24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun wartos Taiwan Breaking News piknik kandaraan

EVA Air ngungkabkeun baju seragam énggal dina hajatan 747an anu ayeuna pensiunan

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-3

EVA Air ngungkabkeun seragam staf jasa énggal ngalawan latar jet panumpang na anu terakhir dina 747 dina perayaan warisan jasa anu didirikeunana salami 25 taun sareng Ratu Langit dina dinten Kemis, 24 Agustus 2017. Maskapai ngayakeun perayaan éta di pangropéa na, ngalereskeun sareng overhaul apiliasi, Evergreen Aviation Technologies. Eva milih trend-setting fashion fashion mewah Shiatzy Chen pikeun nyiptakeun baju seragam anyar.

EVA nempatkeun jet jumbo pensiunan na di tukangeun catwalk anu dianggo ku staf jasa pikeun ngenalkeun seragam generasi katilu na. EVA nyandak penerbangan panumpang panungtungna 747 dina 21 Agustus. Bakal ngenalkeun tampilan anyar na dina penerbangan sareng di bandara di Nopémber 2017.

"Nalika kami pamitan ka 'Ratu Langit' sareng pagelaran luar biasa na, kami ngabagéakeun citra jasa anyar kami," saur Pupuhu EVA Air Steve Lin. "Kami ngararancang baju seragam ieu pikeun gaya, kanyamanan sareng fungsi, sareng pikeun ningkatkeun pidangan propésional tim layanan kami."

Seragam EVA anu ayeuna dienalkeun dina 2003. Maskapai mimiti damel sareng Shiatzy Chen sareng desainer kalungguhan Ms. Wang Chen Tsai-Hsia pikeun nyiptakeun baju seragam anyar dina taun 2015. Désainerna nganggo blok warna, pola geometri sareng bentuk ramping pikeun pakéan profesional kalayan daya tarik klasik . Anjeunna milih héjo turmalin, atanapi verdelite, salaku warna dasar baju seragam.

Dina baju seragam awéwé, kerah nangtung ngébréhkeun ideu ngalayang. Pikeun awak kabin, kerah beureum ngaidéntifikasi pimpinan panuju, pink mangrupikeun wakil ngungudag sareng héjo héjo nandakeun pramugari. Pikeun staf taneuh awéwé, kerah beureum nunjuk pangawas sareng héjo héjo nunjukkeun petugas lalu lintas. Syal langkung jauhna nyetél baju seragam anyar sapertos anu ayeuna.

Seragam pikeun padamel bumi jalu nyarankeun jas tilu potong. Jangjang pesawat anu diwangun ku titik héjo atanapi oranyeu menonjol ngalawan latar hideung dina dasi. Rompi gaduh kantong kanggo ngajaga pena sareng buku catetan.

Pikeun sapinuhna nyumponan kabutuhan seragam staf jasa na, EVA nugaskeun ngembangkeun lawon berkinerja tinggi anu nyampur benang karbon-serat elastis sareng antistatik. Garing-garing sareng nyerep Uap, lawonna ogé fleksibel sareng napas, mastikeun yén staf jasa tiasa katingali sareng raos saé nalika aranjeunna sumping ka panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov