Guatemala sareng El Salvador katandangan gempa bumi anu kuat

0a1a1a1a
0a1a1a1a

Gempa bumi ageung nyerang basisir Guatemala dinten Kemis, ngoyagkeun gedong sareng ngaruntuhkeun tangkal sareng nyababkeun tremor anu kuat di tatangga El Salvador.

Teu aya laporan langsung korban tina gempa, anu ceuk Survei Geologi AS nyatakeun didaptarkeun saageung 6.8 sareng nyerang 38km kidul-kulon Puerto San Jose dina bojong 46.8km.

Gempa anu langkung ageung saageungna sami nyerang pedalaman Guatemala minggu kamari, maéhan sahenteuna dua jalma sareng wangunan anu ngarusak. Jasa darurat Guatemala nyatakeun yén aranjeunna nganilai pangaruhna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN