24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising kabudayaan Berita Pantun wartos Balanja piknik kandaraan Warta Breaking UK

Minggu Maryam Transatlantik Pantun Ratu Mary debut peréntenaan di laut luhur

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-4

Garis pesiar méwah kapal pesiar samudera Cunard Ratu Mary 2 sumping di New York saatos Transatlantic Fashion Week anu kadua taunan ngahijikeun sababaraha nami paling glamor dina industri mode. Pameuntasan, anu angkat ti Southampton tanggal 31 Agustus 2017, kalebet tujuh dinten acara landasan pacu, ceramah anu mereun, tuangeun anu pikaresepeun sareng unveilings eksklusif tina ikon fashion sareng pamimpin.

Salah sahiji sorotan perjalanan kaasup dua acara landasan pacu ti Desainer Pantun Inggris Julien Macdonald, anu dikenal nganggo baju sababaraha ikon gaya terkenal di dunya kalebet Beyoncé, Jennifer Lopez, Celine Dion sareng Kim Kardashian. Sareng mahasiswa anu kéngingkeun penghargaan ti Parsons School of Design anu dipihormat debut koleksiana pikeun panumpang dina kapal méwah.

Sejarawan pantun sareng koméntator gaya Colin McDowell ngayakeun serangkaian Q & A sareng diskusi ngeunaan pantun diantara karajaan, bengkel ilustrasi sareng gaya inspirasional nalika pelayaran. Salaku tambahan, Karl Dunkley, pangadeg sareng CEO Panyekel Royal Warrant Grosvenor Shirts, Jermyn Street, masihan ceramah ngeunaan pengerjaan di tukangeun kaos klasik anu didaptarkeun.

Pelayaran ogé kalebet toko pop up kalebet desainer baju renang méwah Melissa Odabash, mérek Inggris méwah Mulberry, sapatu desainer Lucy Choi London (kaponakan awéwé legendaris Jimmy Choo,) sareng perhiasan eksklusif tina ikon mode Iris Apfel.

Sémah ogé ngagaduhan sawangan eksklusif Drawing on Style: Three Masters of Elegance. Sawangan, pakait sareng Clarendon Fine Art ngagaduhan ilustrator pantun bersejarah sareng ayeuna sapertos Kenneth Paul Block (1924 - 2009) anu damel di akhir abad ka-20 sareng Ralph Lauren, Marc Jacobs, Calvin Klein sareng anu sanésna, Bill Donovan, Amérika kontemporer Illustrator, parantos damel sareng Vogue, Dior sareng The New York Times sareng Jason Brooks anu kaitung Elle sareng Chanel diantara klienna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov