Swiss-Belhotel International muka hotél bintang 5 kahijina di Yordania

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-8
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-8

Swiss-Belhotel International parantos ngumumkeun bubuka Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba, bintang 5 munggaran grup di Yordania saatos parantosan jajaran ulang hotél. Bagéan tina kamekaran Tala Bay masif, sipat pantai anu hadé 336 kamar perenahna di Laut Beureum kalayan 80 persén kamar anu nyanghareup ka marina.

Mr Laurent A. Voivenel, Wakil Présidén Senior, Operasi sareng Pangembangan pikeun Wétan Tengah, Afrika sareng India, Swiss-Belhotel International, nyarios, "Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba mangrupikeun mutiara Laut Beureum sareng kami resep pisan bandéra éta. Hotél ayeuna sapinuhna kalebetkeun kana sistem global urang saatos konvérsi mérek. Salaku tambahan pikeun akomodasi anu luar biasa, Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba nampilkeun fasilitas makan sareng hiburan anu luar biasa kalebet tilu réstoran khusus sareng bar pantai, lima kolam renang, klub budak, sareng kagiatan olahraga sareng rekreasi cai anu pikaresepeun. "

Mr Voivenel, negeskeun, "Proyék tengara ieu ditandatanganan sababaraha bulan ka pengker salaku bagian tina perjanjian ekslusif antara Swiss-Belhotel International sareng Yordania Proyék pikeun Pangembangan Pariwisata (JPTD), numana Swiss-Belhotel International bakal ko-ngatur tilu hotél JPTD anu aya di Aqaba ogé portopolio sipat pikahareupeun. "
JPTD nyaéta perusahaan anu didaptarkeun masarakat awam anu gaduh, ngembangkeun sareng ngoperasikeun tujuan Laut Beureum unik Tala Bay Aqaba. Mr Ziad Abu Jaber Pupuhu JPTD, nyatakeun, "Kami hoyong pisan ngagunakeun kaparigelan Swiss sareng Belgian Hotel International anu hadé pikeun ngatur hotél kelas dunya kana sababaraha bagéan pasar, sareng resep ningali kamajuan di Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba. "

Swiss-Belhotel International ayeuna ngagaduhan langkung ti 3500 kamar dina pamekaran di pasar pertumbuhan konci di Wétan Tengah. Mr. Gavin M. Faull, Pupuhu sareng Présidén Swiss-Belhotel International, nyarios, "Kami reueus pasangan sareng ngalegaan tapak suku kami di Karajaan kalayan organisasi anu kawéntar sapertos Yordania Proyék pikeun Pangembangan Pariwisata. Wétan Tengah ngagaduhan hartos anu luhur pikeun kami kalayan 17% tina portopolio global kami anu dipuseurkeun di daérah éta sareng kami resep ngabagéakeun Grand Swiss-Belresort Tala Bay Aqaba kana koleksi hotél mewah anu mewah. ”

Tala Bay mangrupikeun tujuan terpadu anu lengkep di Laut Laut Beureum anu nampilkeun langkung 400 sipat Perumahan Real Estate Beach anu bénten-bénten antara villa, apartemen sareng pantai Cabanas, 3, 4 sareng 5 hotél resor pantai, marina anu paling canggih fungsi minangka titik Éntri internasional pikeun Karajaan, klub pantai, pusat teuleum, rupa-rupa olahraga cai sareng daérah komersial anu mekar kalayan prasarana anu hadé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | TravelIndustry News