24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Ahli Pariwisata New York resep ka Nepal!

jt3
jt3
Ditulis ku jelema nu nyunting

Perjalanan sareng wisatawan wisata anu berbasis di New York saé wengi-wengi tadi di KTT Nepal anyar di Grand Hyatt Hotel di Stasion Grand Central di kota New York, New York.

Langkung ti 180 agén perjalanan anu luhur, operator wisata, sareng média ti Big Apple parantos ngiringan acara acara jalan ka-12 anu diayakeun ku eTurboNews.

Anjeunna Dr Arjun Kumar Karki, Duta Besar Luar Biasa sareng Plenipotentiary Pamaréntah Nepal ka Amérika Serikat Amérika, angkat ti Washington DC; anu terhormat Ghanshyam Upadhyaya, Sekretaris Bersama pikeun Menteri Budaya, Pariwisata sareng Penerbangan Sipil pikeun Pamaréntah Nepal anu hadir sareng Konsul New York anyar pikeun Nepal nyarioskeun ka riungan.

eTN Penerbit Juergen T. Steinmetz, sasarengan sareng anggota tim Dmytro Makarov sareng Dr. Elinor Garely, gaduh panangan dina acara ieu. Steinmetz hatur nuhun ka Simone Bassous, Diréktur Eksekutif Bab New York Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA) pikeun dukunganna sareng pikeun ngundang jumlah rékor anggota PATA lokal pikeun ngahadiran gempungan sareng diajar ngeunaan seueur kasempetan anu teu dikenal pikeun ngajual Tujuan Nepal. .

Host pikeun magrib, Rohini Prasad Khanal, Petugas Senior Déwan Pariwisata Nepal, ngajawab puluhan patarosan ku pemirsa aktif di New York.

Sorotanna nyaéta masihan perjalanan anu dibayar sadayana disponsoran ku 10 operator wisata anu sumping ti Nepal sareng Turkish Airlines.

Fasilitas rapat éta luhur sareng lega, nanging, biaya $ 10 kanggo soda sareng $ 90 per jalma kanggo sababaraha hors-d-oeuvres, ieu sanés mangrupikeun acara tuangeun Nepal biasa. Biaya di Manhattan ngan saukur ngambek, sareng aturan serikat di Grand Hyatt Hotel diwajibkeun panitia mayar $ 540 ngan ukur ngagaduhan "téknisi" colokan dina sistem sora anu disayogikeun ku Nepal. Téknik Nepal henteu kénging nyolok kana sistem dina stop kontak témbok.

"Ieu New York - sareng kami hotél union," éta réspon ku Hyatt.

Pupuhu Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (TIK) sareng eTurboNews éksékutip teras-terasan aya dina puncak ieu, anu bébas hadir pikeun agén perjalanan, operator wisata, sareng média.

Tujuan tiasa babarengan sareng TIKP kanggo ngagaduhan puncak sorangan. Kanggo inpormasi lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.