24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Bélgia Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pantun Industri silaturahmi Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Kajadianana ramé pikeun bungbu nepi ka akhir usum panas di Brussel

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a

Taun ieu dina bulan Séptember moal mungkin sono kana sababaraha acara anu ditawarkeun di ibukota. Tina musik dugi ka komik sareng asakan gourmet, sajumlah kagiatan tina sagala rupa bakal muncul sapanjang bulan janten pikaresepeun ngora sareng sepuh.

Gancang pikeun usum gugur, Brussel nawiskeun langkung seueur kamungkinan pikeun jalan kaluar sareng kagiatan tibatan anu kantos janten pengunjung tiasa gaduh waktos santai di kulawarga sareng réréncangan.

Pésta Komik Brussels & Parade Poé Balon

Saprak debutna di 2010, Brussels Comic Strip Festival parantos janten acara utami pikeun penggemar komik. Ngora ngora sareng sepuh, novice sareng ahli, sadayana ngagaduhan minat pikeun seni kasalapan sareng ngariung unggal taun pikeun ilubiung dina rupa-rupa kagiatan anu ditawarkeun.

TEMPAT: Parc de Bruxelles sareng BOZAR
Kaping: 01 / 09-03 / 09

Sabtu minggu Beer Bélgia

"Seuri pikeun lalaki naon anu ngompa bir," nyerat Alphonse Allais. Anu dikirim sigana ditulis pikeun Bélgia, nagara pamungkas pikeun inuman ieu, anu raoseun sepanjang waktos. Ngumpulkeun kendaraan sareng gerbong ti pabrik bir bersejarah, ngenalkeun bir énggal, raos, sareng konser: seueur pisan anu matak seuri ka rai anu datang!

Tempat: Tempat Besar di Brussel
Tanggal: 01-03 / 09

Desain Séptémber

Sapertos Milan, Montreal, atanapi Courtrai, Brussel parantos janten tempat rapat pikeun désainer Bélgia sareng internasional, hiji-hijina bédana nyaéta acara Brussel salami sabulan, sanés ngan ukur saminggu! Perdebatan, tur studio, jalan-jalan di kota, sareng pasar-pasar sanés anu ngagaduhan barang anu saé ngagambar balaréa anu ageung sareng beragam sareng ngagariskeun peringkat Brussel diantara ibu-ibu desain dunya.

Tempat: Rupa-rupa lokasi di Brussel
Tanggal: Séptémber 2017

Pasar Desain Brussel

Didirikeun taun 2002, Pasar Desain Brussel mangrupikeun pasar loak anu sacara khusus dikhususkeun kanggo desain, sareng, langkung khususna, pikeun produksi ti taun lima puluhan dugi ka mimiti dalapan puluh. Kira-kira saratus paméran, propésional, sareng novis ti sakumna Éropa nampilkeun jati sareng objék dina suasana pasar loak santai

Tempat: Wisata sareng Taksi
Kaping: 23 / 24-09 / 2017

Marni Jazz

Salami festival nuju dijalankeun kaping 14, nalika drum bakal ditampilkeun, satengah konsér bakal perdana! Di dinya pengunjung bakal tiasa mendakan "(The Mystery of) KEM," hiji proyek anu énggal ku globetrotter Stéphane Galland sareng flatisis karnaval India Ravi Kulur. Pilar penting tina adegan Bélgia sareng internasional, Bruno Castellucci bakal maén dina quintet sareng saksofonis Joe Higham sareng anu sanésna. Funk, alur, sareng kakuatan sareng Manu Katché Perancis disarengan ku Ivan Paduart sareng Quentin Dujardin; sareng Paco Séry, tukang kendang Basisir Gading anu cemerlang pikeun pagelaran nutup wengi anu luar biasa.

Tempat: Teater Marni
Tanggal: 07-16 / 09

B-Est Jazz Fest

Kumpulan musik nyirian Déwan Éstonia ngeunaan kapersidenan Uni Éropa sareng Républik Estonia sénsial abad. Pikeun ngarayakeun kapersidenan Uni Éropa kahijina, Éstonia ngenalkeun dirina ka dunya ku program budaya di Bélgia sareng Luksemburg. Anjeun tiasa mendakan jadwal lengkep di dieu.

Tempat: Flagey
Tanggal: 12-13 / 09

Sabtu minggu Galeri Brussel

Dina Séptémber, Brussels Gallery Weekend ngarayakeun ulang taun kasapuluh na. Dina dasawarsa ka tukang, jumlah lembaga anu luar biasa, koloni seniman, sareng galeri ngan ukur tumuh di Brussel. Hal anu sami tiasa disebatkeun tina jumlah seniman, kurator, sareng produsen budaya anu sanés ngiringan ka kota pikeun masihan sumbangan pikeun paningkatan bentang dinamis seni kontemporer. Taun ayeuna dua belas galeri anyar anu ngiringan kana acara éta.

Tempat: Dina sababaraha galéri Brussel
Tanggal: 07-10 / 09

Seni dina Kertas

Art on Paper nawiskeun pameran seni dikhususkeun pikeun gambar kontemporer. Mangrupikeun medium anu ngembang pesat anu ngabédakeun nyalira ngalangkungan aksésibilitasna - boh dina istilah éstétis sareng kauangan. Art on Paper maksudna pikeun nembongkeun tawaran artistik anu ngagambarkeun rupa-rupa sareng kaanekaragaman pendekatan kontemporer pikeun gambar, dumasar kana éksprési grafis.

Tempat: BOZAR
Tanggal: 07-10 / 09

tuang! Brussel, inuman! Festival Bordeaux

Datangna 7-10 Séptémber payun, Parc de Bruxelles bakal sakali-kali deui janten tempat dahar! Brussel, inuman! Festival Bordeaux. Sakitar duapuluh koki Brussel bakal angkat ka dapur nyiapkeun piring tandatanganana pikeun umum. Pikeun pelengkap piring anu lezat ieu, sakitar lima puluh petani anggur Bordeaux sareng padagang bakal nawiskeun rupa-rupa anggur anu nyorot kana kaanekaragaman, kualitas, sareng aksés anggur Bordeaux. Pasti bakal aya pisan anu ngagumbirakeun indra pangunjung tuangeun aranjeunna!

Tempat: Parc de Bruxelles
Tanggal: 07-10 / 09

"Nuits Sonores" & Brussel Éropa Lab

Nuit Sonores sareng Brussels European Lab ngahijikeun lumpatna anu munggaran sareng tujuan pikeun nyiptakeun laboratorium kota anu nangtang sareng inovatif dina inti budaya mandiri sareng réfléksi Éropa, sareng ferment artistik sareng intelektual. Festival sareng forum ngaharepkeun janten bagian ti kota Brussel ku ngagali komunitas anu béda sareng ngahijikeun pamimpin sareng seniman lokal tina adegan anu dinamis sareng beragam ieu. Ku cara kieu, Nuits Sonores sareng Brussels Lab Éropa hoyong pasang acara terbuka, konstruktif, teu biasa, sareng umum diaksés ku sadayana di ibukota Éropa anu rongkah ieu salami opat dinten sareng wengi.

Tempat: Rupa-rupa lokasi di Brussel
Tanggal: 14-17 / 09

Festival Seni éléktronik BOZAR

Festival Seni éléktronik Bozar, acara taunan unik di Bélgia, nawiskeun dua minggu kanggo budaya éléktronik. Kalayan musik, tampilan audiovisual, pagelaran, sareng bengkel, festival dimaksudkeun pikeun masihan terang ngeunaan seniman anu ngahirupkeun genre ieu sareng ogé ngagaduhan kejutan hébat sareng inovasi anu pikaresepeun di toko.

Tempat: BOZAR
Tanggal: 14-30 / 09

Brussel Museum Museum - mimiti 14/09

Mangsa anu sanés ti Museum Brussels Peuting nuju di jalan! Unggal Kemis wengi dimimitian 14 Séptémber, (deui) mendakan sahenteuna lima musium dina suasana santai kalayan harga anu terjangkau (gratis / € 1.50 / € 3). Aranjeunna bakal ngijinkeun anjeun ngamangpaatkeun budaya euyeub Brussel ngalangkungan wisata anu dipandu khusus, kagiatan pikeun ngora sareng sepuh, acara diantara koleksi sareng paméran samentawis. Waktos anu saé dijamin, kanggo dibagi ka kulawarga, babaturan, atanapi kolega.

Tempat: BOZAR
Kaping: 14-09 - 07/12

Minggu Mobilitas & Minggu Bebas Mobil

Unggal taun, Minggu Mobilitas mangrupikeun kasempetan idéal pikeun nyobaan moda transportasi anu langkung sustainable. Ngabuburit, carpooling, leumpang. Minggu Bebas Mobil di Brussel parantos janten tempat bebas mobil di Éropa, tapi, anu paling penting, éta nyata

Tanggal: 16-22 / 09

Sapédah Brussel

Pamédah Sapédah Brussel diayakeun di tengah Minggu Mobilitas sareng kalebet Hari Mobil-Bébas Brussel, Minggu, 17 Séptémber 2017. Dinten ieu ngahijikeun ratusan rébu tina pengendara sepeda di jalan-jalan Brussel!

Tempat: Wisata sareng Taksi
Tanggal: 15-18 / 09

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov