24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Kolombia Ngabobol Warta kuliner kabudayaan Berita Pantun Perancis Ngabobol Warta Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pantai Kolombia di tepi Seine

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-33
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-33

Ti tanggal 26 dugi ka 30 Juli, ProColombia sareng Marca País nyayogikeun kabagjaan, musik sareng rasa Kolombia ka Paris Plages, acara usum panas pikeun Parisian sareng pengunjung, di jantung Kota Cahaya. Latar tukangna nyaéta lambang Champ Elysees.

Salami lima dinten, urang Paris sareng wisatawan bakal tiasa ngaraosan warna sareng kabagjaan pantai Kolombia di sisi Walungan Seine, di jantung kota Paris. Pantai #Colombiamiamor bakal dugi sapanjang 100 méter, antara Les Invalides sareng jambatan Alma.

Paris Plages mangrupikeun salah sahiji tanggal usum panas anu paling tradisional di kalangan urang Paris. Ti saprak 2002, unggal usum panas, tepi ka Seine janten pantai jieunan, siap nampi wisatawan sareng kagiatan luang.

"Ieu mangrupikeun taun Kolombia pikeun promosi internasional. Dunya caket nuturkeun prosés transformasi urang sareng taun Perancis-Kolombia mangrupikeun buktina minat anu aya pikeun tawaran budaya sareng wisata nagara éta, ogé kasempetan bisnis anu dibuka berkat prosés perdamaian. ProColombia parantos ngembangkeun agenda anu penting pisan dina satengah taun ieu, pikeun ngadukung pangusaha Kolombia di pasar Perancis.

Paris Plages mangrupikeun paméran anu unik, tapi kami ogé bakal aya dina acara anu sanés sapertos Salon du Chocolat; Pertandingan Bisnis sareng 200 pangusaha Kolombia sareng 200 pangusaha di Paris, sareng kami ogé bakal ngiringan pengusaha ti daérah Kolombia kana acara-acara penting promosi pariwisata ", saur Felipe Jaramillo, presiden PROCOLOMBIA.

# ColombiaMiAmor

Pantai Kolombia bakal dibagi kana salapan rohangan anu bénten-bénten, anu ngamungkinkeun para tamu ngaraosan conto-conto budaya Kolombia sareng pilihan, sapertos maca buku anu saé ku Gabriel Garcia Marquez ngagoler dina tempat tidur gantung ku ningali Menara Eiffel, atanapi ngaraosan musik nagara, komo diajar nari salsa sareng sababaraha guru anu paling hadé pikeun wirahma ieu.

Rupa-rupa produk anu diimpor ti Kolombia bakal ngajantenkeun datang ka pantai terang sababaraha produk tina tawaran anu tiasa diekspor nagara éta sapertos baju mandi, kosmétik sareng karajinan tangan ti daérah anu béda-béda di nagara éta, sajaba ti raos khas pangan, buah-buahan aheng sareng jus alami pikeun ngaregepkeun haus usum panas Parisian. Anu leutik ogé bakal ngahibur diri ku kaulinan tradisional Kolombia sapertos 'La rana', ogé ruang koléktif anu tiasa dicét.

Pantai bakal diresmikeun tanggal 26 Juli jam 7:00 wengi sareng bakal diitung ku partisipasi Duta Besar Kolombia ka Perancis, Federico Renjifo, sareng Présidén ProColombias, Felipe Jaramillo.

Satengah kadua Taun Perancis-Kolombia dimimitian di Perancis Juni panungtungan saatos kunjungan Negara Bagian Présidén Kolombia, Juan Manuel Santos, pikeun Forum Ékonomi Kolombia Perancis anu diayakeun di Bercy.
Teras kasuksésan partisipasi Kolombia salaku nagara tamu di Mode City, pameran baju jero sareng baju renang paling penting di Éropa, sareng rombongan 23 perusahaan anu dipimpin ku ProColombia anu ngaresmikeun sababaraha landasan pacu.

Esteban Cortázar mawa hakékat Kolombia ka toko mitos Colette, salah sahiji paméran anu paling dipikaresep di Paris anu diaku salaku generator trend, tempatna di Rue Saint Honoré. Cortázar milih ati-ati tina tawaran anu tiasa diekspor Kolombia, tawaran anu tiasa diekspor, sapertos karajinan tangan, asesoris, tuangeun sareng permen, ogé koleksi anu didesain ku nyalira.

Diantara kagiatan anu dijadwalkeun ku ProColombia taun ayeuna nyaéta Maison & Objet Fair (8 Séptémber dugi ka 12 Séptémber), Pameran Mipcom (16 Oktober dugi ka 19), Aula Coklat Paris (Ti 28 Oktober dugi ka 1 Nopémber), sareng bisnis Macrorrueda konperénsi di Paris (17 sareng 18 Oktober).

Partisipasi Kolombia dipimpin ku Kamenterian Kabudayaan, sareng ketua téknis na Komisi Interséktoral anu tanggung jawab palaksanaan The France-Colombia Year 2017, ogé Komisaris Jénderal, anu didelegasi ku pamaréntah Kolombia, Fabián Sanabria.

Komisi Interséktoral ogé diwangun ku Kamentrian Luar Negeri, Kamentrian Dagang, Industri sareng Pariwisata; Kamentrian Atikan Nasional sareng Dinas Administrasi Kapersidenan Républik. Kitu ogé, éta ngagaduhan dukungan sekutu nagara, sapertos ProColombia sareng Kedubes Kolombia di Perancis, sareng sponsor publik sareng swasta séktor lembaga, bisnis sareng média.

Dina kasus Perancis, tim anu aya di payuneun tugas ieu dipimpin ku Komisaris Jénderal, Anne Louyot, sareng Institut Perancis, agénsi Kamentrian Luar Negeri pikeun diplomasi budaya, anu langkung ti tilu puluh taun ngalaksanakeun inisiatif tina Cultural Seasons (Saisons culturelles), anu dina édisi ieu, ngagaduhan dukungan ti Kamentrian Luar Negeri sareng Pangembangan Internasional; Kamentrian Pendidikan, Pendidikan Tinggi sareng Panilitian Saintifik; Kamentrian Kota, Nonoman sareng Olahraga; Kamentrian Tatanén, Pertanian-pangan sareng Kehutanan, Kedubes Perancis di Kolombia sareng Jaringan Aliansi Perancis Kolombia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov