24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Italia Megatkeun Warta Warta Méwah piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Keuntungan Pariwisata Milan luncat kusabab status bebas pajak

balanja2-1
balanja2-1

Salami 10 taun ka pengker, tren bébas pajak di Milan parantos positip, sareng ti saprak 2010, ibukota Lombard parantos ningali paningkatan wisatawan China anu dina periode 2 taun 2015-2016, parantos nganjang ka kota. Ti taun 2006 dugi ka ayeuna, urang Rusia sareng Amérika, sanaos tren anu diayunkeun, tetep ngajaga Itali.

Ieu mangrupikeun salah sahiji tren anu muncul tina analisis anu dilakukeun ku Global Blue, perusahaan balanja bébas pajak. Francesco Pesenti Barili, wawakil pasar senior UnionPay International, nyiptakeun kasempetan pikeun ngabandingkeun aliran wisata, khususna anu Cina, di Milan sareng di Italia.

Angka Global Blue nunjukkeun semester kahiji anu positip pikeun sektor bébas pajak kalayan penjualan dugi 11% dina 2016 duanana di Milan sareng Italia sareng rata-rata pameseran anu rata-rata teu robih € 1,029 di Milan sareng € 768 di Italia.

Ti Januari dugi ka Juni, penjualan gratis pajak didorong utamina ku urang Rusia kalayan persentase ningkat ku 30% di Milan sareng ku 38% di Italia dibandingkeun sareng satengah mimiti 2016. Anggaran belanja rata turun rada -3% di kota Duomo (922 euro) sareng di Semenanjung (664 euro). Balanja Cina nyandak beurat 33% di Milan sareng 30% di Italia.

Pésér, dibandingkeun sareng 6 bulan anu sami taun kamari, nyatet + 16% di Milan sareng + 13% di Italia kalayan tikét rata-rata + 4% (1,275 euro) di ibukota Lombardy sareng + 6% sapanjang taun.

Tren positip ogé dikembangkeun pikeun urang Amérika anu ngagaleuh 16% langkung seueur tibatan di 2016 di Milan sareng 12% langkung seueur di Itali, anu di 2016 tetep teu robih di Milan (1,102 euro) sareng rada naék di Itali, + 2% (918 euro).

Salami dasawarsa terakhir, Milan parantos janten tujuan pilihan pikeun turis Rusia sareng Amérika di Italia, hiji tren anu parantos dikonfirmasi dina kuartal April-Juni. Dina tilu bulan ieu, penjualan bébas pajak naék + 9% di Milan sareng + 8% di Italia kalayan rata-rata penjualan anu teu robih: 1,044 euro (+ 1%) di ibukota Lombardy sareng 777 euro (+ 2%) di sésana Italia . Dina bulan April sareng Juni, balanja didorong ku pameseran ku wisatawan Rusia (+ 22% di Milan sareng + 27% di Italia), Cina (+ 18% di Milan sareng + 12% di Italia). sareng urang Amerika (+ 16% di Milan sareng + 9% di Italia). Calano, di sisi anu sanésna, mésér urang Arab (-10% di Milan sareng -8% di Italia).

Dina watesan anggaran belanja, wisatawan Cina parantos ningkatkeun tarif rata-rata langkung seueur: + 5% di Milan (1,273 euro) sareng + 8% di Italia (955 euro).

Milan negeskeun yén salaku modal pikeun mésér barang-barang paling modis dina jaman ayeuna, kategori barang dagangan "Moda & Accessori" nandaan paningkatan 9% langkung ti 2016 dina kuartal rujukan kalayan rata-rata belanja 1,044 euro.

56% balanja ibukota London sadar dina kuadratil, dimana penjualan bebas pajak nyumbang + 8% dina kuartal anu sami 2016 kalayan masalah konci rata-rata 1,394. Rute anu pikaresep nyaéta ngalangkungan Montenapoleone kalayan pameseran anu nyatet + 13% sareng harga rata-rata 1,810 euro (+ 4%). Turis Tiongkok (+ 20%) nuturkeun urang Rusia (+ 18%) sareng urang Amérika (+ 16%) mangrupikeun tamu utama kota.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.