CEO maskapai: 'Ruang nangtung waé' datang ka VivaColombia

0a1a1a1a1a1a1a-2
0a1a1a1a1a1a1a-2

Panumpang geuwat mendakan yén éta kamar ukur di kabin tina maskapai penerbangan anggaran - éta upami pendiri VivaColombia William Shaw jalan.

Gagasan nyoplokkeun korsi supados panumpang tiasa nangtung dina penerbangan jarak jauh parantos mooted mangtaun-taun. Ayeuna, CEO maskapai kolombia ngaharepkeun tungtungna ngaleungitkeun rencana.

"Aya jalma di luar sana ayeuna anu nalungtik naha anjeun tiasa ngapung nangtung - kami resep pisan kana naon waé anu ngajantenkeun perjalanan langkung mirah," saur Shaw ka Miami Herald.

“Saha anu paduli upami anjeun teu ngagaduhan sistem hiburan inflight pikeun penerbangan sajam? Saha anu paduli yén henteu aya lantai marmer… atanapi anjeun henteu kénging kacang gratis? ”

Ngan kumaha pesawat Shaw-marmer na tiasa turun tina taneuh nyaéta tebakan saha waé, tapi anjeunna sanés bos maskapai munggaran anu nyobaan sareng ngajantenkeun kelas sapi langkung perjalanan.

Dina 2003, Airbus mimiti ngapungkeun desain pikeun sadel-tempat duduk anu bakal naroskeun panumpang pikeun ngandelkeun bagian tukang korsi sareng nempatkeun suku dina sadel.

Operator anggaran Irlandia Ryanair, anu sawaréh ngagaduhan VivaColombia, ngusulkeun daérah anu ngadeg di 2010. Dina waktos éta, bos maskapai Michael O'Leary murag tina Otoritas Penerbangan Sipil pikeun nunjukkeun yén korsi sareng sabuk pengaman henteu diperyogikeun dina penerbangan.

"Upami aya kacilakaan dina pesawat, Gusti henteu kéngingkeun, sabuk pengaman teu nyalametkeun anjeun," saur anjeunna. "Anjeun teu kedah sabuk pengaman dina London Underground. Anjeun teu kedah sabuk pengaman dina karéta anu iinditan dina 120mph sareng upami éta nabrak anjeun sadayana maot. ”

China's Spring Airlines, maskapai penerbangan sanés, naekeun prospek ngaleupaskeun korsi sataun payun sateuacan. Présidén maskapai Wang Zhenghua nyarios dina waktos éta: "Kanggo harga anu langkung handap, panumpang kedah tiasa naék pesawat sapertos néwak beus ... teu aya babawaan, henteu tuangeun, teu aya cai."

Ayeuna, henteu aya regulator penerbangan anu nyatujuan panggunaan 'jok nangtung' dimana waé di dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Henteu aya tag pikeun pos ieu