Éta budak lalaki! Dilahirkeun dina pesawat Lufthansa 543 ti Bogota ka Frankfurt

20170728_PR_Orok_dilahirkeun_luhur_awan_abdi
20170728_PR_Orok_dilahirkeun_luhur_awan_abdi

Hiji awéwé umur 38 taun Bulgaria ngalahirkeun dinten Rebo ka orok lalaki dina penerbangan Lufthansa ngalangkungan hiber Atlantik Lufthansa LH543 ti Bogota ka Frankfurt pastina henteu angkat sapertos anu diarepkeun pikeun awak sareng panumpang dina kapal.

Indung sareng orok duanana séhat. Waktos kalahiran tabuh 12:37 normal - tempat kalahiran rada henteu: Ketinggian di luhur Atlantik Kalér nyaéta 39,000 kaki dina waktos éta (sakitar 11,800 méter) dina garis lintang 49 derajat Kalér, sareng bujur 21 derajat Kulon.

Airbus A340-300 kalayan pendaptaran D-AIFC (dibaptis salaku "Gander / Halifax") angkat ti ibukota Kolombia Bogota dina 25 Juli jam 21:00 waktos lokal kalayan jumlahna aya 191 panumpang sareng 13 anggota awak dina kapal. Salila hiber, awéwé éta mimiti ngalaman kanyeri tenaga kerja dini. Kru mindahkeun sababaraha panumpang kana korsi di payun, sareng bagian tukang pesawat janten kamar pangiriman anu teu gancang. Sakabéh daérah ditutup ku layar privasi. Kalahiranana dilanjutkeun tanpa komplikasi, dibantuan ku anggota awak kabin sareng tilu dokter anu kabeneran aya di kapal. Indung anyar Desislava K. hatur nuhun ka tim pembantuna sareng namina putrana Nikolai - nami anu sami sareng salah saurang dokter.

Pikeun nempatkeun indung sareng anakna kana perawatan médis gancang-gancang, kaptén mutuskeun badé perhentian di Manchester, dimana aranjeunna badarat jam 13:09 waktos lokal, ayeuna sareng 192 panumpang saatos sumping. Sakali indung sareng orok aman di tangan paramédis, kaptén angkat sakali deui ka Bandara Frankfurt. Hiber anu luar biasa ieu teras badarat di Frankfurt jam 17:28 waktos lokal.

“Kuring henteu kantos ngalaman pangalaman sapertos kitu dina 37 taun pangalaman propésional. Sakabeh awak damel padamelan anu luar biasa. Ieu mangrupikeun damel tim anu saé, kalayan saha waé anu ngalakukeun bagianana, "saur Kurt Mayer, kaptén penerbangan LH543. Saatos badarat, kuring langsung angkat ka indung sareng budak anyar ngabagéakeun anjeunna di dunya. Kumisan ti kalahiran putra abdi nyalira, ieu mangrupikeun momen anu paling ngagentos dina kahirupan kuring ", saur Mayer.

"Nalika orok lahir, kuring ngawartosan panumpang sanésna ngeunaan sistem Alamat Panumpang. Panumpang keprok sareng sami bagja yén sadayana janten saé ”saur Carolin van Osch, Purser hiber. "Atas nami kru, kuring hoyong hatur ka dokter anu ngabantosan ngajantenkeun ieu, sareng kami ngaharepkeun kulawarga anu pangsaéna", saur Ibu van Osch.

Kalahiran di kapal rada langka. Ieu mangrupikeun kalahiran anu kasabelas dina hiber Lufthansa ti saprak 1965. Awak kabin rutin dipasihan latihan pertolongan pertama, anu ogé kalebet langkah sareng pitunjuk awal dina panggunaan bahan médis sareng instrumen pikeun kamungkinan kalahiran dina kapal. Lufthansa nyarankeun yén awéwé hamil ngobrol sareng dokter kandungan ngeunaan hiber anu bakal datang. Awéwé hamil anu kakandungan henteu rumit tiasa hiber sareng Lufthansa dugi ka akhir minggu ka-36 kakandungan, tapi ti minggu ka-28 teras, disarankeun nyandak sertipikat ayeuna ti dokter kandungan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Henteu aya tag pikeun pos ieu