24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Asosiasi News Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Warta Breaking Nepal wartos jelema piknik Pembaruan Tujuan Wisata

Klub Pariwisata Toastmasters dimimitian di Nepal

0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a
0a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a1a

Klub Pariwisata Toastmasters nyatakeun rapat kahijina nalika ayana Toastmasters ti sababaraha klub sareng ngadorong tamu dina hotél Annapurna dinten ayeuna. Dina kapamingpinan Pankaj Pradhananga, Sutradara Four Season Travel Pvt. Ltd, klub ngumumkeun anggota ExCom pendiri na:

Sargent At Arms: Sandipa Basnyat
Bendahara: Shivaraj Rai
Sekretaris: Neha Amatya
VP - PR: Deenam Lamichane
VP- Kaanggotaan: Sarik Bogati
VP- Pendidikan: Manoj Basnet (Manny)
Présidén: Pankaj Pradhananga

Pariwisata Toastmasters Club mangrupikeun bagian tina Toastmasters International (TI).

Dimimitian ti Amérika Serikat, TI parantos dikenalkeun salaku organisasi pamimpin anu didedikasikan pikeun komunikasi sareng kamampuan kapamimpinan. Ngaliwatan jaringan sadunya, Toastmasters ngawangun kompeténsi aranjeunna dina komunikasi ngarah tiasa ngagaduhan kapercayaan pikeun mingpin.

Nyarios dina rapat munggaran, Diréktur Daérah TI, Toastmaster Suman Shakya nyorot kabutuhan komunikasi sareng kapamimpinan anu épéktip. Hadir dina rapat éta nyaéta Mr Deepak Raj Joshi CEO Déwan Pariwisata Nepal sareng Mr Bijay Amatya CEO Kora wisata diantara pangunjung wisata anu penting sareng pamimpin anu hoyong

Dina aspirasi kalayan kasuksésan rapat ieu, rapat-rapat Turis Toastmasters ieu bakal dilaksanakeun di Kathmandu dua minggu. Kaanggotaan klub ngan ukur diulem sareng diwatesan pikeun para profesional / pangusaha Pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Kapala Redaksi Tugas

Pimpinan redaksi Assignment nyaéta OlegSziakov