24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Awards Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pantun Rapat Berita Industri wartos Spanyol Breaking News piknik Pembaruan Tujuan Wisata USA Breaking News

USA sareng Spanyol nyumputkeun seueur nominasi pikeun "Best Nightlife Spot 2017"

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1-9

Amérika Serikat ngagaduhan 34, Spanyol ngagaduhan 26 sareng sajauh ieu Italia sareng Inggris nyusut 15 ka Brasil 7. Sasarengan, nagara-nagara ieu nuju maju dina nominasi hadiah "The Best Best World 2017" Hadiah Golden Moon Awards. Galéri penghargaan 10 Oktober, industri anu paling ambisius, mangrupikeun hal anu penting. Sadayana, 195 pendirian parantos dicalonkeun tina daptar nagara anu beragam sapertos Uni Émirat Arab, Singapura, Swédia, Bélgia, Rusia, Malta, Jepang sareng Argentina.

Nalika éta siap pikeun ngayakeun gempungan global anu dibahas, Ibiza ngabagéakeun 11 kleub nyalira — Hï, Ushuaia, DC10, Blue Marlin, Heart, Km5, Amnesia, Pacha, Ocean Beach, Destino sareng Sankeys — kana daptar nominees . Sanés yén status Pulo salaku "lampu wengi kahirupan global" peryogi pisan ngabela. Las Vegas ngayakeun acara spanduk di 2016, sareng taun ieu, sareng 10 nominasi na nyalira — Omnia, Hakkasan, XS, Foxtail SLS, Marquee, Drai, Surrender, TAO, Light Mandalay Bay sareng Hyde Bellagio — balapanna caket . Pikeun masing-masing klub anu diperjuangkeun gawangna sami: nalika pamenang diumumkeun 10 Oktober, naha rengat daptar 100 Klub Pangalusna Dunya, atanapi luhur, nyandak gelar Klub Pangalusna Dunya.

Pemenang dina Golden Moon Awards bakal ditangtukeun dumasar kana undian dinten ayeuna dugi ka 25 Séptémber dina halaman Facebook International Nightlife Association's Facebook. Sora anu populér ngalangkungan Facebook ngagambarkeun 30 persén tina jumlah akhir. Persentase sésana bakal ditangtukeun ku panel ahli anu bakal nimbang-nimbang sababaraha faktor kalebet pemrograman 2017 'clubfall, footfall, security, VIP service, kasadiaan sareng gampang dipesen online, merek off-shoot, accolades nasional atanapi internasional, dina -situs akustika sareng komitmen héjo.

Juri bakal kalebet insider kahirupan wengi, exec industri minuman, operasional pariwisata sareng anggota INA. Dina hiji pernyataan dinten ieu, lulugu INA Joaquim Boadas nyirikeun kontes salaku cara "ngadorong sareng insentif klub wengi di dunya pikeun ngarengkog atanapi bahkan daptar luhur ieu". Pikeun ngalakukeun éta, cenah, dina pembuangan klub mangrupikeun seueur pilihan kalebet "nanem modal sareng ningkatkeun fasilitas, jasa sareng kaamanan supados langkung kompetitif, pikaresepeun sareng aman". Boadas nyatakeun yén pamutahiran sapertos kitu hartosna ningkat kauntungan pikeun clubbers sareng pamor anu langkung ageung pikeun industri— "endgame akhir kami," saur anjeunna.

Dina gala taun kamari di Las Vegas, tempat paling luhur ka Omnia Las Vegas. Ushuaia Ibiza Beach Hotel, juara nomer hiji di 2015, mangrupikeun palandang. Tempat katilu sareng kaopat janten lebak héjo Brasil sareng Pacha Ibiza.

Diantara bédana anu sanés, Golden Moon Awards bakal ngumumkeun juara dina katégori sapertos Bisnis Nightlife Paling Dikembangkeun, Teureuh Pangsaéna sareng Administrasi Anu Paling ramah di Nightlife. Pangajén éta, saur Joaquim Boadas, "tujuanna pikeun ningkatkeun citra sektor anu penting pisan - sareng kasohor ku-undervalued -na pikeun ékonomi sareng pariwisata".

Galéri penghargaan ngan ukur mangrupikeun bagian tina Kongrés Peuting Internasional Kaopat, hiji acara anu ngalebetkeun rupa-rupa ahli industri global dina ngabongkar lima patarosan ageung anu nuju disanghareupan industri, kalebet kualitas kahirupan wengi, protokol sareng carita kasuksésan sapertos, contona, Ibiza. Kongrés ngabagéakeun panyatur sapertos Yolanda Perdomo, anggota diréktur afiliasi Organisasi Pariwisata Dunya PBB, Paul Seres, présidén Aliansi Perhotelan Kota New York, Jim Peters, présidén Lembaga Perhotelan Bertanggung jawab di Amérika Kalér, Juan Carlos Díaz, présidén American Nightlife Association , Maurizio Pasca, présidén asosiasi kahirupan wengi Éropa sareng Éropa, Lutz Leichsenring, juru bicara komisi klub Berlin sareng, ti Déwan Eivissa, Judith Romero sareng Vicent Torres, masing-masing kapala kasetaraan sareng pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov