24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pantun Hong Kong Ngarobih Warta Investasi Rapat Berita Industri wartos Balanja teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Watch & Clock Fair pangageungna sadunya dibuka di Hong Kong

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a-5

The 36th HKTDC Hong Kong Watch & Clock Fair dibuka kalayan upacara dinten ayeuna, dilajengkeun dugi ka 9 Séptémber di Hong Kong Convention and Exhibition Center (HKCEC), nampilkeun jam tangan, jam, mesin & alat, Jam Tangan OEM Smart, bungkus, bagian & komponén ogé salaku jasa perdagangan, nyayogikeun platform sumber pikeun hiji pembeli global.

Upacara bubuka diayakeun tadi sareng Edward Yau, Sekretaris Perdagangan sareng Pangembangan Ékonomi pikeun Pamaréntah HKSAR, salaku tamu anu ngahormat. Dikelompokeun ku HKTDC, Hong Kong Watch Manufacturers Association Ltd sareng The Federation of Hong Kong Watch Trades and Industries Ltd, pameran ieu nampilkeun pameran 820-plus pamér ti 24 nagara sareng daérah, kalebet nagara anu mimitina ilubiung Libanon.

Saluyu sareng Watch & Clock Fair, Salon de TE ngagaduhan 150 merek premium internasional sareng koleksi desainer dina lima zona téma: World Brand Piazza, Renaissance Moment, Craft Treasure, Chic & Trendy sareng Wearable Tech. Salon de TE bakal kabuka pikeun umum dina dinten terakhir pameran (Sabtu), nalika langkung ti 90 mérek bakal ngayakeun penjualan eceran pikeun anu ngagaleuh waktos-waktos favorit aranjeunna.

World Brand Piazza, disponsoran ku Prince Jewellery & Watch pikeun taun kadalapan berturut-turut, nampilkeun 13 mérek internasional anu kawéntar, kalebet opat pamilon anu munggaran - Jacob & Co., Jaquet Droz, Juvenia sareng Montblanc - ogé merek Blancpain, Breguet , Chopard, CORUM, DeWitt, FRANCK MullER, Glashutte Asli, Piaget sareng Zenith.

Ngumpulkeun rupa-rupa jam tangan anu narik ati, diantarana:

Hiji-hiji-hiji harta karun

- Jilidiona Tourbillon Watch milik Jacob & Co., hargana HK $ 160 juta, nampilkeun kasus sareng tali anu ditetepkeun kalayan 239 potongan intan anu dipotong Empang, totalna 260 karat.

Jam tangan anu saé kalayan karajinan anu hébat

- Jacob & Co.'s Astronomia Solar Tourbillon Watch, hargana HK $ 2.8 juta, nampilkeun modél 3D dina telepon, simulasi révolusi bulan di sakuliling bumi. Jam tangan nembongkeun waktos nganggo panorama langit 3D.

- Anpassa's Ultra-Thin Ladies 'Tourbillon Watch nampilkeun kasus anu kandelna ngan ukur 8.1mm ogé piring handapna kalayan intan alami.

- Memorigin's Butterfly Rose Tourbillon Watch ngalayanan awéwé modéren. Asesoris dina kasus tiasa dianggo dina tujuh cara anu béda. Desain unik nangtang bentuk maskulin tradisional jam tangan Tourbillon.

Campuran jam tangan ku mobil klasik

- Jam tangan mékanis T1D1 HID urang diideuan ku desain vintage kendaraan klasik ti 1960an. Pintonan kadua sareng menit nyarupaan tachometer sareng speedometer. Kasus luar anu dipaténkeun tiasa robih sareng gerakan mékanis otomatis ngagaduhan cadangan kakuatan dugi ka 80 jam.

- séri Warisan VESPA nyorot elemen desain skuter Palasik rasional, émosional sareng fungsional fitur, nawiskeun lima telepon babarengan sareng tali kulit atanapi bolong pikeun kustomisasi.

Téknologi luhur nawiskeun sababaraha fitur multi-fungsi

- Serial Cupid Memory Watch seri Exclamation Ltd nampilkeun tali kulit anu dipaténkeun sareng sajumlah pilihan warna. Diaktipkeun sareng chip NFC sareng kode QR, pangguna tiasa ngabagi momen berharga na sareng anu dipikacinta ngalangkungan aplikasi mobile.

- Dnx Co, Ltd's Qliq mangrupikeun jam tangan kaamanan pribadi anu cerdas sareng modis kalayan tampilan LED, kalayan fitur kalebet sirineu, peringatan wali, pelacak lokasi sareng pamayaran NFC.

- KaHa Pte Ltd's PRiSM ngahijikeun téknologi pinter pang anyarna sareng pesona antar muka analog dina hiji modul. Arloji ngagunakeun téknologi luhur pikeun ngaoptimalkeun konsumsi batré sareng didukung ku "Cove" kanggo nyandak pangguna sababaraha aplikasi sareng fitur anu cerdas.

70+ mésér pembeli badé bisnis

HKTDC parantos ngatur 77 misi pembeli langkung ti 4,300 pembeli ti 55 nagara sareng daérah, kalebet pabrik jam sareng kasohor, pembeli sareng pangecér sapertos Jam Tangan Jangkung ti Swiss, Titan ti India, Wenger's Ltd ti Kanada, Isetan Mitsukoshi ti Jepang, Shilla Duty Bébas ti Koréa, S. Bacher & Co ti Afrika Kidul, Rivoli Group ti Uni Émirat Arab, sareng Jomashop.com ti Amérika Serikat.

Zona Pesenan Leutik hktdc.com, tempatna di Hall 1D concourse, nampilkeun langkung caket kana 130 nonton sareng jam paméran, nargétkeun anu mésér milarian jumlah minimum lima dugi ka 1,000 lembar. Éntri anu meunang penghargaan sareng finalis tina Hong Kong Watch & Clock Competition ka-34 ogé dipajang di aula Hall 1B pikeun nunjukkeun kreativitas lokal pikeun pembeli internasional.

Acara mempermudah Bursa Industri

Langkung ti 30 acara, kalebet acara jejaring sareng parade nonton, parantos diayakeun pikeun mempermudah bursa inpormasi diantara industri. Forum Watch Internasional Hong Kong nalungtik tantangan sareng kasempetan pikeun industri nonton, sedengkeun Konperénsi Asia Watch énjing bakal ngabahas tren sareng desain smartwatches. Pitunjuk pikeun Label buatan Swiss bakal nampilkeun perwakilan industri anu ngabahas sacara rinci.

Selebriti, kaasup Lisa Ch'ng, Ricky Fan, Milky Leung, Zoie Tam, Max Cheung, Jim Chim, Karena Ng sareng Daniel Chan, bakal ilubiung dina peluncuran produk mérek. Dina Hari Publik (9 Séptémber), bakal aya sési sési sareng kagiatan ngabagi dimana industri tiasa ngamajukeun tren nonton panganyarna. Datang ogé tiasa nyandak bagian dina dua undian anu untung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov