FAA Administrator nyarios dina konperénsi penerbangan sipil Asia-Pasipik di Mongolia

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-1

The Federal Aviation Administration (FAA) Administrator Michael P. Huerta, speaking at an Asia-Pacific civil aviation conference in Mongolia today, said that the FAA and its Asia-Pacific counterparts must continue to work together to promote oversight operations and certification systems that will ensure the safety of passengers around the world as demand increases.

FAA proyék yén dina 20 taun, jumlah panumpang anu ngumbara antara daérah Asia-Pasipik sareng Amérika Serikat waé bakal naék 120 persén.

“By sharing data and best practices with each other, we’ve proven that safety has no borders,” said Huerta. “It is imperative that we work together to meet this increased demand and deliver the level of safety and service consumers and businesses on both sides of the Pacific expect.”

Pimpinan penerbangan kumpul di Diréktur Jéndral Asia-Pasifik Konperénsi Penerbangan Sipil pikeun ngabahas masa depan penerbangan sipil di daérah Asia-Pasipik. AS parantos berkolaborasi sareng daérah éta saprak ngadegkeun kantor penerbangan sipil di Tokyo di 1947.

Dina kerjasama sareng forum sapertos Asia-Pasipik Ékonomi Kerjasama (APEC) sareng Asosiasi Bangsa-Bangsa Asia Tenggara (ASEAN), FAA damel kanggo ningkatkeun éfisién patalimarga udara di daérah éta. Salaku conto, ngalangkungan Dursasana sareng ASEAN, FAA damel kanggo nekenkeun nilai operasional bagi-bagi inpormasi data lintas batas antara nagara-nagara Asia.

Kalayan APEC, FAA ngabakukeun sareng nerapkeun téknologi manajemén aliran pangunjung anu inovatif sareng prakték pangsaéna pikeun ngamungkinkeun réduksi pamisahan sareng aliran lalu lintas anu langkung lemes. FAA ogé ngadukung inisiatif régional pikeun nerapkeun langkung seueur prosedur Navigasi Berbasis Kinerja, anu nyingkat rute penerbangan, ngahémat waktos, sareng ngirangan émisi.

Pamingpin ti dua daérah komitmen pikeun ningkatkeun épisiénsi sistem penerbangan masing-masing bangsa dina waktos téknologi énggal terus ngawangun deui pesawat tradisional sareng operasi lalu lintas udara.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Kepala redaktur Tugas nyaéta Oleg Siziakov

eTurboNews | eTN