24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Breaking Nepal wartos Warta Breaking Qatar piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata

Qatar Airways nambihan frékuénsi tambahan pikeun Kathmandu

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-25
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-25

Qatar Airways resep ngumumkeun yén éta bakal nambihan penerbangan harian tambahan dina rute Doha - Kathmandu na ti 1 Séptémber, pikeun nyumponan paménta anu tinggi dina usum pésta Nepal, anu unggal taun dilakukeun dina bulan Séptember sareng Oktober.

Frékuénsi tambihan bakal dilayanan ku Airbus A320, angkat di Doha jam 01:25 sareng dugi di Kathmandu jam 8:55, mimitian 1 Séptémber. Hiber tambahan bakal nampung panumpang iinditan ka Nepal pikeun usum festival taunan na, anu nampilkeun seueur parades ageung sareng pameran luar nawiskeun musik tradisional Nepal sareng suasana anu warna-warni.

Kathmandu, ibukota Nepal, mangrupikeun metropolis ngembang kalayan ngeusi candi kuno, kebon berdinding éndah sareng seueur pasar nawiskeun sajumlah karajinan lokal, potongan perhiasan sareng pakean tradisional. Datang ka Kathmandu tiasa nyéépkeun waktos ngurilingan tempat candi anu kawéntar sareng titilar kota kuno ieu, ngaleos suasana na sareng ngarénjakeun pésta anu raoseun pikeun indra.

Pimpinan Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, nyarios: "Kami resep nambahan frékuénsi tambihan ka Kathmandu, dina ngantisipasi paningkatan panumpang anu iinditan ka Nepal pikeun usum festival. Hiber harian tambahan ieu bakal ngamungkinkeun panumpang urang langkung seueur deui kasempetan pikeun ngalaman Kathmandu, kota anu narik ati anu narik wisatawan ti sakumna dunya. "

Kalayan hiber harian tambahan mimitian tanggal 1 Séptémber, Qatar Airways bakal nawiskeun opat penerbangan harian antara Doha sareng Kathmandu, nyayogikeun panumpang na langkung kalenturan nalika ngumbara ka Nepal. Qatar Airways Airbus A320 ngagaduhan 12 korsi Kelas Bisnis sareng 132 korsi di Kelas Ékonomi.

Maskapai anu meunang penghargaan nembé nambihan penerbangan tambahan ka Colombo sareng Dhaka, pikeun nampung paningkatan ka Sri Lanka sareng Bangladés.

Sataun anu pikaresepeun pikeun maskapai teras dilanjutkeun ku total 26 peluncuran tujuan énggal anu badé dilaksanakeun salami sésana 2017 sareng kana 2018, sareng penerbangan anyar ka Canberra, Australia; Chiang Mai, Thailand; Rio de Janeiro, Brazil; San Fransisco, AS; sareng Santiago, Chili, pikeun sawatara ngaran.

Salah sahiji maskapai berkembang paling gancang di dunya, Qatar Airways ngalayanan jaringan langkung ti 150 tujuan, kalayan tambahan anu nembé diluncurkeun kalebet Dublin, Républik Irlandia; Saé, Perancis; Skopje; Sohar, Kasultanan Oman; Iraha, Républik Céko sareng Kyiv, Ukraina.

Qatar Airways parantos nampi sajumlah penghargaan dina taun ieu, kalebet maskapai penerbangan taun ku Skytrax World Airline Awards 2017 anu bergengsi, diayakeun di Paris Air Show. Ieu anu kaopat kalina Qatar Airways nampi pangakuan global ieu.

Salian dipilih janten maskapai pangalusna ku wisatawan ti sakumna dunya, maskapai nasional Nagara Qatar ogé meunang rakit panghargaan utama sanésna dina upacara éta, kalebet maskapai Penerbangan Pangsaéna di Wétan Tengah, Kelas Bisnis Pangalusna Dunya sareng Mimiti Anu Pangsaéna Dunya Kelas Airline Lounge.

Jadwal hiber tambahan:

QR648 Doha (DOH) ka Kathmandu (KTM) angkat jam 01:25 dugi ka 08:55

QR649 Kathmandu (KTM) ka Doha (DOH) angkat tabuh 09:55 dugi ka 12:10

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov