24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Industri silaturahmi Investasi Warta Méwah Berita Macau Ngabubarkeun Warta Mecah Monako Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Pariwisata Las Vegas, Makau, Monako dibandingkeun sareng Hawaii sareng Seychelles?

gambSEY
gambSEY

Sawala ieu kajantenan dina waktos krisis, sarakah atanapi nalika milari jalan kaluarna. Di Hawaii judi dilarang sareng pikeun dcades politikus sareng warga henteu hoyong gaduh judi naon waé Aloha Nagara, sareng ngajantenkeun Las Vegas janten tujuan liburan anu dipikaresep pikeun urang Hawaii.

Judi tiasa saé, sareng ogé mangrupakeun kaulinan changer pikeun tujuan naon waé anu ngamungkinkeun. Seychelles salaku nagara anu mandiri, tangtosna, ngagaduhan kaunggulan dina ngatur industri sapertos kitu sareng pastikeun bagian anu saé tina kauntungan tetep di nagara éta. Pasti pelobi tina judi utama bakal resep ningali judi ditawarkeun di pulau anu aheng di Samudra Hindia.

Tilas menteri pariwisata Seychelles Alain St.Ange, anu ayeuna konsultan pariwisata ningali kasempetan pikeun nagarana sareng nyerat dina laporan mingguan na:

"Seychelles ayeuna kaleungitan pendapatan ageung anu tiasa didapet ku kasino anu didirikan sacara global. Kasino ieu tiasa nyandak tempat judi anu beunghar ka pantai kami kalayan nyayogikeun penerbangan, ngangkut, akomodasi di resor kelas dunya, sareng hiburan sapertos perjalanan kapal sareng kunjungan pulau. Salajengna, rollers tinggi ieu bakal nyéépkeun seueur artos dina balanja sareng tuang salami aranjeunna cicing, teras nambihan manpaat ékonomi. Ogé, sakumaha paribasa 'odds salawasna mihak ka kasino'. Sanés pikeun ngalemahkeun judi, tapi statistik nunjukkeun yén aya kamungkinan langkung seueur artos kanggo cicing sareng bumi, daripada ngantunkeun bumi. Kalayan 'bumi' janten Seychelles dina conto ieu, manpaat ékonomi salajengna diadegkeun.

"Nagara sapertos Macau sareng Monako dipikaterang ku kasino mewahna, sareng ampir sacara ékonomis diwangun ngalangkungan pembantu judi rol tinggi, ogé dikenal salaku pamaén junket. Pamaén Junket asalna di Amérika Serikat sababaraha taun ka pengker dina cara ngawangun kota Las Vegas anu ayeuna kasohor. Operator kasino di Las Vegas bakal nyewa 'junketeers' pikeun ngeusian pesawat sareng penjudi anu mumpuni. Pamaén ieu bakal dirawat kalayan harga tiket gratis, akomodasi hotél, tuangeun sareng acara gratis salaku tukeran komitmenna pikeun maen judi sajumlah khusus jam per dinten dina ukuran rata-rata anu jelas. Kasinoer nganggap yén pamaén bakal kaleungitan tibatan naon anu diinvestasikeun pikeun dibawa ka méja, sareng kaseueuran waktos aranjeunna leres. Sooner atanapi engké, konsép pamuter junket parantos janten perusahaan global.

"Pamaén ieu parantos nyatakeun yén aranjeunna hoyong dibawa ka Seychelles pikeun judi sareng dina waktos anu sami pikeun ngaraosan nikmat tropis anu aheng di nagara urang, kombinasi anu jarang aranjeunna tiasa mendakan di tempat sanés. Hanjakalna panerapan ayeuna ngalarang kasino lokal pikeun ngundang aranjeunna. ”

Pastina aya kahartos anu kahartos perkawis kamungkinan panyucian artos sareng pamaén junket sareng kurangna kontrol upami transaksi kauangan di luar Seychelles. Dina kontéks ieu, penting pisan pikeun dicatet yén upami pamaén ieu dibawa ka Seychelles yén otoritas kedah ngatur sadayana transaksi tunai pamuter pikeun junket, sareng transaksi ieu ngan ukur lumangsung dina kasino anu didasarkeun di Seychelles. Panerapan ngeunaan junkets sareng kontrolna ogé kedah ditetepkeun sateuacanna.

Industri pariwisata Seychelles ayeuna kaleungitan kasempetan ageung pikeun nyandak pamaén roller tinggi ieu ka nagara urang. Kami parantos ngagaduhan infrastruktur anu hadé sareng hotél sareng resort dimana waé pamaén ieu bakal betah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.