24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Rapat Berita Industri Warta Breaking Nepal wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Jérman Wisata FTI: Kami resep Pariwisata Nepal, sareng kitu ogé 2200 agén perjalanan

gambar-1
gambar-1

Dewan Pariwisata Nepal hasil ilubiung dina Asia Roadshow. Asia Roadshow mangrupikeun kagiatan taunan anu diayakeun ku FTI Touristik Jérman anu mangrupikeun Operator Wisata ka-4 pangageungna di Jérman kalayan ngagaduhan langkung ti 2200 agén ngalangkungan Jérman, Austria sareng Swiss. Roadshow diayakeun di 5 kota anu kawéntar di Jerman nyaéta Hamburg, Essen, Mannheim, Wurzburg sareng Dresden ti 21-25th August 2017.

 

Ieu mangrupikeun inisiatif munggaran Déwan Pariwisata Nepal pikeun damel sareng Operator Wisata Internasional pikeun promosi tujuan. Nepal ngagaduhan sési presentasi ekslusif dina sadaya acara sareng 5 tujuan utama anu sanés di Asia. Tujuan anu sanésna kalebet Cina, Taiwan, Thailand sareng Singapura. Bangkok Airways, Singapore Airlines, Belmond Resorts-Bali, Hilton Hotel, Mulia hotél-Bali, Elephant Hills-Phuket sareng Interpid mangrupikeun sipat pariwisata masing-masing anu ogé mangrupikeun bagian tina Asia Roadshow.

Unggal acara nyaksian ilubiung langkung ti 80 agén dimana paméran tiasa ngalakukeun sési Usaha ka Usaha anu serius kalayan calon pembeli. Sesi presentasi anu fokus nuturkeun B2B sareng wawakil FTI ngalakukeun wawancara anu lengkep sareng Destination Presenter ngeunaan tujuan éta. Program na pondok, épéktasi sareng teratur pisan.

Agén anu berpartisipasi fokus sareng terang kunaon aranjeunna aya dina program. Seueur agén na énggal énggal di Nepal. Sababaraha parantos ngaluarkeun paket Nepal saatos Gempa Bumi bari masih saeutik anu masih ngajual Nepal. Pendirian Nepal nampi réspon anu luar biasa sareng haneut pisan ti Operator Wisata Jérman sabab aranjeunna kaget ningali Nepal salaku salah sahiji Penjual. Nepal mangrupikeun hiji-hijina nagara anu parantos ilubiung dina FTI Asia Roadshow ti Asia Kidul dugi ka ayeuna. Nepal ogé ngagaduhan kauntungan anu kompetitif pikeun produk diantara Tujuan Penjual sanésna sabab kami ngagaduhan produk anu bénten pisan tibatan anu dijual sadayana. Selendang Dhaka anu kami sebarkeun leres-leres dipikacinta ku sadayana.

Runut sési diayakeun pikeun ngayakinkeun operator wisata konséntrasi kira-kira:

  1. Pariwisata naon anu tiasa diarepkeun tina ngumbara ka Nepal?
  2. Syarat sateuacanna perjalanan pikeun Nepal sapertos visa sareng peraturan perjalanan, kasihatan (upami diperyogikeun vaksinasi) sareng musim perjalanan.
  3. Kedah nganjang ka daérah sareng tempat Nepal? Naon anu tiasa janten rancana perjalanan anu béda pikeun pangunjung anu munggaran, timer kadua sareng anu teras-terasan datang?
  4. Masakan Nepal. Jérman panasaran terang naha asakanna rupa-rupa sakumaha luhurna sareng padumukan géograpis?
  5. Tips suci pikeun agén perjalanan Jérman pikeun ngajual Nepal

Acara jalan sareng sési ieu diwakilan ogé ku Mr. Ram Pratap Thapa-Honorary Consul General Nepal, Dewan Pariwisata Nepal diwakilan ku Mr. Lekh Nath Bhusal-Manager, NTB, Ms. Shradha Shrestha-Manager, NTB sareng Mr. Santosh Bhattarai -Hormat PRR NTB.

Sacara umum, prakarsa mimiti NTB ditampi ku Perdagangan Jérman. Program henteu ngan ukur mantuan nempatkeun deui nami Brand Nepal diantara perdagangan Travel Jerman tapi ogé ngabantosan jaringan sareng tujuan réncang Asia pikeun promosi babarengan.

Mr Deepak Raj Joshi, Chief Executive Officer of Nepal Pariwisata Board nyatakeun inisiatif ieu salaku pivotal pikeun langsung ngahontal operator wisata internasional. Anjeunna teras nambihkeun "NTB bakal damel sareng sadaya instansi sareng asosiasi kanggo nyandak seueur wisatawan anu dipikahoyong tina pasar sumber anu nyiptakeun kasadaran ngeunaan Nepal. Jinis program sapertos kieu pisan ngalengkepan partisipasi Nepal dina pameran dagang sareng bakal dilakukeun sacara rutin dina dinten-dinten payun. Kami bersyukur ka FTI Touristik parantos ngalebetkeun Nepal dina Roadshow ”.

Mr. Ram Pratap Thapa-Konsul Kehormatan Jéndral Nepal nyarioskeun 'Program khusus sapertos kitu pikeun agén perjalanan asing diperyogikeun pisan'.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.