Jalma-jalma kabur ka gedong saatos gempa bumi 8.2 ageung di Mexico - daérah Guatemala

MEXEQ
MEXEQ

Gempa 8.2 ieu, dirasa dugi ka Mexico City. Gempa éta deet di lepas pantai Chiapas, Méksiko. Turis ngajajah dataran luhur pagunungan ieu sareng leuweung hujan leuweung anu padet sareng situs-situs arkéologis Maya sareng kota-kota kolonial Spanyol di kota kolonial San Cristóbal de las Casas, caket wates Guatemala.

Sistem Peringatan Tsunami AS ngingetkeun kamungkinan Tsunami. Para ahli ngingetkeun Tsunami 3m sapanjang garis pantai Méksiko tiasa pencét kira-kira 3 jam tabuh 1.40 am PST.

Saatos kejutan dirasa dina kisaran 6.2

Jalma-jalma katémbong ngungsi gedong. Listrik pareum di bagéan Mexico City.
Gempa ieu berpotensi nyababkeun karuksakan, cilaka sareng korban parah.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

eTurboNews | eTN