24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kuliner kabudayaan Berita Pantun Jérman Ngabobol Warta Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Maschsee Lake Festival 2017 dibuka di Hannover

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-7

Candak sababaraha waktos istirahat pikeun perjalanan di panjuru dunya - éta moto tina Maschsee Lake Festival ka-32 anu dibuka dinten ayeuna. Ti ayeuna dugi ka 20 Agustus, festival open-air panggedéna Lower Saxony bakal nawiskeun asakan internasional, konser gratis, program barudak ogé kabaret sareng acara pésta, nyiptakeun suasana liburan anu santai sareng santai di tengah Hannover.

Kalayan asakan régional anu khas ti Tyrol dugi ka Yukon sareng ti Cape Town ka Jepang, aya anu cocog sareng anu raoseun anu paling pikasieuneun. Mimitian perjalanan kuliner anjeun di basisir kulon Maschsee Lake sareng kéngingkeun perasaan Mediterania kalayan paella sareng tapas Spanyol.

Langkung kalér, aya pilihan khusus internasional ti Kanada, Tyrol, Miami, Afrika Kidul sareng Yunani. Sapanjang promosade Rudolf-von-Bennigsen di basisir wétan, kampung tuangeun anu énggal dirancang pikeun nyayogikeun campuran makanan internasional anu seueur pikeun dituju. Perjalanan diteruskeun ngalangkungan San Fransisco ka halte salajengna di "Geibel", dimana aslina Hamburg "lobscouse", kakhususan lauk ti perusahaan Sylt terkenal Gosch, piring rumah pertanian sareng perjalanan kuliner di sakitar Perancis sadayana ngantosan dipanggihan. Sareng upami anjeun hoyong istirahat, bersantai di salah sahiji tempat berjemur di Pulo Dermaga.

Ti Löwenbastion énggal, anu datang tiasa ngaraosan éndah di pantai utara anu sregep bari ngaraosan tuangeun anu séhat sareng anggur anu eksklusif. Suasana Irlandia anu meriah ngan ukur sababaraha yard jauhna ngajantenkeun ieu tempat anu sampurna pikeun nongkrong. Akhirna, anjeun tiasa ngarepkeun pilihan kadaharan barbecue klasik di Maschseequelle.

19 dinten musik anu hebat - open-air sareng gratis

Panggung Maschsee di basisir kalér, Löwenbastion sareng Maschseequelle anyar bakal janten tempat pikeun rupa-rupa sorotan konsér sareng penyanyi nasional sareng internasional sareng musisi. Sadaya konsér gratis pikeun pengunjung!

Dina tilu akhir minggu festival, saluran radio lokal ffn, Antenne Niedersachsen sareng RADIO 21 bakal ngambil alih panggung di basisir kalér danau. Luyu sareng tradisi, ffn bakal dimimitian: sareng Lions Head (4 Agustus) sareng Mighty Oaks (5 Agustus) dina barisan, aranjeunna nempatkeun dua megastar mutlak dina panggung akhir minggu kahiji. Dina sabtu minggu festival kadua, Antenne Niedersachsen ngabagéakeun pelawak Matze Knop (12 Agustus) ka Panggung Maschsee. Dina sabtu minggu katilu, RADIO 21 nampilkeun band pajeg Bon Jovi BOUNCE, Beyond Music sareng Goldplay, band panutup Coldplay. Warga 89.0 RTL DJs Stevie T. sareng Marc Radix bakal ngambil alih Panggung Maschsee di basisir kalér dina Rebo.

Pusat atraksi: Maschsee Lake

Lumayan, nyaéta Maschsee Lake sorangan anu jadi bintang dina acara éta. Lalajo olahraga cai atanapi parahu Maschsee balayar ngurilingan danau siang siang, teras ngagem langit ageung sareng matahari terbenam spektakuler sonten. Dina 5 Agustus, suasana haté bakal janten roman nalika langkung ti 100 penyelam ti Handap Sachonia ngalaksanakeun obor lampu. Tanggal 13 Agustus, hal-hal bakal langkung rame sareng langkung parah nalika kontestan di Bahlsen Crazy Crossing angkat ti basisir kalér dina kapal buatan aranjeunna. Akhir minggu kamari bakal nampilkeun balap bebek anu hébat di danau: ieu samentawis janten waktos kaping 8 anu balap NKR Duck-Fun (d) dilaksanakeun, sareng 100 bebek ageung sareng 5000 bebek karét alit anu bersaing pikeun ngumpulkeun dana pikeun leukemia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov