Maca kami | Dangukeun kami | Lalajo kami | Miluan Kajadian Live | Pareuman Iklan | Live |

Pencét kana basa anjeun pikeun narjamahkeun tulisan ieu:

Afrikaans Afrikaans Albanian Albanian Amharic Amharic Arabic Arabic Armenian Armenian Azerbaijani Azerbaijani Basque Basque Belarusian Belarusian Bengali Bengali Bosnian Bosnian Bulgarian Bulgarian Cebuano Cebuano Chichewa Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) Corsican Corsican Croatian Croatian Czech Czech Dutch Dutch English English Esperanto Esperanto Estonian Estonian Filipino Filipino Finnish Finnish French French Frisian Frisian Galician Galician Georgian Georgian German German Greek Greek Gujarati Gujarati Haitian Creole Haitian Creole Hausa Hausa Hawaiian Hawaiian Hebrew Hebrew Hindi Hindi Hmong Hmong Hungarian Hungarian Icelandic Icelandic Igbo Igbo Indonesian Indonesian Italian Italian Japanese Japanese Javanese Javanese Kannada Kannada Kazakh Kazakh Khmer Khmer Korean Korean Kurdish (Kurmanji) Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Kyrgyz Lao Lao Latin Latin Latvian Latvian Lithuanian Lithuanian Luxembourgish Luxembourgish Macedonian Macedonian Malagasy Malagasy Malay Malay Malayalam Malayalam Maltese Maltese Maori Maori Marathi Marathi Mongolian Mongolian Myanmar (Burmese) Myanmar (Burmese) Nepali Nepali Norwegian Norwegian Pashto Pashto Persian Persian Polish Polish Portuguese Portuguese Punjabi Punjabi Romanian Romanian Russian Russian Samoan Samoan Scottish Gaelic Scottish Gaelic Serbian Serbian Sesotho Sesotho Shona Shona Sindhi Sindhi Sinhala Sinhala Slovak Slovak Slovenian Slovenian Somali Somali Spanish Spanish Sudanese Sudanese Swahili Swahili Swedish Swedish Tajik Tajik Tamil Tamil Thai Thai Turkish Turkish Ukrainian Ukrainian Urdu Urdu Uzbek Uzbek Vietnamese Vietnamese Xhosa Xhosa Yiddish Yiddish Zulu Zulu

Tilas CEO Dewan Pariwisata Nepal ayeuna janten pahlawan

Tilas CEO Dewan Pariwisata Nepal hoyong janten Sekjen UNWTO salajengna
7800689 1604999559843 59a0e36c031fe
Ditulis ku jelema nu nyunting

Deepak Joshi dileler status pahlawan pariwisata dinten ayeuna ku Jaringan Pariwisata Dunya.

Dinten ayeuna anjeunna ngabagi karep pikeun Nepal, pandanganana ngeunaan pamilihan umum AS, sareng gaduh pengumuman kejutan pikeun dunya.

Mr Deepak Raj Joshi ngajabat salaku Chief Executive Officer Lembaga Pariwisata Nepal (Organisasi Pariwisata Nasional Nepal) ti Désémber 2016 - Désémber 2019. Salami 20 taun pangalaman damel di manajemén tujuan, promosi pariwisata, sareng Kemitraan Umum-Swasta, Mr. Joshi parantos damel sareng seueur tingkatan profesional pariwisata di Nepal sareng ogé ngagaduhan jaringan anu saé sareng mitra internasional anu luhur.

Kontribusi Mr. Joshi pikeun pamulihan pariwisata gempa Nepal pasca-2015 kacatet pisan. Dina waktos éta, Mr. Joshi hasil mingpin Komite Pamulihan Pariwisata (TRC) Sekretariat Nepal dina koordinasi sareng sektor swasta sareng publik.

Mr. Joshi ogé ngagaduhan minat anu khusus dina sektor pangembangan pariwisata berkelanjutan sareng mangrupikeun Anggota Déwan Eksekutif Konservasi Burung Nepal ti 2009 dugi ka 2014 sareng anjeunna ogé parantos ngajabat di Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA) anu aya di Dewan Eksekutif sareng Ketua pikeun Tujuan Panitia-PATA.

Mr. Joshi parantos dilélér Juara IIPT pangluhurna dina Award Award 2018 ti "International Institute for Peace Through Travel and Tourism" di ITCMS (International Travel Crisis Management Summit) di London, UK. Anjeunna mangrupikeun urang Nepal munggaran anu nampi penghargaan ieu. Sareng, ogé dilélér salaku CEO anu pangsaéna di Asia dina kategori dewan pariwisata nasional.

Anjeunna ayeuna janten pahlawan pariwisata anu dilélér ku Jaringan Pariwisata Dunya. |
Langkung seueur inpormasi ngeunaan program pahlawan pariwisata https://heroes.travel/ 

 

Nyitak Friendly, PDF & Email