24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan pendidikan Warta Breaking Nepal wartos jelema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Peran Séktor Penerbangan pikeun Promosi Pariwisata Inklusif di Nepal

hiber1
hiber1
Ditulis ku jelema nu nyunting

Federasi Nasional Cacad - Nepal (NFDN) migawé bareng kalayan CBM sareng kolaborasi téknis sareng opat musim Travel ngayakeun sési dina 'Peran Séktor Penerbangan pikeun Promosi Pariwisata Inklusif di Nepal' dina tanggal 21 Juli. Acara ieu diiluan ku dua puluh dua profesional ti séktor penerbangan. Sesi interaksi éta penting nalika sektor penerbangan ngabagi kabijakan sareng kontribusina pikeun nyayakeun sektor pariwisata anu ramah. Téma konci sési éta nyaéta ngabahas protokol anu aya anu ngabantosan maskapai anu béda dina sudut pandang cacad. Pasar global anu penting pikeun wisatawan anu henteu ngagaduhan kabisa henteu pinuh ku industri pariwisata Nepal. Éta mangrupikeun masalah anu diperhatoskeun pikeun seueur palancong anu henteu ngagaduhan kabisa. Sanaos, paménta pariwisata anu tiasa ditumbuhkeun ngembang di Nepal, tingkat akomodasi wisata, transportasi sareng atraksi wisata anu aksés ayeuna terbatas. Prioritasna kedah dipasihkeun pikeun pariwisata anu tiasa diaksés / kalebet di Nepal kanggo narik wisatawan anu cacat.

Mr. Raju Basnet, Sekretaris Jéndral NFDN nekenkeun kana masalah anu disanghareupan ku Jalma anu Cacad di lingkungan anu aya sareng nyorot kabutuhan protokol ramah cacat. Sesi éta mangrupikeun interaksi anu kuat sapertos dikutip ku Mr. Pankaj Pradhananga, Diréktur Four Season Travel anu salajengna nyuhungkeun pamilon pikeun sacara babarengan ngagagaskeun konsép éta supaya henteu aya jalma anu kéngingkeun ngalaksanakeun hakna pikeun ngumbara. Nya kitu ogé, pamilon ti Buddha Air, Summit Air, Simirik Air, Surya Air, Qatar Air sareng Turkish Airline ngabagi kabijakan perusahaan na anu aya sareng masalah anu ayeuna pikeun jalma-jalma cacad.

Mr Ratna Rai ti Buddha Air, disorot dina SOPs of Buddha Air anu narékahan pikeun mempermudah pariwisata anu tiasa diaksés. Nya kitu, Mr. Arpan Dawadi, manajer Bandara Qatar Air ngabagi kumaha Qatar Air mastikeun panumpangna pikeun aksés aksés ambu-angkat di Bandara Kathmandu. Tuan Abdullah Kececi, Manajer Nagara Turki ngabaru komitmen pikeun digawé pikeun PWD nyorot dukungan kana Turnamén Baskét Korsi Roda pikeun taun berturut-turut. 

Ku sababaraha cara, fasilitas sapertos anu disebatkeun ku pamilon pikeun jalma-jalma Cacat sakumaha dina nyayogikeun ambu-lift, toilet diakses, sistem angkat sareng taktil di Bandara Internasional Tribhuvan (TIA).

Saatos ngabagi masalah anu disanghareupan ku PWD salami perjalanan, para pamilon sadar pentingna ngajantenkeun industri pariwisata inklusif pikeun nguntungkeun masarakat kalayan hak-hakna pikeun ngarambat sareng salajengna nambihkeun yén aranjeunna resep berkolaborasi sareng perusahaan sareng ngalakukeun upaya sosial pikeun ngalakukeun industri inklusif sareng tiasa diaksés.

Usaha Nepal pikeun ngamajukeun pariwisata anu tiasa diaksés parantos ningali sinar anu diperpanjang ku maskapai domestik sareng internasional maju ka ngiringan inisiatif.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.