Holland America Line nawiskeun langkung seueur cara pikeun ngalaman Terusan Panama di 2017-18

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a

Wisatawan anu hoyong transit di situ sareng konci Terusan Panama bakal ngagaduhan dalapan kapal Holland America Line sareng 19 kapal pesiar anu tiasa dipilih antara usum gugur 2017 dugi ka musim semi 2018. Salaku tambahan pikeun transit, ms Zuiderdam bakal nawiskeun dua Karibia Kidul & Terusan Panama Rancana perjalanan Sunfarer anu nampilkeun transit parsial ngalangkungan Terusan Panama.

Kalayan transit mimitian ti 14 dugi ka 23 dinten, Holland America Line nyayogikeun langkung seueur jalan pikeun tamu pikeun ngalaman jalan cai anu kasohor tibatan jalur pelayaran premium anu sanés. Salila usum 2017-18, transits lengkep sareng parsial Holland America Line bakal nyandak langkung ti 400,500 tamu ngalangkungan kaajaiban buatan Amérika Tengah.

"Terusan Panama mangrupikeun prestasi rékayasa anu paling hébat dina waktos urang, sareng aksés gampangna ti palabuhan bumi AS ngajantenkeun éta mangrupikeun salah sahiji rancana perjalanan anu langkung populér anu kami pintelkeun," saur Orlando Ashford, presiden Holland America Line. "Teu aya cara anu langkung saé pikeun janten langkung terjelep di dunya tibatan ngalaman hal sapertos Terusan Panama, dimana sajarah hirup nalika anjeun nyaksian caket naon anu diperyogikeun pikeun nyambungkeun dua sagara ieu. Sadayana kedah transit di Terusan Panama sahenteuna sakali salami hirupna. "

Tingali Dua Sagara dina Transit Terusan Terusan Panama

Ti Séptémber 2017 dugi ka Méi 2018, ms Amsterdam, ms Eurodam, ms Maasdam, ms Nieuw Amsterdam, ms Oosterdam, ms Westerdam sareng ms Zaandam bakal ngajantenkeun 19 transit antara Samudra Atlantik sareng Samudra Pasipik ti lima kota angkat. Sémah tiasa angkat ti Boston, Massa; Benteng Lauderdale, Florida; San Diego sareng San Fransisco, California; sareng Vancouver, British Columbia.

Salaku tambahan pikeun nganjang ka Terusan Panama, pelayaran 14 dugi ka 23 dinten kalebet rupi-rupi panggilan port di sapanjang jalan. Dina transits lengkep, sémah bakal ngadatangan tujuan di Mexico, Kolombia, Kosta Rika, Guatemala, Nikaragua sareng Karibia. Salaku tambahan, seuseueurna pelayaran nganjang ka Half Moon Cay, Pulo Bahamian swasta anu meunang penghargaan Holland America Line anu dipikaterang ku pantai na anu murni, wisata pantai anu pikaresepeun, cabanas pantai anu eksklusif sareng kagiatan anu ramah pikeun barudak.

Aruba, Bahama sareng Terusan Panama dina Transparasi Parsial

Salaku tambahan pikeun transit lengkep, Zuiderdam bakal ngalakukeun genep belas transisi parsial antara Nopémber 2017 sareng April 2018. Perjalanan 10- sareng 11 dinten Karibia Kidul & Panama Canal Sunfarer ngarambat kalebet penjelajahan Terusan Gatún Lake sareng kombinasi telepon Karibia Kidul di Aruba, Bonaire, Kolombia, Kosta Rika, Curaçao, Grand Cayman, Panama sareng Half Moon Cay.

Explorations Central (EXC) Nyangking Budaya Panamania dina Papan

Sapanjang pelayaran, pamrograman EXC nyayogikeun tradisi lokal Panama, rasa kuliner sareng pangalaman budaya dina kahirupan. Ngalangkungan EXC Encounters, sémah tiasa ngalatih kaparigelan basana, terang ngeunaan adat istiadat lokal, atanapi ngaraosan pikaresepeun saderhana caritaan. Sing saha anu hoyong terang langkung seueur tiasa ngahadiran Talk EXC dimana ahli Terusan Panama nyaritakeun sajarah sareng drama pangwangunan saluran cai anu kasohor. Pasar Panamanian di Lido Deck mangrupikeun sorot tina pelayaran dimana tamu tiasa ngahibur kulem régional sapertos empanada, arroz con pollo, ropa vieja sareng pastel de tres leches.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN