24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun Hong Kong Ngarobih Warta Rapat Berita Industri wartos piknik News Kawat Wisata

Hong Kong Fashion Week pikeun Musim Panas Musim Panas Tutup

Thumb_hktdc170714
Thumb_hktdc170714

The 24th Hong Kong Fashion Week for Spring/Summer, organised by the Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), came to a close yesterday. More than 12,000 buyers from 71 countries and regions attended the four-day fair (10-13 July), where buyer attendance from Japan, the Philippines, the United States, Malaysia, Singapore and Russia recorded considerable growth. Twenty fashion events, including fashion shows, trend forecasting seminars, buyer forums and a networking reception were held during the fair, which explored the latest topics of interest in the fashion industry while generating more business opportunities for industry professionals.

"Salian ti janten platform sumber perdana pikeun industri, Hong Kong Fashion Week ogé saluran pamasaran anu penting pikeun paméré anu ngamajukeun produk-produk anyar sareng proyek-proyek mode; sareng nyayogikeun kasempetan pikeun ahli industri pikeun ngumpulkeun intél pasar panganyarna, "saur Wakil Diréktur Eksekutif HKTDC, Benjamin Chau.

"Sanaos Internét sareng média sosial laun janten saluran promosi mainstream, pameran perdagangan pantun masih janten platform anu dominan pikeun ngalakukeun rundingan bisnis tatap muka, tukeur intél pasar sareng méréskeun koleksi anu anyar. HKTDC bakal teras nawiskeun pasar unik terpadu 4-in-1 na, diwangun ku pameran dagang, Pasar Online HKTDC (hktdc.com), majalah produk, sareng aplikasi sélulér, pikeun perusahaan mode anu ngajangjikeun pikeun ngahontal pembeli global iraha waé, dimana waé. ”

Italia nganggo Hong Kong Fashion Week salaku platform promosi

Kalayan pembeli anu datang ti sakumna dunya, Hong Kong Fashion Week mangrupikeun platform utama pikeun perusahaan internasional pikeun ngamajukeun kagiatan anu aya hubunganana sareng pantun. Salami pameran éta, Komisi Perdagangan Italia Hong Kong sareng Assocalzaturifici (Asosiasi Pabrikan Footwear Italia) babarengan ngayakeun paméran anu judulna "The Seduction of footwear: Italian Glamour," mérangkeun 50 gaya sapatu awéwé Italia klasik sareng ngamanfaatkeun Hong Kong Fashion Week kanggo ngenalkeun pangunjung kana éstétika sapatu Italia.

Annarita Pilotti, Présidén Assocalzaturifici, ngajelaskeun yén Hong Kong sareng daratan Cina babarengan ngawakilan pasar ékspor panggedéna kalima Italia dina hal nilai. Taun kamari, jilid ékspor Italia ka daratan naék 2.3 persen; sedengkeun total nilai ékspor ka Hong Kong ningkat ku 3.5 persén. Éta ogé mendakan yén harga ékspor rata-rata dua pasar langkung luhur tibatan nagara-nagara sanés sareng masih terus naék. "Kusabab duanana Hong Kong sareng daratan Cina mangrupikeun pasar anu penting pisan pikeun barang-barang buatan Italia anu kami minat pikeun nempokeun jalan promosi di Hong Kong, anu ngamungkinkeun kami nyandak kaunggulan sareng kualitas sapatu Italia pikeun perhatian pembeli internasional, "saur Ibu Pilotti.

Tren pantun ngeunteung masalah sosial

Dina dinten mimiti pameran, grup ramalan tren internasional mode Snoops nampilkeun "Tren Visi pikeun Musim Gugur / Usum 2018/19 kanggo Pakéan Awéwé sareng Lalaki." Grup nunjukkeun yén tren pantun sering dikaitkeun sareng masarakat sareng masalah kahirupan sapopoe, sapertos perlindungan lingkungan sareng imigrasi.

"Krisis idéntitas anu disababkeun ku krisis pangungsian mangrupikeun perhatian global," saur Michael Leow, Penjualan & Pimpinan Pemasaran Asia / Pasifik di Pantun Snoops. "Parobihan iklim sareng perdagangan dunya parantos nyababkeun pangungsi. Sanaos seueur anu henteu hoyong ngadeukeutan masalah ieu, urang salaku désainer mode, kedah ngajajah masalah éta, ngantep sora urang didangu, sareng ngagaleuh jalma-jalma kana tindakan pikeun énjing anu langkung cerah. "

Pikeun ngarangkul kaanekaragaman, "Dirékayasa Idéntitas" bakal janten salah sahiji tren utama, numutkeun ka Mr Leow. Unggal papakéan bakal ngahijikeun elemen pantun ti sababaraha nagara, dibarengan warna anu kontras pisan sareng unsur anu bentrok, nampilkeun dunya harmoni sareng anu tanpa wates.

Perusahaan Woolmark ngaluarkeun lawon anyar

Salain ti ngalaan tren tren, téknologi pang anyarna ogé dibahas dina seminar anu sanés. Dina seminar "Generasi Anyar inovasi Merino - Wool Denim Wear & Wool Sneakers", Perusahaan Woolmark ngenalkeun lawon denim pang anyarna sareng téhnik aplikasi anu aya hubunganana.

