Dinten maut pikeun Pariwisata Kolombia sareng Medellin

Deadalek
Deadalek

Éta dinten anu matak ngabahayakeun pikeun Wisata Kolombia. Pidéo dramatis anu medar dina média sosial nunjukkeun féri multi-carita ngaguruh bolak-balik nalika jalma-jalma ngorondang turun tina hateup lantai katilu nalika kapal mimiti tilelep.

"Jalma anu aya di lantai hiji sareng dua tilelep geuwat," jalma anu salamet awéwé anu henteu dikenal ku nami ngawartoskeun ka stasiun TV lokal Teleantioquia.

"Parahu tilelep sareng anu tiasa urang laksanakeun nyaéta jeritan sareng nyungkeun bantosan."

Margarita Moncada, kapala lembaga réspansi bencana di nagara Antioquia, nyarios yén numutkeun laporan awal 99 urang disalametkeun sareng 40 urang deui anu berhasil mendakan jalan ka pantai nyalira sareng dina kaayaan anu saé.

Nyarios ka wartawan ti embung, anjeunna nyarios yén salapan urang tiwas sareng sakitar 28 masih leungit.

Henteu jelas naon anu nyababkeun kapalna tilelep, tapi anu salamet nyatakeun yén éta katingalina kabebanan sareng henteu aya dina kapal anu nganggo rompi kahirupan.

Salamet ngawartoskeun média lokal yén parahu, anu disebut El Almirante, katingalina kabebanan teuing sareng teu aya panumpang dina kapal anu nganggo jas hirup.

Pidéo dramatis anu medar dina média sosial nunjukkeun féri multi-carita ngaguruh bolak-balik nalika jalma-jalma ngorondang turun tina hateup lantai katilu nalika kapal mimiti tilelep.

"Jalma anu aya di lantai hiji sareng dua tilelep geuwat," jalma anu salamet awéwé anu henteu dikenal ku nami ngawartoskeun ka stasiun TV lokal Teleantioquia.

"Parahu tilelep sareng anu tiasa urang laksanakeun nyaéta jeritan sareng nyungkeun bantosan."

Margarita Moncada, kapala lembaga réspansi bencana di nagara Antioquia, nyarios yén numutkeun laporan awal 99 urang disalametkeun sareng 40 urang deui anu berhasil mendakan jalan ka pantai nyalira sareng dina kaayaan anu saé.

Nyarios ka wartawan ti embung, anjeunna nyarios yén salapan urang tiwas sareng sakitar 28 masih leungit.

Henteu jelas naon anu nyababkeun kapalna tilelep, tapi anu salamet nyatakeun yén éta katingalina kabebanan sareng henteu aya dina kapal anu nganggo rompi kahirupan.

Salamet ngawartoskeun média lokal yén parahu, anu disebut El Almirante, katingalina kabebanan teuing sareng teu aya panumpang dina kapal anu nganggo jas hirup.

Otoritas rugi nyarios persis sabaraha jalma anu aya dina parahu sareng naroskeun panumpang atanapi jalma anu dipikacinta ngalaporkeun ka pusat nyalametkeun buru-buru nyetél sapanjang basisir.

Aranjeunna ogé nyungkeun panyeluk skuba pikeun ngabantosan pamilarian.

Waduk di sakuliling gunung El Penol anu soaring mangrupikeun tujuan akhir minggu anu populér sakitar langkung ti sajam ti Medellin.

Éta pisan sibuk dinten Minggu nalika urang Kolombia ngarayakeun sabtu minggu liburan panjang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN