24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Cina Ngabobol Warta kabudayaan Berita Pantun Rapat Berita Industri wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Sanya ngahijikeun propinsi industri pariwisata kawinan global

sanyaWedding
sanyaWedding

Ampir 200 wawakil peuntas laut ti 20 nagara kawinan sareng nagara bulan madu pangantenan di dunya anu ngariung di Sanya kanggo ngabagi pangalaman sareng silih tukeur ideu ngeunaan pamekaran industri pariwisata global kawinan. sababaraha teluk kalayan Resort pantai ageung. Delegasi ti Cina (Sanya sareng Taiwan), Indonesia (Bali), Nu Kapuloan Cook, Mauritius, Spanyol (Kapuloan Balearic), Thailand (Phuket sareng Koh Samui), Maladéwa, Jepang, Fiji, Seychelles, Selandia Baru, Koréa Kidul, Amérika Serikat (Saipan sareng Guam), Filipina (Boracay), Yunani (Santorini), Australia sareng Tahiti.

Serangkaian acara diayakeun salami forum, kalebet pidato intisari ti delegasi anu ngiringan, pagelaran masarakat bertema kawinan, rapat méja VIP, acara pariwisata pariwisata Sanya, sareng acara kawinan ku désainer Cina di The Sanya EDITION, The Shanhaitian Resort Sanya, Kumpulan Autograpi sareng Resort InterContinental Sanya.

"Sanya kota romantis anu pinuh ku kabahagiaan. Salaku kota munggaran di Cina pikeun ngagulung strategi pamasaran tujuan kawinan, Sanya parantos ngahontal kamekaran pesat dina pasar pariwisata kawinan ngalangkungan rencana pangembangan pariwisata anu holistik. Kota ayeuna nawiskeun sababaraha rupa produk sareng jasa kawinan ku ngahijikeun sumber daya wisata kawinan na anu ngagaduhan perhatian anu hadé pikeun kota, "saur Mr. Bao Jian, Wakil Walikota Eksekutif Pamaréntah Rahayat Kota Sanya, salami sambutanana dina upacara pembukaan.

Hatur nuhun kana mesin ékonomi Sanya anu kuat sareng pasar konsumsi pariwisata anu ageung, Sanya, titik pangsi strategis penting dina 21st Century Maritime Silk Road, tujuanna nganggo Forum GWHI 2017 pikeun aktip ngawangun platform koperasi pikeun pulau tujuan kawinan sareng bulan madu global. Forum mangrupikeun potongan resmi IP munggaran (Harta Inteléktual) anu didamel ku Sanya dina konperénsi internasional sareng sektor paméran. Sanya nuju di jalan pikeun janten manten tujuan kelas dunya sareng pulau tujuan bulan madu.

Numutkeun kana statistik anu teu lengkep, dina 2016, Sanya nampi sakitar 300,000 pasangan anu ngagaduhan foto pernikahanna di kota, sareng langkung ti 10,000 pasangan anu ngadatangan Sanya dina bulan madu, ngahasilkeun konsumsi pariwisata langkung ti 8 miliar yuan.

Pameran Pariwisata Sanya Pameran

Konperénsi promosi pikeun pariwisata kawinan Sanya sareng pameran sumber pariwisata pernikahan Sanya diayakeun di The Sanya EDITION dina Juli 19, 2017.

Pameran pariwisata perkawinan Sanya narik langkung ti 500 pembeli ti perusahaan kawinan di peuntas Cinamilarian kasempetan bisnis sareng 50 hotél anu dipeunteun bintang, 8 tempat anu saé, sareng 50 panyadia jasa pariwisata kawinan lokal ti Lingkaran Pariwisata Greater Sanya.

Nungkulan nilai total langkung 185 juta yuan didamel nalika pameran.

Rapat VIP Babak-méja

Rapat Meja Babak VIP Forum GWHI 2017 diayakeun di The Sanya EDITION dina Juli 19, 2017. Salami rapat, Organisasi sareng Panitia GWHI didirikeun sareng ditangtukeun yén sekretariat permanén bakal dibentuk di Sanya sareng Pusat Pertukaran Informasi GWHI bakal diwangun. Éta ogé mutuskeun yén panitia badé ngumpulkeun inpormasi pikeun unggal nagara sareng wilayah pulau, daptar panyadia sumber kawinan sareng bulan madu, sareng daptar anu mésér Cina, sareng inpormasi éta bakal gampang diakses pikeun sadaya anggota.

Rapat VIP Babak-méja ogé negeskeun yén Sanya bakal janten kota host permanén pikeun Forum GWHI. Tanggal pikeun Forum GWHI ka-2 parantos ditangtoskeun Juni 2018. "Sanya Visi pikeun Forum GWHI 2017" dileupaskeun nalika rapat. Rencana visi netepkeun daptar tujuan sareng tungtunan yén sadaya nagara sareng daérah pulau anu berpartisipasi kedah damel babarengan ngahontal salami periode 2017-2018.

Forum GWHI nyayogikeun platform anu padet pikeun nagara-nagara pulo anu berpartisipasi sareng daérah pikeun nguatkeun patukeuran sareng kerjasama. Ngalangkungan komunikasi anu tulus sareng terbuka, sareng silih diajar, nagara-nagara anggota sareng daérah bakal ngusahakeun ngawangun masing-masing nagara sareng wilayah pulau anu janten tujuan wisata kawinan di panggung dunya.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.