24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal jelema Pengumuman Pers piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

KTT Pariwisata Nepal di Boston mangrupikeun acara anu suksés pisan

riungan-1
riungan-1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Summit wétan basisir AS di Amérika Serikat Summit luhur catetan anu luhur dina acara terakhir na anu diayakeun di Boston, Massachusetts, tadi wengi di Hampshire House anu aya di jantung Beacon Hill anu terkenal di Boston. Ieu babak final kota pantai wétan anu dimimitian di Washington DC tanggal 6 Juli, dituturkeun ku kota New York tanggal 10 Juli.

Teaming sareng eTurboNews (eTN) sareng Koalisi Internasional Mitra Pariwisata (TIKP) dipimpin ku CEO Papan Pariwisata Nepal (NTB) CEO Deepak Raj Joshi sareng Kamenterian Pariwisata Nepal, operator wisata sareng ahli pariwisata patepung sareng agén perjalanan lokal, operator wisata, sareng wartawan pikeun ngabahas kumaha Pariwisata Nepal deui dina kakuatan pinuh.

Ieu dituturkeun ku presentasi sareng resepsi di Nepal. Agén perjalanan anu sumping ngagaduhan gelar "ahli Nepal" sareng ayeuna bakal didaptarkeun sapertos dina halaman wéb resmi Papan Pariwisata Nepal.

Sorotan tina acara éta nyaéta resepsi anu dituturkeun ku gambar gambar ageung. Anu meunang juara tina hadiah hadiah nyaéta Shiv Kapuria, Pupuhu Asosiasi Perjalanan Pasipik Asia (PATA) New England Bab. Anjeunna meunang perjalanan anu mayar sadayana kanggo 2 ka Nepal. Turkish Airlines disponsoran acara ieu.

Hampshire House, tempat pikeun acara ieu, mangrupikeun agam péngkolan abad-abad di Beacon Hill anu bersejarah di Boston, dimana generasi ti Bostonians sareng tamu na parantos ngiringan, tuang, sareng jogét wengi-wengi. Juara gambar hadiah, Shiv Kapuria, nyarios yén agam éta mangrupikeun tempat anu paling dipikaresep pikeun ngayakeun acara di kota. Townhouse kebangkitan Georgian lima tingkat dilengkepan ku marmer Italia, panel kayu ek diukir, lampu gantung kristal, sareng jandéla Palladian jangkung.

KTT munggaran Nepal lumangsung di basisir kulon AS di Denver, Phoenix, Los Angeles, San Fransisco, sareng Seattle, sareng KTT kadua di Éropa di Jérman, Républik Céko, sareng Polandia.

Tujuan tiasa gabung sareng TIKP kanggo gaduh gempungan nyalira anu gratis pikeun hadir pikeun agén perjalanan, operator wisata, sareng média. Kanggo inpormasi lengkep, klik di dieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.