Brenda Yang, Manajer Téknis Dyeing sareng Finishing di Woolmark Company, ngajelaskeun yén wol anti anti kesang, bernapas, anti bau sareng ngajaga kahaneutan ngajantenkeun lawon idéal dianggo dina baju olahraga. Kapakéan éksternal tahan-tahan tina wol ogé cocog pikeun sapatu olahraga. "Ayeuna nuju janten tren ngahasilkeun vamp ku anyaman, sahingga seueur gaya tiasa didamel," saur Ibu Yang. Sababaraha pabrik malah ngalebetkeun sipat jauh-infra merah kana wol / nilon pikeun ngagentoskeun kacapean otot saatos latihan.

Cik Yang nambihan yén ngagunakeun wol salaku bahan pokok pikeun sapatu, sapertos nambihan kana dampal suku haneutna atanapi kulit jahitan kanggo nyiptakeun kulit rajutan wol anu kandel atanapi lawon anu dicampurkeun wol, mangrupikeun tren anyar dina pembuatan sapatu.

Pembeli anu sumanget ti AS sareng Thailand

Mingguan Pantun opat dinten ngahasilkeun seueur kasempetan bisnis sareng sumber pikeun industri. Pembeli AS sareng pangunjung anu munggaran Kakoli Chakraborty Mehra nyarios yén anjeunna milari produk ti pemasok Asia sareng mendakan paméré ti Hong Kong, daratan Cina, Korea sareng India anu cocog sareng kabutuhna. Saur anjeunna, "Kuring parantos nempatkeun paréntah pikeun 5,000 potongan baju awéwé ti pemasok Hong Kong di pameran éta," nambihan yén anjeunna ngarencanakeun nempatkeun pesenan senilai US $ 10,000 dugi ka US $ 50,000.

Pembeli anu sanésna ti Thailand, Thanulux, produsén garmen sareng grosir, ogé ngaidéntifikasi panyadia énggal di pameran éta. Sukanya Sutthivisetpong, Brand Manager pikeun Ladies 'Wear di perusahaan, nunjukkeun yén anjeunna dina prosés negosiasi sareng genep pamasok ti India, Korea, Hong Kong sareng daratan Cina pikeun pakean kasual awéwé, baju olahraga sareng sababaraha koleksi barudak, kalayan pesenan awal diperkirakeun $ 50,000.

Paméré Hong Kong narik pembeli kalayan sajumlah produk sutra

Sanaos ningkatkeun kaayaan perdagangan global, résiko handap tetep pikeun ékonomi global. Acan usaha Hong Kong anu tiasa nawiskeun seueur pilihan produk masih tiasa kasohor. Perusahaan Hong Kong MsEnvy mangrupikeun paméré biasa di Hong Kong Fashion Week. Diréktur Ngatur na, Jun MK Wong, nyarios yén perusahaan nampilkeun rupa-rupa koleksi awéwé dina sutra sareng 230 gaya taun ieu, sareng pendak sareng pembeli énggal ti Swiss, Jérman, Taiwan, Jepang, Singapura sareng Australia.

"Aya pembeli ngajajah kerjasama sareng kami pikeun ngembangkeun lini produk énggal dumasar kana sarat sareng gaya khusus na. Perusahaan Australia ngadeukeutan ka urang kanggo kolaborasi dina ngadamel baju malem high-end. Kami ogé pendak sareng palanggan anu balik anu nempatkeun pesenan énggal. "

Zona Olahraga Modis sareng Urban Busana Perkotaan narik pembeli

Minggu Pantun Hong Kong parantos ngajaga ramo dina pulsa pasar; dua zona anyar parantos diluncurkeun dina édisi ieu pikeun nyumponan paménta pasar. Paméran Taiwanese, Hyperbola Textile Co, Ltd, ti zona Olahraga Modis, cabangna ka pabrik baju olahraga, baju yoga sareng pakean fungsional dina mérekna nyalira. Pausahaan dipamerkeun di Fashion Week pikeun kahiji kalina sareng pendak sareng pembeli serius ti Thailand sareng Taiwan anu hoyong sumber lampu handapna, jaket angin sareng baju panolak cai dina dinten mimiti pameran, sareng ngarepkeun nyimpulkeun poéna dina sababaraha bulan.

Meilishuo.com, platform e-commerce mode di daratan Cina sumping ka pameran pikeun kahiji kalina pikeun sumber koleksi awéwé gaya pikeun merk pantunana. Diréktur Operasi senior na, Liu Ding, nyarios yén anjeunna negosiasi sareng paméré Koréa pikeun sumber aktip sareng baju pantai, sareng dipiharep nempatkeun pesenan 100-500 potongan per gaya.

Kusabab paménta pikeun sumber dina jumlah sakedik, acara sakali deui nyetél zona Pesenan Leutik hktdc.com, nampilkeun ampir 100 paméran sareng rak garmen kalayan sakitar 400 produk sayogi pikeun pesenan dina jumlah minimal antara lima sareng 1,000 potongan. Salami acara opat dinten, sakitar 2,700 pembeli ngadatangan zona sareng ampir 4,700 koneksi bisnis didirikeun.

Hong Kong Fashion Week for Spring/Summer featured some 1,100 exhibitors from 20 countries and regions. The second edition of CENTRESTAGE, a platform for Asian fashion brands and designers specifically to promote their brands and launch their collections, will be held 6-9 September. Details will be announced soon.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.