24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Investasi wartos jelema piknik kandaraan USA Breaking News

United Airlines mawa pantun, fungsi sareng kanyamanan ka langit anu marahmay

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-15

United Airlines ngumumkeun dinten ieu yén anjeunna parantos damel sareng tilu perusahaan desain sareng kelas kelas dunya - Brooks Brothers, Tracy Reese sareng Carhartt - pikeun mere ilham sareng nyiptakeun garis baju seragam anyar pikeun langkung ti 70,000 karyawan payun. Salaku tambahan, Serikat bakal pasangan sareng TUMI, mérek internasional aksés premium, bisnis sareng gaya hirup premium, janten panyadia koper resmi pikeun sadaya 24,000 pangunjung hiber.

"Mitra anu parantos kami pilih cocog pisan sareng naon anu dipénta karyawan urang dina program seragam - gaya, kanyamanan sareng daya tahan," saur Kate Gebo, wakil presiden senior pangiriman layanan palanggan global sareng pimpinan perwira konsumén Serikat. "Kami sadar mimiti yén ieu moal janten solusi 'hiji ukuran cocog sareng sadayana' - pagawé garis payun ngalakukeun kalungguhan anu bénten-bénten sareng pantes baju seragam anu nyumponan kabutuhan khususna, didamel ku pamimpin dina bisnis pakaian. Kulawarga Serikat kami bungah ningali kumaha merk dipercaya sareng inovatif ieu bakal nganteurkeun baju seragam kelas dunya dina kolaborasi caket sareng karyawan urang. "

Komitmen kana program seragam kelas terbaik, awal taun ieu maskapai ngamimitian prosés anu bakal dilakukeun sababaraha taun pikeun mastikeun jumlah waktos anu tepat pikeun kolaborasi diantara pagawé, kapamimpinan tenaga kerja sareng mérek pasangan ogé waktos anu cukup pikeun nguji baju seragam sateuacan ngarengsekeun desain sareng bahan. Gawe bareng raket sareng kapamimpinan kuli pikeun sadaya tim garis payun, tanggapan padamelan bakal dianggo pikeun nginpokeun unggal aspek prosés desain, anu bakal dituturkeun ku sababaraha tés aos lengkep sareng padamel pikeun mastikeun kanyamanan optimal sareng fungsionalitas desain sareng bahan. Prosésna terstruktur pikeun nganteurkeun baju seragam anu nyaman, awét sareng modis anu ahli penerbangan penerbangan urang United bakal ngaraos bangga nganggo nalika ngalaksanakeun peran anu rupa-rupa.

Dumasar kana umpan balik karyawan ti grup fokus, open house sareng survey, United ngaidentifikasi sababaraha mérek béda pikeun nyumponan kabutuhan karyawan sareng ngabantosan nganteurkeun program seragam generasi perusahaan. Salami sababaraha sasih terakhir, Tracy Reese sareng wawakil ti Brooks Brothers sareng Carhartt pendak sareng padamel di sadaya lokasi hub domestik Amérika Serikat. Serikat ngarepkeun ngagulung baju seragam anyar dina 2020.

Brooks Dadang

Brooks Brothers, perusahaan pakean pangkolotna di Amérika, ngagaduhan warisan anu euyeub ti saprak 199 taun sareng diaku sacara global pikeun inovasi, kualitas sareng gaya waktos na. Brooks Brothers bakal ngarancang sareng ngadamel baju seragam pikeun sadaya pilot Serikat sareng pramugari lalaki sareng perwakilan layanan palanggan.

"Brooks Brothers bangga tiasa bermitra sareng United dina prakarsa anu pikaresepeun ieu. Kami, sapertos Serikat, gaduh karep pikeun kualitas, inovasi sareng komitmen babarengan pikeun nyiptakeun program seragam anu bakal dianggo ku padamel United. " - Claudio Del Vecchio, Pupuhu sareng CEO, Brooks Brothers

Tracy Reese

Salila langkung ti dua dasawarsa, Tracy Reese parantos damel, potongan feminin dina warna-warni warna khas sareng cetakan unik pikeun awéwé modéren. Filsafat desainna dumasar kana komitmen pikeun ngaluarkeun kaéndahan awéwé tina sagala rupa bentuk, ukuran sareng warna. Sapertos Serikat, anjeunna diideuan ku budaya sareng perjalanan global. Reese bakal pasangan sareng Brooks Brothers mendesain baju seragam pikeun pangunjung hiber awéwé sareng wawakil layanan palanggan anu bakal didamel ku Brooks Brothers.

"Kuring leres-leres ngahargaan kana perjalanan ieu sareng United. Pikeun kuring salaku desainer, henteu aya waktos anu langkung membanggakeun tibatan ningali awéwé anu endah ngagem desain kuring bari ngalaksanakeun seueur usaha penting anu diperyogikeun unggal dinten. Kuring ngarepkeun neraskeun tradisi Serikat ngeunaan kaunggulan sareng gaya kalayan nambahan Tracy Reese bakat. " - Tracy Reese

Carhartt

Salami ampir 130 taun, Carhartt parantos ngawangun baju kerja anu mantep, awét sareng papakéan pikeun gaya hirup aktip sareng di luar ruangan - éta ogé mérek anu diidentifikasi ku padamel salaku karesepna. Carhartt bakal tanggel waler pikeun jasa jasa tanjakan, operasi téknis sareng karyawan operasi katering. Panyadia pakean padamel Cintas bakal tanggel waler pikeun nyebarkeun pakean Carhartt ogé nyayogikeun sababaraha pilihan potongan anu diuntungkeun ku padamel.

"Carhartt didirikan pikeun ngaladénan insinyur karéta nganggo baju kerja awét anu dirancang langkung ti sarat kasar aranjeunna. Opat generasi ka hareup, bisnis milik kulawarga urang masih cocog sareng jalma-jalma rajin di panjuru dunya. Kemitraan énggal ieu mangrupikeun kasempetan anu luar biasa pikeun ngagem lalaki sareng awéwé ti United Airlines, anu nganggo elemen pangparahna unggal dinten. " - Mark Valade, Pupuhu sareng CEO, Carhartt

TUMI

Kualitas produk sareng seléksi mangrupikeun atribut konci anu ngajantenkeun TUMI mangrupikeun bisnis internasional, merek aksésoris sareng gaya hirup perjalanan anu utama. TUMI mangrupikeun koper anu dipikaresep ku seueur palanggan perdana United, sareng kemitraan ieu masihan karyawan anu katelah "Bédana TUMI." Sadayana pramugari Serikat bakal nampi pilihan masing-masing boh tas roda dua atanapi opat roda.

"Kemitraan antara TUMI sareng United Airlines nyatakeun karep urang babarengan dina nyampurnakeun perjalanan palanggan. Salaku bagian tina panerusna investasi United dina program seragamna, kami ngarepkeun ngabagi bédana TUMI ku janten panyadia koper tunggal pikeun tim pramugari Airlines United Airlines. ” - Rob Cooper, General Manager Amérika Kalér, TUMI

Mitra Kepemimpinan Buruh

"Seragam fungsional sareng koper anu ngagaduhan kualitas anu hadé anu tiasa dibanggakeun ku pangiring penerbangan pikeun kumaha perasaan urang ngeunaan tempat damel, profési sareng maskapai urang. Kaamanan, kaséhatan sareng fungsionalitas mangrupikeun sarat anu penting ogé, sareng kami ngahargaan kolaborasi manajemén Serikat sareng serikat kami pikeun ngagulung baju seragam anu minuhan sadaya sarat ieu sareng nunjukkeun komitmen pikeun janten maskapai pangsaéna dina bisnis. " - Ken Diaz, Présidén, Association of Attendants Flight at United Airlines

"Pilot United Airlines ngabagéakeun kerjasama ieu sareng Brooks Brothers. Kami ngarepkeun damel sareng aranjeunna pikeun ngarancang seragam anu ngahargaan tradisi profesi urang sareng warisan maskapai kami sareng ngamungkinkeun pilot Amérika Serikat ningali, ngaraosan sareng ngalakukeun anu pangsaéna nalika ngalayang di sakumna dunya. " - Todd Insler, Ketua Asosiasi Pilots Garis Udara Serikat Master Executive Council atas nami Komite Seragam UAL MEC

"Selamat pikeun United dina program seragam na anu anyar. Abdi hoyong muji perusahaan pikeun ngajantenkeun padamel sapertos bagian ageung tina prosés. Ngupingkeun padamel sareng ngalaksanakeun ideu na mangrupikeun hal anu saé sareng ngarah kana hasil anu positip. " - Mike Klemm, Présidén sareng Diréktur Ketua Umum, Asosiasi Masinis Internasional sareng Pagawé Aerospace 141

"Salaku teknisi Serikat, janten bagian tina desain parantos paling inspiratif sareng ngabagéakeun. Carhartt ngamungkinkeun urang pikeun bangga ngagambarkeun naon anu urang nangtung dina Tech Ops. " - Vincent Graziano, Koordinator Nasional, Teknisi sareng Patali, Divisi Maskapai Teamsters

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov