24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Jérman Ngabobol Warta Rapat Berita Industri piknik News Kawat Wisata trending Ayeuna

Gusti ogé benci ka anjeun: Cologne nyebatna Amphi Festival

delphi
delphi

Cologne ngajanggélék janten kota anu katingali pikasieuneun ngagem kaos hideung kalayan tulisan pikasieuneun, calana panjang kulit, rambut biru sareng langkung seueur desain sapanjang garis ieu. Asa siga panyembah setan ngambil alih kota ieu di sisi Rhine, tapi ieu mangrupikeun pameget sareng pengunjung anu dijual Festival Amphi. Ieu  mangrupikeun festival musik anu parantos kajantenan ti taun 2005 anu nampilkeun program anu lega pikeun pamirsa anu heterogen, sanaos penggemar utama alternatif, musik éléktronik, sareng musik gelap. Jumlah anu datang kana acara anu pangénggalna di 2009 nyaéta 13,000 per dinten festival.

Sababaraha kaos oblong anu pikasieuneun dina Sarapan Saptu énjing di Hyatt Regency Cologne:

Festival Amphi anu munggaran lumangsung dina nami di Amphitheater di Gelsenkirchen, Jérman tapi ti saprak 2006 Tanzbrunnen di Cologne parantos janten tempat festival dua dinten. Sababaraha band ngalaksanakeun duanana dina panggung terbuka anu ditutupan ogé dina panggung jero rohangan. Kisaran seniman mimitian ti elektro sareng pop hareup ka batu abad pertengahan sareng batu gothic.

Aya ogé program disko sonten ogé bacaan sareng produksi téater. Téater ieu dianggo salaku panggung jero rohangan dugi ka taun 2009 nalika dirobih janten ukur dianggo pikeun mintonkeun pilem sareng DVD band atanapi salaku disko sareng Rheinparkhalle ngambil alih peran panggung jero salami hiji dinten dugi ka bagian dua méter pasagi. langit-langit runtuh nalika pagelaran ku Feindflug. Henteu aya cilaka tapi pagelaran Laibach reureuh teras ngalih deui ka bioskop.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.