24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Hong Kong Ngarobih Warta Industri silaturahmi Rapat Berita Industri wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Watch & Clock Fair pangageungna sadunya dibuka dinten Salasa payun

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-1

Diatur ku Dewan Pengembangan Perdagangan Hong Kong (HKTDC), Hong Kong Watch Manufacturers Association Ltd sareng The Federation of Hong Kong Watch Trades and Industries Ltd, 36th HKTDC Hong Kong Watch & Clock Fair bakal diayakeun ti 5-9 Séptémber di Pusat Pameran sareng Pameran Hong Kong (HKCEC). Acara panggedéna sadunya, pameranna bakal langkung ti 820 paméran ti 24 nagara sareng daérah. Salon de TE sasarengan bakal dibuka gratis kanggo pengunjung umum yuswa 12 atanapi langkung dina dinten terakhir pameran (9 Séptémber).

Benjamin Chau, Wakil Diréktur Eksekutif, HKTDC, nyatakeun yén Hong Kong mangrupikeun éksportir jam tangan panglobana kadua di dunya, kalayan ékspor ngahontal HK $ 36.4 milyar dina tujuh bulan kahiji 2017. Pasar ékspor anu luhur nyaéta daratan Cina (HK $ 6.6 milyar), Amérika Serikat (HK $ 5.6 milyar) sareng Swiss (HK $ 5 milyar), anu sasarengan nyumbang ampir satengah tina total éksploitasi waktos Hong Kong. Perusahaan nonton sareng jam di Hong Kong utamina dina bisnis OEM, tapi seueur anu ngamimitian ngembangkeun kamampuan ODM komo bisnis OBM pikeun mindahkeun ranté nilai. Kusabab téknologi anu tiasa dipakai janten langkung nyebar, perusahaan Hong Kong ogé getol pikeun nanem modal pikeun ngembangkeun jam tangan pinter.

Pamer ngeunaan 150 merek nonton internasional premium sareng kumpulan desainer, Salon de TE ngandung lima zona téma: World Brand Piazza, Renaissance Moment, Chic & Trendy, Craft Treasure sareng Wearable Tech.

World Brand Piazza, disponsoran ku Prince Jewellery & Watch pikeun taun kadalapan berturut, bakal nampilkeun 13 mérek internasional anu kawéntar, kalebet opat pendatang - Jacob & Co, Jaquet Droz, Juvenia sareng Montblanc - ogé merek anu balik Blancpain, Breguet, Chopard, CORUM, DeWitt, FRANCK MullER, Glashutte Asli, Piaget sareng Zenith.

Jam tangan anu indah di Salon de TE

Jacob & Co bakal nyangking dua édisi édisi kawates ultra-bergengsi. Milyar Tourbillion Watch hiji-of-hiji-nilai dihasilkeun HK $ 160 juta. Arloji méwah éta ngagaduhan hiji kotak sareng tali anu ditetepkeun kalayan 239 potongan intan anu dipotong Empang, totalna 260 karat, kalebet batu permata tilu-karat. Kasus opulén didamel tina 18K platinum. Astronomia Solar Tourbillon Watch, hargana HK $ 2.8 juta, nampilkeun modél 3D dina telepon, simulasi révolusi bulan di sakuliling bumi. Kalayan panorama langit 3D dimana ujung panggero nembongkeun bulan, desain dail anu rumit ngagampilkeun karajinan anu saé mérek.

Karajinan Karajaan bakal nampilkeun jam tangan mékanis fungsional tinggi-jam sareng arloji perhiasan. Diantarana jam tangan mékanis ku merk Hong Kong HID, jam tangan olahraga anu nyampur desain warisan sareng ideu kreatif modéren sareng diideuan ku desain vintage kendaraan klasik ti 1960an.

Zona Chic & Trendi bakal ngumpulkeun rupa-rupa jam tangan anu trendi sareng modis. Hongm brand odm bakal nampilkeun arloji anu unik anu diideuan ku bulan dobel ngurilingan Mars, dimana jam sareng menit tradisional digentos ku dua bal pérak pikeun nyontokeun révolusi na.

Momenissance Moment bakal nampilkeun jam tangan Éropa dina sababaraha gaya. Swiss Eminence sareng Swiss Independent Watchmaking Pavilion (SIWP) bakal uih deui nunjukkeun jam tangan Swiss anu premium. Wearable Tech bakal méréskeun sauntuyan arloji pinter dilengkepan téknologi sareng fungsionalitas pang anyarna.

OEM Smart Watches zona mulih

Nalika arloji pinter parantos modis dina sababaraha taun terakhir, HKTDC nyetél zona "OEM Smart Watches" di pameran taun kamari pikeun nunjukkeun jam tangan pinter OEM sareng bagian. Paméré Singapura KaHa Pte Ltd bakal nampilkeun PRiSM Slim Smart Series taun ayeuna. Jam arloji campuran anu lami sareng anu anyar, ngajaga sambungan analog ku panangan bari ngalebetkeun téknologi pinter sareng fungsina olahraga. Serial PRiSM mangrupikeun integrasi inovatif tina téknologi pinter pang anyarna sareng pesona antar muka analog dina hiji modul. Pameran ogé ngagaduhan zona Pageant of Eternity pikeun méréskeun jam tangan kumplit, ogé zona sapertos Jam Tangan Lengkep, Jam, Mesin & Peralatan, Pakét, Bagian & Komponén sareng Jasa Perdagangan, nyayogikeun platform sumber sumber pikeun pembeli .

Waktos pikeun nyambung ngalangkungan acara anu narik ati

Langkung ti 30 acara bakal diayakeun pikeun ngabantosan pamaén industri nyambung sareng ngabagi inpormasi pasar. Forum Watch Internasional Hong Kong dina 5 Séptémber bakal ngumpulkeun élit industri pikeun nalungtik tangtangan sareng kasempetan payun, sedengkeun Konperénsi Watch Asia (6 Séptémber) bakal ngabahas tren masa depan anu arloji pinter anu mérek. Pitunjuk pikeun Label buatan Swiss bakal nampilkeun sababaraha wawakil industri pikeun ngabahas panerapan sareng palaksanaan na. Parade nonton sareng sési peluncuran produk bakal nampilkeun sajumlah selebriti, diantarana Karena Ng, Daniel Chan, Zoie Tam Hoi Ki, Max Cheung, Ricky Fan, Jim Chim, Milky Leung sareng pesulap terkenal John Fung.

Dina Hari Publik (9 Séptémber), Salon de TE bakal dibuka gratis kanggo pengunjung umum yuswa 12 atanapi langkung. Datang tiasa ngaraosan séri parade nonton, démo karajinan turbillon, ngabagi sési sareng undian untung. HKTDC ogé bakal ngiringan acara fashion internasional sasarengan CENTRESTAGE (6-9 Séptémber) di HKCEC pikeun méréskeun mérek modél sareng koleksi desainer, nyandak langkung seueur kasempetan bisnis lintas-pameran ka paméré.

Kompetisi desain pikeun ngamajukeun kreativitas lokal

Pikeun ngabantosan ningkatkeun standar desain mérek nonton Hong Kong sareng ngadorong ideu kréatip, Panitia Pangatur HKTDC Hong Kong Watch & Clock Fair 2017, sareng Hong Kong Watch Manufacturers Association Ltd sareng The Federation of Hong Kong Watch Trades & Industries Ltd, co -ngayakeun Pasanggiri Watch & Jam Hong Kong ka-34. Kompetisi dibagi kana kelompok terbuka sareng kategori kelompok murid. "Méwah Mobil" mangrupikeun téma kelompok terbuka, sedengkeun kelompok mahasiswa ngadopsi téma "Future Luxury." Taun ayeuna, kompetisi nampi langkung ti 200 éntri. Éntri anu unggul sareng akhir bakal dipajang di Hong Kong Watch & Clock Fair di aula 1B concourse pikeun nunjukkeun kreativitas Hong Kong ka pembeli internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov