24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Airlines Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Berita Pantun Warta Méwah Rapat Berita Industri jelema teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News

Etihad Airways ngaluncurkeun pilem 'Runway To Runway' di New York Fashion Week

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-7

Etihad Airways sareng desainer Inggris ternama Julien Macdonald OBE sacara resmi ngaluncurkeun pilem fashion promosi dina wengi pembukaan NYFW: The Shows.

Nampilkeun langkung ti 17 baju couture ku desainer anu sohor, sareng WME | Model IMG, pilem inflight pondok ngagambar paralel antara produksi fashion show high-end sareng persiapan anu ngalaksanakeun hiber anu aman sareng nyaman.

Pilem ieu diumumkeun tadi wengi dina acara pers propil tinggi di Etihad Airways VIP Lounge di NYFW: The Shows kalayan presentasi arsip sareng penampilan ku Julien Macdonald.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov