan anjeunna di buruan maén bal anu populer sareng dijual di Madrid nalika prosés Majelis Eksekutif dina Méi 10, 2017 Real Madrid maén di babak final.

Poto diala ku eTurboNews nunjukkeun delegasi pamilih ti Kénya sareng Ghana ngaraosan wengi di 10 Méi sareng calon Zurab. Najib Balala bangga nyandak gambar tikét ieu sareng masangkeun kana Facebook na. Najib mangrupikeun Sekretaris Kabinet pikeun Pariwisata ayeuna di Kénya, sareng tilas anggota parlemén pikeun Konstitusi Mvita.

Ghana sareng sajumlah delegasi sanés ti Afrika sareng Amérika Kidul mangrupikeun salah sahiji anu untung. Aranjeunna ogé nampi tikét gratis pikeun pertandingan Real Madrid kahadean tina Kedubes Georgia di Madrid.

Duanana Kénya sareng Ghana mangrupikeun anggota Déwan Eksekutif UNWTO dugi ka 2019.

Sekretaris Jéndral Dr.Taleb Rifai ngawartoskeun eTurboNews: "Kami henteu ngagaduhan alesan pikeun yakin yén Majelis Umum (GA) moal mastikeun yén nominasi anu dipilih. Sakumaha anu parantos biasa di jaman baheula, calon anu ditunjuk ku Déwan Eksekutif, kami yakin bakal dikonfirmasi ku GA. Dina "kaayaan anu teu dipikaresep", éta moal janten masalah, maka éta tanggung jawab GA, salaku organ pang luhur UNWTO, pikeun mutuskeun léngkah-léngkah salajengna. "

eTN naros ka pamiarsa naha ngahadiran pertandingan salaku anggota pamilih dina déwan Eksékutip sareng diondang ku utusan kedah ditingali salaku nyogok. 14 pamiarsa (10 ti Spanyol) ngaréspon pertandingan maén bal sanés masalah ageung sareng badé kana pertandingan kalayan tikét anu disponsoran ku Georgia sanés nyogok. Lima pamaca deui panginten éta henteu kedah ditingali salaku nyogok tapi éta henteu étika.

Sigana pamiarsa Spanyol ngaréspon kalayan ok pikeun ngiringan pertandingan éta panginten leres-leres janten staf di Kedubes Georgia di Madrid. Alamat IP pikeun kiriman formulir cocog pisan sareng IP tina email anu ditampi ku kedutaan Georgia tiheula.

Teu aya ti 14 pamaca anu nyatujuan pikeun calon pikeun ngiringan pertandingan masihan alesan sareng tetep anonim.

Langkung ti 210 pamiarsa eTN nyarioskeun pikeun calon naon waé anu nampi tikét ti Georgia kedah kaliru tina nyogok. Sajumlah pamiarsa ngaléngkah jauh sareng mikir pikeun utusan déwan éksékutip anu terang ngeunaan perjanjian tikét sareng henteu nyebatkeun kajadian ieu ka ketua Déwan Eksekutif atanapi Sekretaris Jénderal ogé mangrupikeun kalepatan.

reporter eTN Michael Seipelt di Jérman ngobrol sareng ahli hukum. Badé ka buruan atanapi terang ngeunaan panipuan éta tiasa ditingali salaku pelanggaran kriminal di Jérman. Utusan ti nagara Uni Éropa anu hoyong henteu dingaranan namina eTN sareng hoyong mastikeun eTurboNews terang anjeunna atanapi nagara na henteu milih Georgia.

Tangkal naga Bulc wakil presiden tina Fijet baheula sareng RTV SLovenjia diringkeskeun: "Kuring ngajukeun yén Majelis Umum UNWTO di Chengdu mimiti nyatakeun sora tina Déwan Eksekutif sareng teras milih sékrétaris Jénderal Anyar. "

ti Zambia urang nguping: "Anu kajantenan di Madrid éra. Upami jalma anu dicalonkeun ngagaduhan eling anu jelas hayu anjeunna mundur. Pasti pamilihan pamungkas parantos nempatkeun UNWTO di tempat sareng organisasi ieu peryogi reformasi serius. "

Pejabat pamaréntah Namibia nyarios: "Kertas suara anu dikerut supados henteu aya buktina pikeun pencabulan éta sareng calon Afrika éléh kusabab sistemna sareng kuring ngarep-ngarep yén lalaki Georgina henteu dikonfirmasi dina Séptémber 2017, hayu urang tingali deui pamilihan ieu upami urang adil

Jujur ti lima calon anjeun angkat sareng pilih jalma paling henteu berpengalaman sareng mumpuni naon anu matak éra dina industri pariwisata.

Upami Sekretaris Jéndral ayeuna hoyong warisanna hirup dina pamilihan pamungkas kedah dibatalkeun sareng nyauran pamilihan seger kalayan prosedur anu leres. "

Pejabat pamaréntahan ti Afrika Kidul anu henteu hoyong dicirikeun ngajantenkeun prustasi na kana masalah ras. Anjeunna nyarios: "UNWTO ieu pinuh ku rasialis sareng éta sababna aranjeunna henteu hoyong aranjeunna bodo ti Zimbabwé meunang.

Kuring parantos mariksa halaman wébna éta tim manajemen sadayana pinuh ku kulit bodas sareng Asia henteu hideung hideung Afrika naon waé omong kosong ieu? Naha éta hartosna teu aya urang hideung anu mumpuni pikeun damel di UNWTO.

Organisasi PBB anu sanés gaduh campuran balapan dina tim manajemenna. Sadaya nagara-nagara Afrika kedah mundur atanapi nahan kontribusina ka UNWTO.

Calon anu éléh dina pamilihan pamungkas kedah ngadaptarkeun PBB pikeun campur tangan.

Pasti iraha rasis bakal di bumi ieu kuring dibéjaan yén ngan aya dua urang kulit hideung hideung damel di UNWTO sareng aranjeunna sadayana ngagaduhan jabatan anu paling ngora anu ngahina ka Afrika sareng pamaréntah kami tetep mayar biaya kaanggotaan. "

AUSTRALIA: (anonim) “PBB sareng UNWTO mangrupikeun runtah artos anu mayar pajeg sareng kami ningali buktina ieu dina sababaraha minggu ka pengker heula nalika Uni Afrika nyarios ka nagara-nagara anu aranjeunna kedah milih sanajan calon nagara asalna ti buana éta. (Kami ngahapus sababaraha serangan pribadi kana calon anu nuturkeun kalimat ieu)

Naon UNWTO? Nya, éta ngan ukur klub budak lalaki gedé pikeun sakumpulan mantan gunana atanapi palayan umum sareng konsultan ayeuna. Naon anu parantos dilakukeun UNWTO salami 20 taun ka pengker? Di sagigir mamah jutaan dolar, seueurna pikeun rapat sareng konperénsi pikeun sababaraha pagawé negeri di nagara dunya ka-3. Hayu sektor swasta, badan pariwisata régional, sareng IATA neraskeun padamelan éta.

Pikeun ngabuktikeun hal ieu sabaraha UNWTO boroskeun dina prosés pamilihan umum ieu. seueur nagara bahkan henteu ngagaduhan deui kana UNWTO, kalebet Kanada sareng Amérika Serikat sareng seueur nagara Éropa.

Kuring parantos nyerat ka Perdana Menteri di dieu di Australia sababaraha bulan ka pengker pikeun naroskeun naha Australia badé ditarik sareng waleran anu kuring nampi deui ti kantor PM nyatakeun yén aranjeunna ningali éta. Ayeuna yén Georgia ieu parantos dipilih saur anjeun anjeun bakal ningali seueur nagara moal ngomean sareng tarik. "

CANADA: Bea Broda, produser TV nyarios: "Kumaha carana jalma tiasa dipilih salaku SG padahal parantos aya bukti yén sora" dibeli? " Korupsi semacam ieu henteu kedah aya dina tingkat ieu. ”

FLANDERS: Dua réspondén nyarioskeun yén kajadian ieu mangrupikeun nyogok.

FRANSA: Pejabat pamaréntahan: "Upami anjeunna (Zurab) ngahargaan dirina anjeunna kedah mundur sareng anu salajengna anu dipilih kedah dicalonkeun. Kumaha urang tiasa ngagaduhan nominasi sapertos kitu dina UNWTO, upami anjeunna nipu. Ieu moal ditampi pisan. ”

Jérman: Salah saurang pejabat pamaréntahan anu ngiringan mairan: "Calon na tercemar."

FINLAND: Birger Baeckman, tilas présidén UFTAA, anggota dewan. Perjalanan. "Ngiringan pertandingan maén bal pikeun anggota Déwan Eksekutif UNWTO éta salah sareng nyogok. Politikisasi naon waé ngeunaan perjalanan sareng pariwisata tiasa ngarugikeun industri perjalanan sareng pariwisata sahingga ogé ka UNWTO. "

GUATEMALA: “Kuring yakin yén pilihan anu saé bakal dilakukeun – saha waé anu dina bisnis pariwisata; anu ngagaduhan reputasi anu hadé salaku jalma sareng salaku éntitas – anu teu kedah disumputkeun; ogé henteu ngalakukeun salah ka saha waé anu aya di jero sareng luar kulawarga pariwisata dunya.
Muga urang teraskeun transparan !!! ”

ITALI: Michelina Gabriel Sanquest: "Kuring kuciwa yén Hon. Menteri ti Zimbabwe Walter Mzembi henteu éléh. Kuring ngaraos anjeunna Calon Hadé dina pendapat abdi."

MACEDONIA:  (pejabat pamaréntahan): "UNWTO kedah ngabenerkeun sareng taat kana peraturan Sekretaris Jéndral Pamilihan kanggo nyegah tina tindakan teu éétis sareng kalepatan. Teu kedah, ieu mangrupikeun akibat tina tujuan, tapi langkung seueur tiasa janten akibat tina béda budaya.
Ogé, tenggat waktos pikeun pengajuan sareng peraturan nominasi calon ogé kedah janten parobihan. "

Maroko: James, MA Grogor, konsultan pamaréntahan ngeposkeun: "Hatur nuhun pikeun ngajaga kaayaan anu bencana sareng sadayana anu henteu ditampi ieu hirup ku jurnalistik anjeun anu hadé. UNWTO tiasa mampuh kontropérsi sapertos kitu. Kuring tungtungna ngarepkeun calon anu tiasa ngagambarkeun sareng damel sareng swasta pikeun UNWTO nyandak posisi anu pantes salaku pamimpin Internasional pikeun sadaya mazhab ... Jelas Alain St. Ange nyayogikeun kreativitas sareng kapamimpinan anu diperyogikeun. Tapi anu disebatkeun, milih jalma anu henteu gaduh pangalaman industri pariwisata ngan saukur henteu tiasa ditampi dina 2017. Naha anjeun yakin kurangna partisipasi dina sektor swasta. Tantangan pikeun industri pariwisata teuing hébat dina waktos ayeuna. "

AFRIKA KIDUL:  Prof Erika De Wet Marxon Prof Erika de baseuh. mangrupikeun Profesor Luar Biasa di Jurusan Hukum Publik Fakultas Hukum Universitas Pretoria. Anjeunna nyerat: "Pariwisata global aya dina bahaya ayeuna sareng Zurab anu teu aya gunana ieu. UNWTO résiko janten henteu relevan bahkan kaleungitan kaanggotaan kusabab henteu kapamimpinan pamilih SG anu mangrupikeun masalah rékaman umum. Hanjakal pikeun pariwisata global. Pastina, kalainan anu urang baca maksa pikeun ngajalankeun deui pamilihan umum. Dr Rifai parantos nempatkeun warisan dina warisanana sareng nyarios jelas, anjeunna sanés pamimpin anu tiasa dipercaya. Kami curiga yén dibéré tékad anu dipiboga dirina, Dr Rifai, maksakeun Zurab nalika anjeunna nipu sadayana dunya, ngajantenkeun dirina sareng Zurab henteu pernah dipercaya pisan. "

SPAIN: Joanna Penalver (Internavo) Hadiran pertandingan maén bal pikeun déwan éksékutip UNWTO éta salah sareng nyogok.

SYRIA: Hadiran pertandingan maén bal pikeun déwan éksékutip UNWTO éta salah sareng nyogok.

THAILAND: Salah sahiji réspondén anu dipikaterang anu hoyong tetep anonim mendakan kajadian ieu ngandung nyogok.
Saur anu sanés nyarios: "Kalakuan ngareureuwas ti sasama anu boro-boro terang ku industri. Pilihan anu résiko pisan. Tiasa tungtungna sapertos Kapersidenan Trump… .. ”

TURKMENISTAN: Shohrat Jumayev anu mangrupikeun Duta Besar Luar Biasa sareng Plenipotentiary pikeun Turmenistan di Rumania: "Mr. Zorab Polikashvili (mugia kuring ngagaduhan nami anu leres) henteu kedah janten sékretaris jénderal UNTO salajengna sabab anjeunna henteu aya hubunganana sareng pariwisata, henteu kampanye pikeun kantor sareng non-kinerja sareng non-jalma dina panggung internasional.
Éta bakal ngeja tungtung UNWTO sésana mirip tina normalitas sareng patalina! "

INGGRIS:  (pejabat pamaréntahan) Nominee kedah didiskualifikasi sareng kontes ngaji deui supados milih calon anu henteu dicontokeun ku kontropérsi & ku latar & pangalaman anu diperyogikeun tina dunya pariwisata sareng seueur rupa-rupa na.

AS: Pamela Ott, konsultan: Nominee kedah diperyogikeun pikeun ngiringan pisan, perséntase, rapat kanggo dipertimbangkeun pikeun jabatan éta. Kuring yakin ieu nyalira nunjukkeun kurangna dédikasi yén anu sanés, paduli nampi "kado" kedah ngaku sareng keukeuh pikeun pamimpin mana waé.

Ron S. Mracky, Diréktur Ngatur Grup Konsultasi Afrika nyerat: Mangrupikeun aib yén jenis nyogok kawajiban anu teu diserahkeun parantos dibawa ka kantor pariwisata dunya anu étis. Ngingetkeun salah sahiji FIFA sareng karusakanna sareng leungitna kapercayaan anu diayakeun ku organisasi mangtaun-taun - pondokna, tindakan pejabat pamaréntahan Georgia kedah disebat "politik kotor" sareng hasil tina sora UNWTO anu terakhir diberhentikan salaku pikasieuneun serius kabiasaan internasional industri pariwisata internasional singkatan.

Anu réspondén sanés ti Amérika Serikat nyatakeun: Jenis nyogok sub-rosa ieu ogé capé sareng ngarusak organisasi.

Zambia (anonim): Pamilihan umum henteu bébas sareng adil. Anu disebut calon pamilih sanés ahli dina masalah Pariwisata. Manifesto na rada teu ngarti mangga urang moal ngagaduhan pamimpin anu henteu kompeten dina pimpinan organisasi penting sapertos kitu. UNWTO peryogi kapamimpinan anu berdédikasi sareng propésional kalayan henteu aya hubunganana sareng pertandingan sepak bola salaku sarana pikeun naék jabatan Sekretaris Jénderal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.