24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pantun India Ngabobol Warta wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News

Kota Brotherly Love ngajantenkeun wisata India

julieeeee
julieeeee

Philadelphia, Pennsylvania, anu dikenal salaku City of Brotherly Love, yakin bakal neraskeun langkung jauh kana pasar perjalanan sareng pariwisata India. Penerbangan non-stop antara 2 tujuan ngalayanan duanana tempat kalayan saé, anu parantos jalan sateuacanna sateuacan ieu.

Présidén sareng CEO Biro Konvensi & Pengunjung Philadelphia (PHLCVB), Julie Coker Graham, nyarioskeun di Delhi, India, salami misi penjualan perdagangan yén visa 10 taun anu diwanohkeun ku Amérika Serikat parantos ngabantosan pisan pikeun ngadorong datangna. ti India.

Sambungan karéta ti Washington, DC, ka Boston, Massachusetts, ogé parantos ngabantosan masalah, saur anjeunna. Anjeunna ngungkabkeun yén Museum Revolusi, anu dibuka dina bulan April 2017 sareng nyandak 16 taun ngawangun, mangrupikeun daya tarik poténsial anu gedé pikeun anu datang ti India. Distrik Pantun anu bakal dibuka taun payun ogé bakal narik seueur urang India, saur CEO, nambihan yén balanja bébas pajak ogé mangrupikeun daya tarik anu gedé.

Graham nyéépkeun mangtaun-taun damel Hyatt sateuacan nyandak peran kalungguhan di PHLCVB.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India