Daérah Asia Pasipik ningali lonjakan rohangan nangtung dipesen di WTM London

Asia Pasipik
Asia Pasipik

Pamérsér ti daérah Asia Pasipik parantos sacara signifikan ningkatkeun ukuran nangtungna di WTM London taun ayeuna - acara global terkemuka pikeun industri perjalanan.
WTM London ogé ngalaporkeun paningkatan minat ti pangunjung anu hoyong terang ngeunaan jaringan sareng damel bisnis sareng firma ti daérah salami WTM London.
Tumuwuhna ditingali di saluareun dewan, ti pasar asak di Jepang, Korea jeung Australia nepi ka tujuan anu muncul sapertos Kyrgyzstan, Taiwan, Mongolia jeung Vietnam.

Hiji hotspot anu ngarepkeun ningali dorongan nomer pangunjung nyaéta Jepang, anu nuju siap-siap ngayakeun Piala Dunia Rugbi di 2019 sareng Olimpiade usum panas di 2020.
nu Organisasi Pariwisata Nasional Jepang parantos ngalegaan ruang paméran WTM London na ku langkung ti sapertilu pikeun 2017, sabab éta ningkatkeun kagiatan pamasaran payuneun turnamén olahraga internasional.

Dina sataun katukang, JNTO parantos muka kantor anyar di Madrid, Roma, Moskow, Delhi, Hanoi, Tasikmalaya sareng Kuala Lumpur sabab ngamangpaatkeun popularitas na anu masih berkembang di pasar jarak jauh sareng di antara nagara-nagara Asia anu caket.

Ibukota nagara éta nembe didaptarkeun diantara sapuluh hotspot liburan nilai terbaik pikeun 2017, numutkeun ka Laporan Duit Libur Kantor Pos UK.
Barométer didominasi ku tujuan populér Éropa tapi TokyoDebut di nomer dalapan taun ieu ngajantenkeun hiji-hijina tujuan jarak jauh dina daptar sapuluh kota nilai paling saé.
Nagara ieu ningali sababaraha bukaan hotel sareng resort - contona, Legoland Jepang dibuka dina April 2017, sareng a Moomin taman hiburan badé dibuka taun 2019 - sareng dua karéta wisata méwah anu anyar mimiti dijalankeun dina usum semi 2017.

Saterusna, Finnair bakal ningkatkeun penerbangan Tokyo-bound na dina usum panas 2017, sareng Jepang Airlines (JAL) bakal ngaluncurkeun layanan langsung anyar antara London sareng Tokyo ti Oktober 2017.

Samentara éta, Organisasi Pariwisata Koréa nyandak 20% langkung seueur ruang pikeun ngémbarkeun Olimpiade Usum Musim Panas 2018 dina pamandangan Korea Gangwondo wewengkon.
Dina WTM London taun kamari, dewan wisata nasional ngamajukeun Olimpiade Usum tiis kalayan kagiatan sapertos mesin ski-jump virtual-reality dina kaayaan na, sareng éta parantos nyorot gim dina pasar-pasar utama salami 2017.

Kumisan ti Olimpiade, KTO bakal ngamajukeun budaya 'Hallyu' konténsina - anu ngaliput musik, mode sareng drama - sareng jasa karéta gancang-gancang.

Pariwisata Australia parantos ngalegaan ruang nangtung na ku 17% taun ka taun, sabab ngamodalan pertumbuhan kuat di pasar konci sapertos AS, Inggris sareng Asia.
Sektor pariwisata asup na ngalaman pertumbuhan catetan angka pangunjung internasional sareng kota sapertosSydney anu ningali inpormasi anu pernah aya di sektor hotél.

Di tempat sanés, seueur pasar berkembang di Asia Pasipik anu ngetok kana poténsialna sareng nyandak posisi anu langkung ageung pikeun mangpaatkeun tren pertumbuhan.

·         Kyrgyzstan di Asia tengah langkung ti dua kali lipat ukuranana, sabab ngamodalan minat naek kana Jalan Sutra - jaringan kuno rute padagangan anu ngahubungkeun Wétan sareng Kulon mangabad-abad.
Éta mangrupikeun bagian tina grup Tujuan Sutra, anu kalebet Uzbékistan, Turkménistan jeungArménia.

· The Dewan Pariwisata Taiwan parantos ningkatkeun jabatanana ku 42% taun ayeuna, sabab ngamajukeun pesen pamasaran na: 'The Heart of Asia'.
Kitu ogé kota anu cerah sareng pemandangan alam anu mencolok, nagara ieu ogé nyorot liburan bersepeda, perjalanan petualangan, atraksi warisan sareng asakanana.
Nagara ieu nembé janten anu munggaran di Asia anu nyatujuan perkawinan anu sami - janten ayeuna pamasaran ka pasar LGBT ogé.

· Stand pikeun Asosiasi Pariwisata Mongol langkung ageung 20% ​​taun ayeuna, sabab nagara ningali pariwisata pikeun ngabantosan ékonomi na.
Éta ngembang di seueur séktor, ti mimiti kagiatan sareng perjalanan petualangan dugi ka budaya sareng pariwisata eko, kalayan tujuan anu unik sapertos Gurun Gobi sareng ibukota, Ulaanbaatar.

·         Vietnam urang Déwan pariwisata nasional ngayakeun jabatan anu dua kali satengah langkung ageung tibatan taun kamari, hatur nuhun ka mitra anu hoyong pisan ngamangpaatkeun kasempetan di WTM London.

Kitu ogé dina Administrasi Nasional Pariwisata Vietnam, anu nganjang ka Vietnam tiasa pendak sareng wawakil pamawa bendera nasional, Vietnam Airlines; dewan wisata kota ibukota, éta Agénsi Promosi Hanoi; sareng nagara urang Déwan Penasihat Pariwisata (TAB) - kumpulan pamangku kapentingan industri, kalebet operator wisata utama sareng mérek hotél sareng resort.

Salajengna, WTM London ningali paningkatan jumlah pangunjung anu resep di daérah Asia Pasipik tina 8,800 di 2015 janten 9,400 di 2016.

World Travel Market London, Sutradara Senior, Simon Press nyarios: "Luar biasa ningali kumaha gancang paméré di daérah Asia Pasipik ningkatkeun jabatanana di WTM London.
"Éta mangrupikeun cerminan tina kamekaran anu bertambah di daérah éta dunya sareng kumaha perdagangan perjalanan di dinya ngakuan yén WTM London mangrupikeun platform anu teu aya tandingan pikeun ngayakeun bisnis sareng ningkatkeun kasadaran."

Anjeunna nambahan: "Salami sababaraha taun ka pengker, urang ogé parantos ningali paningkatan jumlah pengunjung anu nyarios yén aranjeunna hoyong ngalakukeun bisnis, atanapi mendakan langkung seueur ngeunaan paméré Asia Pasipik - jumlah naék ku 6% antara 2015 sareng 2016, sareng kami ngarepkeun yén tingkat pertumbuhan bakal ningkat deui taun ayeuna. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN