24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Italia Megatkeun Warta Rapat Berita Industri wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Pantun Tinggi Italia ngagambar kana cai "La Notte Veste Senise"

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9

Salasa, 22 Agustus 2017 tabuh 8.30 wengi di Arena Sinni - Great atraktor Senise (Italia) bakal lumangsung édisi VI "La Notte Veste Senise". Resort ieu perenahna di jantung daérah Itali anu paling ageung dijagi, Taman Nasional Pollino, di lebak walungan Sinni. Di daérahna negeskeun kampung kuno, anu asalna Norman, ngembangkeun di handapeun istana abad pertengahan sareng mangrupikeun labirin anu teu tiasa dijelaskeun ku jalan-jalan, imah kuno, sareng gang anu dihias ku kalung ungu anu berharga sareng garing ditingalkeun ku cahaya panonpoe dina balkon: "Peperoni Cruschi ", Nikmat anu mewah ayeuna dikenal di panjuru dunya, sareng bendungan Monte Cutugno, invasi buatan buatan Éropa anu pangageungna sareng salah sahiji aliran cai cai hérang ieu anu naékkeun Arena Sinni, 4000 méter pasagi méteran kai anu saé sareng tuff sareng piring anu ningali perairan danau anu tiasa nampung dugi ka 2500 pemirsa.

Di tempat ieu Sinni Arena, jauh tina sagala rupa, jempé sareng liar, jadi sarat ku émosi janten bagian tina carita anu dicarioskeun ku palaku, anu dugi ka 9 Séptémber naék kana acara "Magna Grecia. Mitos asal usul ”anu arah artistikna dipercayakeun ka sutradara terkenal Émir Kusturica. Anu katingali di Senise pikeun taun kadua mangrupikeun tontonan anu nyaritakeun basa anu pikaresepeun sareng polos salah sahiji carita anu paling penting tina Basilicata: anu aya hubunganana sareng asal usulna tina budaya Yunani.

Dina suasana magis ieu, ku tradisi sareng inovasi diperkaya ku épék khusus, jogét, bioskop, sora, lampu, kaulinan cai, proyéksi cai sareng LEDWall anu bakal di panggung édisi ka 6 "La Notte veste Senise" Wartawan Francesca Rodolfo, palaku Alessio di Clemente sareng modél, palaku Marco Vernile.

Acara anu dihasilkeun ku Cool Acara ku Pasquale Guidi, ayeuna parantos ngahijikeun reputasina salaku panata acara fashion anu hébat, teu saeutik anu diayakeun di Roma, dina setting anu saé Piazza Navona ogé ngagaduhan dua puluh - Ngarancang sareng ngatur Acara di Konvensi Perusahaan sareng Kawijakan, Kongrés, Rapat, ningali papayung tina Kotamadya Senise, tina APT Basilicata sareng GAL "La Cittadella del Sapere".

Acara ieu bakal dituturkeun ku majalah internasional Book Moda, majalah online UFashOn, TV nasional LA7, Telenorba, TV sareng organ pers lokal (La Siritide.it sareng Radio Senise Centrale, BasilicataNotizie.net).

Jalur jalan plexiglass anu dijejeran ku cai bakal dimungkinkeun pikeun ningali modél nyebrang danau ku jalan dina cai, kalayan latar acara di Magna Grecia, anu bakal rok baju desainer internasional Gianni Calignano, Franco Ciambella, Giada Curti , Michele Miglionico, Koscanyo sareng Panganten Pansardi
Tamu acara evocative nyaéta panulis lagu terkenal Pierdavide Carone anu ngahadiran Friends of Maria De Filhio, penyanyi The Voice of Italy Timothy Cavicchini, pagelaran "Circo Bianco" dina jogét sirkus sareng jogét, ogé bakal nampilkeun Tommaso Filieri kalayan baju na anu indah komposisi kembang alami gaya Botticelli.

Pamandangan ieu dipercayakeun ka Mario Carlo Garrambone, koreografi sareng arah di Matteo Giua, ngadamel sareng gaya rambut ku Akademi Policoro sareng Matera Éropa, didamel sareng dikelola ku Mirella D'Alessandro, foto ku Gigi Samueli.

Perhatian khusus bakal dipasihkeun pikeun tujuan sosial acara: kampanye kasadaran ngeunaan autisme anu ngalibetkeun katerlibatan "ALA Lucana Autism Association".

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov