Paménta luang ngiringan pertumbuhan kauntungan hotél MENA ranté

0a1-22
0a1-22

Tumuwuhna anu kuat dina volume sareng harga dina ruas luang ngabantosan hotél di Dubai ngamankeun salah sahiji paningkatan paling penting dina pagelaran luhur sareng garis handap taun-taun ayeuna, numutkeun data pangénggalna tina HotStats.

Nalika hotél di Dubai nyatet kanaékan 5.4 persentase titik panginepan kamar, kana 87.8 persén, kamekaran RevPAR (Pendapatan per Kamar Sadia) ogé didorong ku paningkatan 11.4 persén dina rata-rata tingkat kahontal tingkat kamar kalayan pertumbuhan taun ka taun di tingkat ruas kacatet dina masing-masing (+15.6 persén) sareng kelompok (+2.4 persén) bagéan.

Kakuatan paménta ti bagéan luang hartosna yén volume luang perorangan sareng kelompok nyumbang 60 persén tina total paménta di bulan April, dibandingkeun sareng 48.8 persén tina total dina 12 bulan ka April 2017.

Salaku tambahan kanaékan 13.0 persén di TrevPAR (Total Pendapatan per Kamar Sadia), hotél di Dubai tiasa suksés ngirangan biaya, kagambar ku turunna titik persentase 1.9 dina gaji ka 20.0 persén tina total pendapatan, pikeun ngajalankeun kenaikan 20.7 persén di kauntungan per rohangan dina April.

Pamilik hotél di Dubai bakal ngarepkeun yén kamekaran bulan ieu mangrupikeun awal pamulihan saatos operasi anu parah saatos nabrak harga minyak.

Kuwait Hoteliers Slash Waragad kanggo Ningkatkeun Kinerja Untung

Hotel di Kuwait nyatet paningkatan 11.0 persén dina kauntungan per rohangan bulan ieu, anu dina tonggong kanaékan TrevPAR 6.9 persén nalika hotelier anu cerdik ngirangan biaya.

Nalika hotél di Kuwait nyatet paningkatan 11.8 persén taun-ka-taun dina RevPAR, kusabab kanaékan 5.3 persentase titik panginepan kamar ogé paningkatan 2.7 persén dina rata-rata tingkat kamar anu dihontal, ieu henteu langsung ditarjamahkeun kana Total Penghasilan, kusabab kana ragrag Penghasilan Henteu Kamar.

Nanging, salian ti tumuhna di TrevPAR, tabungan biaya dina Payroll (+1.7 persén) sareng Overheads (+3.5 persén) dina dasar kamar anu sayogi, nyumbang kana paningkatan $ 15.27 dina kauntungan per rohangan dina bulan April.

Sanaos performa anu kuat, kamekaran bulan ieu henteu cekap pikeun ngimbangan turunna 6.2 persén kauntungan per rohangan anu diderita di Q1 2017. Hasilna, GOPPAR sataun-ka handap murag ku 1.2 persen ka $ 120.96.

Bahrain Grand Prix Nyetir Bulan Bumper pikeun Hotél Manama

Hotel di Manama nyatet paningkatan 32.0 persén dina kauntungan per rohangan bulan ieu, anu didorong ku tingkat panginepan kamar anu pecah salaku hasil tina Grand Prix F1 Bahrain caket dieu.

Salaku konurbasi utama anu pang caketna sareng jumlah akomodasi hotél anu diperyogikeun, Bahrain Grand Prix sok janten pangjurung paménta hotél di Manama. Salajengna, waktos acara di 2017 hartosna yén waktos persiapan sareng balapan sadayana murag dina bulan April, tibatan sumebar di akhir Maret sareng awal April, sapertos di 2016.

Hasilna, hotél di Manama nyatet paningkatan 10.4 persentase titik panginepan kamar, janten 69.0 persén, tingkat hunian kamar bulanan pangluhurna anu kacatet di ibukota Bahrain salami sababaraha taun.

Sedengkeun kamekaran taun-taun dina tingkat rata-rata kamar anu dihontal langkung diukur, dina 2.0 persén, janten $ 194.14, tingkat tingkat ieu ngan ukur dileuwihan sakali dina 18 bulan terakhir, anu dina bulan Désémber 2016, salajengna ngagambarkeun kauntungan tina Grand Prix ka hotél hotél Manama.

Salaku hasil tina gerakan padumukan sareng tingkat, RevPAR di hotél di Manama ningkat ku 20.1 persén. Sareng kalayan paningkatan anu kacatet dina Pendapatan Non-Kamar, kalebet Pangan sareng Minuman (+11.7 persén), hotél di Manama nyatakeun paningkatan 17.1 persén di TrevPAR, janten $ 204.72. Sanaos paningkatan sakedik dina biaya, volume anu kuat ngahimbangkeun paningkatan $ 19.71 dina kauntungan per rohangan, janten $ 81.27.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN